Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי דוח מהירות במקום 50 קמ"ש 90 קמ"ש ברחוב זבוטינסקי 1 רמת גן.

הדוח הוא הזמנה למשפט.

את הדו"ח קיבלתי ע"י הדוור של דואר ישראל בבית.

העבירה מתאריך 26/7/12 ותאריך הדו"ח / הזמנה למשפט הוא מ16/3/13 שזה כ7 חודשים אחרי.

השאלה שלי

1.האם אפשר לטעון להתיישנות ואיך?

פורסם

עד כמה שידוע לי פרק זמן התיישנות הוא ארוך יותר.

מרגע ביצוע העבירה עד אשר מקבלים תאריך למשפט לוקח לפעמים זמן,

תאריך המשפט הוא בהתאם לזמן הפנוי שיש בבית המשפט לתעבורה לכן לעיתים ההזמנה לבית משפט היא לא בתאריך הסמוך לביצוע העבירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא תאריך המשפט. תאריך המשפט הוא ב1/9/13

התאריך שציינתי זה התאריך ששלחו את ההזמנה למשפט.

וכמו שהבנתי יש התיישנות אם לא קיבלתי את הדוח תוך 4-6 חודשים .

השאלה אם זה באמת נכון? ואיך מבקשים ביטול?.

פורסם

מה שאתה אומר - נכון.

תקרא כאן:

http://www.lawforums.co.il/fullArticleDetails.aspx?id=247732

לפי מועד המשפט, לא תספיק לקבל ביטול.

אם יש לך אפשרות, תתייעץ עם עו"ד.

יש לך שתי אפשרויות - להגיע למשפט ולטעון שההזמנה לא חוקית, כי עברו יותר מ 4 חודשים ממועד ביצוע העבירה עד לשליחת ההזמנה, או להישפט בהעדר, ולאחר מכן לדרוש ביטול פסק דין (כמו במקרה המתואר בכתבה שצירפתי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צודק אם הרכב רשום על שמך

כתוב מכתב לביטול הדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני שאתה טוען להתיישנות - כמה שאלות :

1. האם אתה הבעלים של הרכב ?

2. במידה וכן - האם קיבלת בעבר מכתב מהמשטרה שבו הם מודיעים לך על כך שהרכב צולם בביצוע עבירה / שואלים מי נהג ברכב ?

3. במידה ולא - בעל הרכב קיבל את המכתב הנ"ל, ואז תקופת ההתיישנות מוארכת.

בעל הרכב אמור לקבל מהמשטרה הודעה ראשונית על קיום הצילום, תוך 4 חודשים לכל היותר מיום ביצוע הצילום.

טענת התיישנות - אתה יכול להפנות למפנ"א, אך זאת טענה שאמורה לעלות במשפט עצמו (בתחילת המשפט), ולא בשלבים מוקדמים יותר.

דרך אגב - לפי מה שרשמת, המשפט כבר התקיים לפני כחצי שנה (חודש 03/13). האם לא טעית בתאריכים ?

פורסם
לפני שאתה טוען להתיישנות - כמה שאלות :

1. האם אתה הבעלים של הרכב ?

2. במידה וכן - האם קיבלת בעבר מכתב מהמשטרה שבו הם מודיעים לך על כך שהרכב צולם בביצוע עבירה / שואלים מי נהג ברכב ?

3. במידה ולא - בעל הרכב קיבל את המכתב הנ"ל, ואז תקופת ההתיישנות מוארכת.

בעל הרכב אמור לקבל מהמשטרה הודעה ראשונית על קיום הצילום, תוך 4 חודשים לכל היותר מיום ביצוע הצילום.

טענת התיישנות - אתה יכול להפנות למפנ"א, אך זאת טענה שאמורה לעלות במשפט עצמו (בתחילת המשפט), ולא בשלבים מוקדמים יותר.

דרך אגב - לפי מה שרשמת, המשפט כבר התקיים לפני כחצי שנה (חודש 03/13). האם לא טעית בתאריכים ?

1.אני לא הבעלים של הרכב! אך אם יש חוק התיישנות אעדיף להשאיר את זה על שמו וכך להתחמק מעונש.

בעל הרכב קיבל את המכתב הראשון בתאריך שכתבתי 16/3/13 זה הרבה אחרי 4 חודשים.

