Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי שברולט ספארק 2012 והאמת שאני דיי מאוכזב מהאוטו. מרגיש לי חלש וממש לא חסכוני בדלק בניגוד למה שאומרים (1:12 במקרה הטוב).

חשבתי לבצע טרייד אין לפיקנטו ספורט החדשה עם הנחת חבר ב70 אלף ש"ח.

האם יש לכם המלצות על הדגם הספציפי והאם לדעתם הטרייד אין שווה?

תודה.

פורסם

מה הכוונה טרייד אין שווה?

כלכלית, כנראה שזה לא שווה. בטרייד אין תקבל על הרכב שלך בערך 30-50 אחוזים מתחת למחיר המחירון שלו. תוסיף עוד כסף ותקבל רכב שצריכת הדלק שלו כנראה לא טובה משמעותית. עד שתקזז את ההפרש, יעברו שנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אהלן.

ברשותי שברולט ספארק 2012 והאמת שאני דיי מאוכזב מהאוטו. מרגיש לי חלש וממש לא חסכוני בדלק בניגוד למה שאומרים (1:12 במקרה הטוב).

חשבתי לבצע טרייד אין לפיקנטו ספורט החדשה עם הנחת חבר ב70 אלף ש"ח.

האם יש לכם המלצות על הדגם הספציפי והאם לדעתם הטרייד אין שווה?

תודה.

מבחינת כוח לא נראה לי ההבדל יהיה משמעותי.

פורסם

מבחינת חיסכון אתה תצא מופסד,על הרכב שלך תפיס כסף שאותו הפיקנטו לא תחזיר בזכות צריכת דלק מדהימה.

מבחינת כוח גם לי ניראה שלא יהיה שיפור גדול,בעוד כמה ימים חבר שלי יקבל כזאת ואז אוכל לחוות לגבי ההמנוע עם גיר ידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני עושה טרייד אין דרך החברה לא נראה לי שהם לוקחים 30% המטרה שלהם זה למכור לי רכב חדש אני לא רואה סיבה שאני אמכור להם במחיר יותר זול

פורסם

נסה והיווכח בעצמך.

טרייד חייב להרוויח בשני הכיוונים, בכדי להרוויח על הרכב הוא חייב לרכוש אותו במחיר טוב. אף טרייד לא יתן לך מחירון על הרכב ובטח לא כשמדובר ברכב זול.

ולגבי צריכת הדלק - אין מה לצפות לשיפור. בהנחה שאין בעייה עם רכבך אז כנראה שסגנון הנסיעות שלך לא חסכוני במיוחד (נסיעות עירוניות או סגנון נהיגה).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אני עושה טרייד אין דרך החברה לא נראה לי שהם לוקחים 30% המטרה שלהם זה למכור לי רכב חדש אני לא רואה סיבה שאני אמכור להם במחיר יותר זול

בהצלחה . :lol: תחזור לדווח כמה אחוזים הציעו לך מתחת למחירון . אין שום טרייד אין שיקנה ממך במחירון .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אהה.. אוקיי.

מעניין אז למה כל מי שמוכר רכב יד 2 בשביל לקנות רכב חדש לא עושה טרייד-אין... חח איזה מפגרים, מפרסמים, רצים, מורידים מחיר. טמבלים כולם

פורסם

הם לא מחוייבים לקנות ממך. כפי שצויין, טרייד אין הוא יחידת רווח ולא שירות גרידא שאתה מקבל מהיבואן רק כי הוא מנסה לקדם מכירות (ברוב המוחלט של המקרים).

במקרה, אני מוכר רכב בימים אלו. בשביל הספורט התעניינתי בסוכנות לגבי טרייד אין. ההצעה שקיבלתי הייתה נמוכה בכ-30,000 ש"ח מהמחירון (לוי יצחק), שזה כמעט 30% במקרה שלי.

נסה והיווכח בעצמך.

טרייד חייב להרוויח בשני הכיוונים, בכדי להרוויח על הרכב הוא חייב לרכוש אותו במחיר טוב. אף טרייד לא יתן לך מחירון על הרכב ובטח לא כשמדובר ברכב זול.

ולגבי צריכת הדלק - אין מה לצפות לשיפור. בהנחה שאין בעייה עם רכבך אז כנראה שסגנון הנסיעות שלך לא חסכוני במיוחד (נסיעות עירוניות או סגנון נהיגה).

איתמר

אני רק חייב לציין שיש יוצאי דופן לפעמים, ולמרות זאת אין ארוחות חינם, אף פעם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

השגיאה הכי גדולה שיכולה להיות, קנית רכב חדש וספגת ירידת ערך של כמה אלפי שקלים, עכשיו אתה הולך למכור אותו במחיר שנמוך מהמחירון בגלל שזה טרייד אין ולקחת שוב פעם רכב חדש שיפסוג ירידת ערך של אלפי שקלים ברגע שהצמיג החדש שלו נוגע בכביש..

פורסם

על פי רוב:

מבצעי חבר הם ללא טרייד אין

וגם אם כן ימירו לך חלק מההנחה או יפחיתו סכום גדול מאוד

יש גבול להתפשטות לעמיתי חבר מבחינת היבואנים

• תוכן חדש...