Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 5 2008 מנוע TSI 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם ממליצים להתרחק אבל לא מביאים לי הוכחות לדיון אחד המראה שהמנוע הזה על הגולף עושה בעיות.

ואם אתם כן רוצים להביא אז בבקשה שזה יהיה על גולף ולא על רכב אחר.

כמו כן יצא לי לשמוע שמנועי 1200 אמינים מאוד אך גם יותר חלשים, אז יש פה גם לאן לרדת, מה שאני לא רוצה כל כך.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

ספציפית אני מכיר את הרכב האמור לאורך ארבע שנותיו הראשונות, אבל מי אני מול השמועות באינטרנט...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ספציפית אני מכיר את הרכב האמור לאורך ארבע שנותיו הראשונות, אבל מי אני מול השמועות באינטרנט...

אני כבר הרבה זמן לאחר בדיקות של רכבים, ובחירת הרכבים שלי הם אוודי, גולף, לאון, וכו, ולא כאלה מכוניות פשוטות וחלשות.

חשוב לי כוח ברכב, ועוד לא ראיתי רכב שאומרים ששהוא מושלם, בכל רכב יכול להיות איתו בעיות, באחד זה חיישנים, בשני זה בגיל, בשלישי זה במנוע, אין לזה סוף.

אז כן על מנוע TSI 1.2 שמעתי רק דברים טובים, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש לעלות בכוח לא לרדת בכוח.

מאוודי אמרו לי תתרחק, מאלפה אמרו לי תתרחק, עכשיו מגולף אומרים לי תתרחק? מימה עוד להתרחק?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

מהתחבורה הציבורית בישראל..

תמיד מישהו יגיד משהו לא טוב על רכב.

אין רכב מושלם, אם היה כולם היו קונים רק אותו. בגלל זה אתה שואל, מפנים ומפעיל שיקול דעת.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...