המשפט עדיין לא התקיים הוא אמור ליהיות ב1/9/13.

פורסם

כיוון שהמשפט בעוד פחות מחודש בעל הרכב אם כן יצטרך להתייצב פיזית בבית המשפט ולטעון את טענת ההתיישנות.

אם יצליח ליצור קשר עם לשכת התביעות לפני המשפט או עם מפנ"א יוכל אולי לחסוך את ההגעה הפיזית לבית המשפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

1.אני לא הבעלים של הרכב! אך אם יש חוק התיישנות אעדיף להשאיר את זה על שמו וכך להתחמק מעונש.

בעל הרכב קיבל את המכתב הראשון בתאריך שכתבתי 16/3/13 זה הרבה אחרי 4 חודשים.

המשפט עדיין לא התקיים הוא אמור ליהיות ב1/9/13.

אתה רשמת שבעל הרכב קיבל הזמנה למשפט בתאריך 3.13.

לפני מה שאני יודע, עוד לפני כן הוא היה אמור לקבל מכתב מהמשטרה בו הם מודיעים לו שבתאריך 7.12 (לא זוכר תאריך מדויק) רכבו צולם בגין עבירת מהירות ובהמשך יקבל הזמנה למשפט.

האם הוא קיבל את המכתב הנ"ל ? (אולי זה משהו שהוא לא לקח מהדואר ??)

קיימת אפשרות שהמכתב התראה אבד בדואר (גם זה קורה...). אם זה המצב - זה לא עוזר לכם, וטענת התיישנות תדחה על הסף.

מאחר והמשפט עוד כחודש, כדאי לגשת בזריזות ללשכת התביעות המשטרתית הרלוונטית ולצלם את כל החומר בתיק (את זה יכול לבצע רק בעל הרכב מאחר והוא הנאשם בתיק).

אני מאמין ששם יש העתק של התיעוד לגבי משלוח מכתבים - זה יוכל לעזור לך לדעת האם המשטרה פעלה כראוי או לא (אם זאת תקלה שלא באחריות המשטרה - אז אינך יכול להיעזר בטענת התיישנות).

פורסם
אתה רשמת שבעל הרכב קיבל הזמנה למשפט בתאריך 3.13.

לפני מה שאני יודע, עוד לפני כן הוא היה אמור לקבל מכתב מהמשטרה בו הם מודיעים לו שבתאריך 7.12 (לא זוכר תאריך מדויק) רכבו צולם בגין עבירת מהירות ובהמשך יקבל הזמנה למשפט.

האם הוא קיבל את המכתב הנ"ל ? (אולי זה משהו שהוא לא לקח מהדואר ??)

קיימת אפשרות שהמכתב התראה אבד בדואר (גם זה קורה...). אם זה המצב - זה לא עוזר לכם, וטענת התיישנות תדחה על הסף.

מאחר והמשפט עוד כחודש, כדאי לגשת בזריזות ללשכת התביעות המשטרתית הרלוונטית ולצלם את כל החומר בתיק (את זה יכול לבצע רק בעל הרכב מאחר והוא הנאשם בתיק).

אני מאמין ששם יש העתק של התיעוד לגבי משלוח מכתבים - זה יוכל לעזור לך לדעת האם המשטרה פעלה כראוי או לא (אם זאת תקלה שלא באחריות המשטרה - אז אינך יכול להיעזר בטענת התיישנות).

כן בעלת הרכב (אימי) קיבלה רק את ההזמנה למשפט ב17/3/13

השאלה אם בוודאות הם שולחים לפני ההזמנה למשפט הודעה שהרכב צולם?

והאם שולחים את זה בדואר רשום (שצריך ללכת לאסוף מהדואר) או ע"י שליח של הדואר כמו שקרה בהזמנה למשפט?

והאם אני יכול ליהיות מיופה כוח של בעלת הרכב ולבדוק את התיק בלשכת התביעות המשטרתית?

פורסם

דיברתי כרגע עם לשכת התביעות המשטרתית הם אמרו ששלחו 5 פעמים בדואר רשום ואצלנו במשפחה אף אחד לא התנדב ללכת לאסוף את זה אז התיישנות אין!

פורסם

שיפקסס אליך את ההעתקים של מה שלטענתם נשלח 5 פעמים.

לא קונה זאת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...