Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכמה חברות , יבואנים , טויוטה קורולה , רנו מגאן קופה... שמחיר רכבם הוא כך וכך למשל {לא משנה כרגע} , אבל יש אצלם תוספת לא קטנה של כסף עבור צבע מיטלי. המחיר שמוצג על שילוטים ובפרסומות באינטרנט או בעיתונים למשל הוא אינו כולל תוספת בעבור הצבע המיטלי . אבל מן הסתם , הרכבים הללו {כך נאמר על ידי הנציגים} מגיעים לארץ אך ורק בצבעים מיטליים בלבד.

ללא שום אופציה לצבע לבן רגיל למשל או צבע אחר שאינו מיטלי .

לא היה ישר יותר אילו היו אומרים ללקוחות את המחיר הגבוה יותר שכבר כולל את התוספת הזאת ?, או לפחות לנסות לספוג חלק ממנו כמו אצל הרבה אחרים למשל:

"הצבע המיטלי הוא חינם ללא תוספת מחיר" במיוחד כשאין אופציה לקבל את הרכב בצבע רגיל .

פורסם

סיפור עתיק. עוד כשאבי הזמין פיג'ו 405 חדשה ב-1991, הצבעים היחידים שיכול היה לבחור אז ללא תוספת מחיר היו לבן ו... אדום. כל השאר היו מטאליים, ולכן חוייבו בתוספת מחיר. הוא הזמין וקיבל לבן.

אני לא הייתי חכם מספיק, ולכן את האופל אסטרה 1.4T שלי הזמנתי וקיבלתי ב"אפור גרפיט" שכמובן הוא מטאלי. :? תוספת נכבדה של 2500 ש"ח, וגם זה עם "הנחה".

פורסם

בקורולה החדשה ניתן כל צבע שאינו מטאלי ללא עלות בתנאי שהצבע הוא לבן.

ישנו מבחר ענק של צבעים לא מטאלים: לבן, לבן ולבן.

כל שאר הצבעים שמוצעים הם מטאלים בתוספת של 1,000 ש"ח.

לא ברור לי גם למה העלות הזו בכלל נופלת על הקונה(מה כבר ההבדל בעלויות ליצרן בין צבע רגיל למטאלי?) ולמה בחברה אחת העלות לצרכן היא 1,000 ש"ח ובשניה היא 3,000 ש"ח?

פורסם

אם גובים עבור צבע מטאלי תוספת מחיר ואין אופציה לרכישה של צבע לא מטאלי זה סוג של הטעיה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי . סוג של הטעיה . ובקורולה הצבע הלבן הוא גם מיטלי .

כמו לפרסם מוצר מסויים במחיר מסוים וכשאתה רוצה לקנות , המחיר גבוה יותר .

פורסם

נכון . יש . על הנייר ובתאוריה . וגם יגידו לך שזה רק בדגם ה -SUN שהוא מגיע מופשט לגמרי {בלי חישוקים קלים , בלי בקרת אקלים ועוד...} שמיועד לחב" השכרה וליסינג בעיקר , הבדל של כ-2000 שקל בין הדגמים . ולאחר בדיקה במחשב גם שם לא היה .

זמן המתנה של מעל חודשיים לרכב , מחירו כמעט זהה לזה של ההונדה סיוויק 5 דלתות .

פורסם

בגדול, צביעה בצבע -מטאלי- עולה יותר, מכיוון שלעומת צבעים מבריקים סטנדרטיים, לאו דווקא מתיזים שכבה של "לקה". בנוסף, בצביעה מטאלית מתיזים טרום הצבע המטאלי צבע בסיס מבריק על מנת שלא ייוצר שינוי גוון בגלל שכבת הפריימר.

בקיצור. יותר עבודה ויותר חומרי גם מניבים צביעה יקרה יותר. 1000,2500 או 6000 יותר יקר? לא יודע, אבל יותר יקר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כל פרסום של מוצר אשר אינו ניתן לרכישה מהווה הטעיה צרכנית

אם אין אפשרות לרכוש רכב שלא בצבע מטאלי תצלם את המודעה ותאיים שאתה פונה למועצה להגנת הצרכן וארגון "אמון הציבור"

אני חושב שאמון הציבור הרבה יותר יעילים מהמועצה להגנת הצרכן (אשר כמעט ולא עושים כלום)

• תוכן חדש...