Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דימה,

אתה שואל פה על שתי רכבים מקטגוריות שונות, האקורד הוא רכב משפחתי גדול (בארץ נקרא "מנהלים") והקורולה הוא משפחתי רגיל.

ההונדה תיתן לך יותר הנאה מנהיגה, יותר נוחה, יותר חזקה, יותר גדולה, יותר מרגשת ומתנהגת, וגם תיהיה יותר שתיינית, וקצת יותר יקרה לתחזוקה כגון טסט, ביטוח, וחלקי חילוף.

הטויוטה תיהיה יותר חסכונית בדלק, ומובטח לך שיעמום וראש שקט.

לגביי האמינות, לדעתי האמינות היא מופתית בשתי הרכבים.

בגדול הייתי הולך על האקורד מבלי לחשוב פעמיים.

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי: אם דלק וטיפולים לא ממש מעניין אותך אז האקורד עדיפה .

אחרת הקורולה.

אתה יכול לתת טלפון למורשה הונדהוולווה סתאם שתהיה לך אינדיקציה.שאל כמה עולה טיפול גדול 100 אלף. כנ"ל לטויוטה ותשווה מחירים.

אם ההפרש מקובל עליך. תתחדש בהונדה.

בהצלחה.

אה עוד דבר בקורולה לא צריך לעשות טיימינג. בהונדה אני חושב שכן אבל לא בטוח. תשאל באותה הזדמנות כמה עולה טיימינג באקורד(ואם יש בכלל).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

באקורד אין טיימינג וממל לא בטוח שהיא תהייה שתיינית יותר מהקורולה.

אם הפרש המחיר לא מפריע לך, ההונדה רכב יותר טוב.

פורסם
באקורד אין טיימינג וממל לא בטוח שהיא תהייה שתיינית יותר מהקורולה.

אם הפרש המחיר לא מפריע לך, ההונדה רכב יותר טוב.

ההונדה עושה ממוצע עירוני + בינעירוני כ 1\11 ויש שיגידו גם 1\12.

הקורולה עושה 1\12 עד 1\14 כך שההבדל בצריכה הוא זניח (אל מול B4 שעושה 1\7-8 למשל)

אך באמת נראה לי שאפשר לרכוש 2 קורולות במחיר של הונדה אחת:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היי דימה?!

כדאי שתגיב למה שכתבו לך, אחרת אפשר עוד לחשוב שזה עוד שרשור בנוסח של "החופש הגדול".:lol:

ובדיוק נגמר החופש, ואתה כבר לא פה:?::wink:

• תוכן חדש...