Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה עד 70K

probst
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט קשות לגביי החלפת הרכב .

ברשותי פוקוס שנת 2000, ולאור צריכת הדלק הדיי לא חסכונית שלה והרצון להשתדרג בכלל - החלטתי ללכת על רכב קטן

רוב הנסיעות שלי הם מהבית לעבודה (ראשל"צ-אזור) והחל מעוד שנה ללימודים בהרצליה..בכל מקרה נוסע מקסימום 10-15K לשנה

התקציב כפי שצויין בכותרת הוא 70K, והאופציות שחשבתי עליהן הן סוזוקי סוויפט 2011 אוט' או פונטו איבו 2011/12 (רובוטית)

ההתלבטות המשמעותית ביותר שלי היא מבחינת שווי השוק של הפיאט למיניהן בארץ שלמיטב ידיעתי אינו משהו בכלל לעומת הסוויפט שמחיפושים שלי מחזיקה שוק משמעותית.. לאחרונה נתקלתי בדברי אנשים פה בפורום לגביי מיצובישי ספייס סטאר חדשה מליסינג באותו מחיר בערך

מה שאני מחפש בעצם זה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהתחשבות בחסכון בדלק ובהנחה ראשונית שאחזיק את הרכב כ3-4 שנים, כאשר העדיפות לרכב אוטו' עם נפח מנוע קטן (במקסימום 1.4) בקטגוריית הסופר מיני

אשמח לדעות בעד ונגד ואולי אף המלצות למשהו אחר באותו טווח המחירים

תודה מראש!

פורסם

פיאט לא שומרת על מחירה,אבל היום הרבה לא שומרים טוב,מצד שני זה טוב לך בתור מוכר,האיבו עצמה חסכונית,שים לב שיש גרסת 1.4 77 כ"ס ו105,והייתה גם איבו 150 מאוד מאובזרת אבל עם 77 כ"ס.

הסוויפט כניראה תשמור יותר על מחירה,אבל יש לה תא מטען קטן יותר,ביד 2 דווקא הרוב זה הדגם הקודם הוא פחות בטיחותי אבל זריז עם מדובר על ה 77 כ"ס באיבו.

יש גם היונדאי I20 שמגיעה מאובזרת גם בגירסה הבסיסית לעומת בסוזוקי.

אני אישית הייתי מתמקד בין היונדאי,לבין הפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחירים האלה ואם עיקר הדגש שלך הוא על חיסכון+אמינות ולא על ביצועים הייתי הולך על מיני או סופר מיני חדשה 2013

אולי פיקנטו / ספייס-סטאר/ מיקרה

הסיבה: המחירונים של סופר מיני בני 1-3 שנים מאוד גבוהים וכמעט מתקזזים לחלוטין עם ההנחות שיבואן/חב-ליסינג נותנים על רכב חדש או 0 קמ, כאשר באלה אתה נהנה מ 3 שנים אחריות.

• תוכן חדש...