Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, באתי לאוטוסטור במטרה ברורה: לקנות QD של מגווריס, הנה תראו אפילו רשום באתר ככה:

תרסיס ניקוי יבש (Quik Detailer) מסדרת Ultimate הבכירה של Meguiar's.

רסס-נגב-הברק. מיועד לשטיפת הרכב ללא מים, לשטיפה מהירה בעת הצורך. יעיל להסרת לשלשת ציפורים.

מפרק לכלוך בקלות, משאיר אחריו שכבת הגנה ברק.

אבל, שבאתי לקנות המוכר אמר שאני לא צריך את זה.. והמליץ לי על הבלו וואש :

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%99%D7%91%D7%A9-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Bluewash

שזה גם נוזל לניקוי ללא שטיפה וללא מים

האמת? יצאתי מבולבלבל ולא קניתי כלום, קניתי עץ ריח כי לא היה נעים.

אנרתי נבוא לפה, נשאל אותכם

מה ההבדל אז???.. תודה

פורסם

קוויק דיטיילר ממש, אבל ממש, לא נועד לשטיפת הרכב ללא מים.

הוא נועד לנקות שכבת אבק קלילה ביותר שמצטברת אחרי יום/יומיים מהשטיפה האחרונה, לשלשת ציפורים, טביעות אצבע, סימני מים וכו.

תחזוקה שוטפת/מונעת בין שטיפה אחת לשניה.

בשום פנים ואופן אין להקל ראש ולהשתמש במוצרי QD כתחליף לשטיפה אמיתית, מתכון בטוח לסווירלים ושריטות קשות יותר.

את הבלו-ווש אני לא מכיר, אבל שוב, לחלוטין הייתי נמנע ממוצר כזה, אני כבר לא מדבר על העובדה שהוא עלום שם לגמרי ולא תמצא עליו ולו ביקורת אחרת בכל רחבי האינטרנט.

אין קיצורי דרך, רכב מטונף או סתם לא נקי דורש שטיפה.

"יאללה בירי".

פורסם

אוקיי, תודה על התשובה. אז אני כן אקנה QD.

כי העקרון אם אותו מחנה לדוגמה בחניון מקורה ויש עליו טיפה אבק, אז אפשרי לתת לו ניקוי איתו נכון? (במידה כמובן שהאוטו נקי ויצא משטיפה נניח לפני שבועיי)

פורסם

אני השתמשתי במוצר דומה, FAIR WASH ששווק ואולי עדיין משווק גם באוטו דיפו.

בעיקרון התוצאות טובות, האוטו מבריק ביותר ונקי ביותר.

החסרונות:תוך יומיים בערך, אולי פחות, שכבת אבק מכסה את הכל והאוטו שוב מתלכלך באבק.

חסרון שני:אנשים טוענים שזה עושה שריטות, וכנראה שזה עושה, אחרי שהשתמשתי כל כך הרבה במוצר יש קצת שריטות במכסה המנוע, אבל אל תשכח שאני גם מנקה את זה גם עם מטלית מלוכלכת אז אולי אם היה 700 מטליות זה לא היה שורט בכלל.

לפני כמה שבועות שטפתי את האוטו עם סבון ולא עם חומר QD, האוטו החזיק מעמד בלי אבק ולכלוך כמה ימים קצת יותר מאשר עם הQD.

בקיצור:QD מבריק את האוטו בצורה ממש יפה, לפעמים עושה שריטות בגלל השימוש עם מטליות מלוכלכות, ובמוצר שאני השתמשתי בו, הוא מזמין אבק מהר מאוד. מצד שני!אני ניסיתי אך רק על רכב מטונף כשטיפה עם המוצר, יכול להיות שהבחור שאמר שזה בין שטיפות אולי באמת זה מה שצריך לעשות.

אגב, שילמתי 150 שקל על 3 בקבוקים, זה 50 שקל כל בקבוק, די יקר.

פורסם

בלו וואש הוא מוצר נחמד מאוד מנסיון שלי. עושה את העבודה שצריך, נחמד לא יותר מזה!

אושריקו- אמרת שאחרי שהשתמש במוצר נהיה אבק על הרכב, אבל מה זה קשור למוצר? היה אבק..

גם אחרי שהאוטו שלי יוצא משטיפה, יש לפעמים אבק זה כבר תלוי במזג האויר לא במוצרים..

יש מוצר נגד אבק??

פורסם

אז זהו, שחשבתי בדיוק כמוך שזה צירוף מקרים. אז לא!

כל פעם ששטפתי יום אחרי מיד האוטו התמלא בשכבת אבק קטנה בכל האיזורים.

איך שזה נוקה עם החומר תמיד זה קרה באופן שרואים שזה קשור לחומר.

אם אני לא טועה, יש כאן איזה מישהו או שתיים שזה קרה לו עם בלו ווש.

בכל מקרה, זה חסרון יותר גדול מהשריטות שנגרמות בגללך ולא בגלל החומר.

פורסם
אוקיי, תודה על התשובה. אז אני כן אקנה QD.

כי העקרון אם אותו מחנה לדוגמה בחניון מקורה ויש עליו טיפה אבק, אז אפשרי לתת לו ניקוי איתו נכון? (במידה כמובן שהאוטו נקי ויצא משטיפה נניח לפני שבועיי)

אפשרי כן.

אישית משתמש בקוויק דיטיילר של Onr מהול במים.

לא שמתי לב לאבק שנמשך לרכב יותר או פחות לאחר שימוש.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...