Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

מדדתי את המרווח של הקרמיקה שקניתי - לוחיות של 5 סמ"ר המחוברות על רשת. אם ברצוני להדביק כמה "שטיחי רשת" שכאלה אחד ליד השני, הרי שאני צריך להקפיד על אותו המרווח שקיים כרגע בין הלוחיות עצמן. להפתעתי מדדתי 3.5 מ"מ.

אני יודע שיש צלבי מרווח של 3 מ"מ או 4 מ"מ, אבל לא מכיר מידת ביניים שכזו.

1. האם אני טועה וניתן להשיג 3.5 מ"מ?

2. אם לא (קרוב לוודאי) - איזה צלב מרווח לרכוש? 3 מ"מ או 4 מ"מ?

מצורפת תמונה של האריחונים קטנים על הרשת, בעלי המרווח של 3.5 מ"מ :roll: .

אריחים קטנים.jpg

פורסם

2. אם לא (קרוב לוודאי) - איזה צלב מרווח לרכוש? 3 מ"מ או 4 מ"מ?

מצורפת תמונה של האריחונים קטנים על הרשת, בעלי המרווח של 3.5 מ"מ :roll: .

 

אם אתה גרידי, תרכוש 3 מ"מ (צבע ורוד בד"כ) ותפתח את המרווח מעט, לפי העין. תכל'ס אתה יכול להסתדר גם בלי הפוגות במקרה השטיחים הנ"ל.

אם תשתמש רק ב 3 מ"מ סביר להניח שאפילו לא תרגיש שום הבדל ברגע שתמלא את החריצים עם רובה.

 

אחרי שאתה מורח את השטח להדבקה בחומר מתאים ומסרק עם מסרק מאלג' - תניח את השטיח על החומר ותסדר את המרווח. אחרי שסידרת את המרווח, קח מאלג' פלסטיק ותהדק את השטיח לחומר ההדבקה בצורה שווה. אל תלחץ חזק מידי ע"מ שחומר ההדבקה לא ימלא לך את הפוגות. הנח לייבוש לפחות יום ואז יישם רובה.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...