Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כרגיל באוגוסט מסתיים הדיל שלי לתשתית אינטרנט עם בזק. התקשרתי אליהם כדי שהמחיר לא יקפוץ לאחר הסיום ומה אני מגלה?

יש לי שתי אפשרויות: או להישאר ב 5 מגה ולשלם 79 ש"ח במקום 55 שאני משלם היום, או לשדרג ל 15 מגה ולשלם 81 ש"ח.

נראה לי מוגזם קפיצת מחיר של למעלה מ 40% על אותו השירות וב 15 מגה ממש אין לי צורך.

בחרתי באפשרות השלישית - כלומר להתנתק.

דרך אגב בשנה שעברה הם עשו תרגיל דומה כשאמרו לי שאין יותר 2.5 מגה ב39 ש"ח והם חייבים "לשדרג" אותי ל 5 מגה תמורת 55 ש"ח.

נשבר ה ז מהחמדנות של החברות הגדולות. אני רק מחכה שיפתח כבר השוק של התשתית לעוד חברות ואני מאמין שעוד הרבה מחכים כמוני.

פשוט מטריף אותי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
התנתקת ו-מה?

אתה חושב שבהוט המצב טוב יותר?

תלוי למה אתה צריך את האינטרנט.

אם תיקח בחשבון את עלות הקו ועלות התשתית (שעוברות בקלות את ה 100 שקל), אז כנראה שיש לך אופציה טובה יותר ב HOT.

אם יש לך כבר HOT בבית, תוסיף עוד כמה עשרות שקלים לטריפל ועוד תחסוך. אם אתה מתכוון לשמור על המספר טלפון שלך, בצע ניוד למספר ותתנתק מבזק רק אחרי שעשית ניוד.

חשוב לציין שב HOT ישנם איזורים\תשתיות ואנשים שסובלים מניתוקים ובעיות. אצלנו, טפו טפו טפו, אנחנו כבר חודשיים עם HOT ומאוד מרוצים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תלוי למה אתה צריך את האינטרנט.

אם תיקח בחשבון את עלות הקו ועלות התשתית (שעוברות בקלות את ה 100 שקל), אז כנראה שיש לך אופציה טובה יותר ב HOT.

אם יש לך כבר HOT בבית, תוסיף עוד כמה עשרות שקלים לטריפל ועוד תחסוך. אם אתה מתכוון לשמור על המספר טלפון שלך, בצע ניוד למספר ותתנתק מבזק רק אחרי שעשית ניוד.

חשוב לציין שב HOT ישנם איזורים\תשתיות ואנשים שסובלים מניתוקים ובעיות. אצלנו, טפו טפו טפו, אנחנו כבר חודשיים עם HOT ומאוד מרוצים.

איציק

היום כבר לא עולה קו אינטרנט.
פורסם

יש דואופול בתחום התשתיות.

אם אתה לא מנוי להוט, זה כנראה יעלה יותר יקר לעבור אליהם מאשר להשאר בבזק.

עלות התקנת תשתית האינטרנט של הוט היא 150 ש'ח, העלות ל-12mb (לפי האתר שלהם) היא 90 ש'ח. אני מאמין שאפשר להתמקח על זה, אבל עדיין זה לא יצא הרבה יותר זול מבזק, אם בכלל.

פורסם

זה פחות העניין הכלכלי, ברור שעוד 14 שקל בחודש לא יהרגו אותי. מה שמעצבן זה ששתי החברות האלו מנצלות את הדואופול שלהם בתחום התשתית ומעלות מחירים באופן שרירותי, כי הם יודעים שם "למעלה" יפה מאוד שלצרכנים אין ברירה.

התגובות פה מעידות (ואני באמת לא בא בטענות לאף אחד) שאנחנו כבר התרגלנו לתרגילים האלו - מבזק, משטראוס, מתנובה מהשופרסל מיבואני הרכב וכל השאר. כל יום אתה מגלה שמחיר של מוצר אחר עלה.

בא לי פעם לשבור את הכלים על הדבר הזה, עניין של עיקרון. לא יודע למה דווקא על זה ודווקא עכשיו, אבל נשבר לי.

בינתיים אין לי פתרון, אבל לאשתי יש אינטרנט חופשי בסלולר, בעבודה אני הרבה ליד מחשב ובבית הקטנות עדיין לא גילו את האינטנרט.

ראיתי שאחרי חודש ללא אינטרנט בבזק, אתה נחשב ללקוח חדש ואז המחיר יורד.

אני אבדוק גם את האפשרות שאשתי תבצע את העסקה אולי זה יוכר כעסקת לקוח חדש.

בכל מקרה, הבנתי שתוך כמה חודשים גם חברות אחרות יוכלו להציע תשתית, מקווה שיקרה לבזק והוט מה שקרה לסלולריות הישנות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בתחילת השבוע דיברתי עם הוט והציעו לי התקנה של אינטרנט ב240 (!) שקל. הזוי.

12 מגה ב90 כמו שאמרת.

פורסם

בהוט יש הרבה מבצעים וכל נושא ההתקנה נתון למו"מ.

לי היו בבית 2 ממירים (HD ו-magic) עם כמה חבילות, ויצא שעבור טריפל הוספתי 45 שח וקיבלתי גם קו טלפון עם 500 דקות, וגם תשתית ל 30Mbit כולל מודם (רגיל). התקנה חינם.

הדבר היחידי שקניתי היה ראוטר (עם חייגן L2TP) ב 65 ש"ח וחיברתי אותו למודם. החיסכון בחודש הוא של 130 שח ביחס לחשבון בזק שהיה לי קודם לכן (מדובר בחיסכון של כ-1500-1600 שח לשנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחירים לאינטרנט בלבד דומים בשתי החברות.

המקום היחיד בו אפשר לחסוך הוא רק בחבילות טריפל. מישהו פה עדיין מחזיק בכלל הוט/יס? :roll:

אני אישית מוכן לעלות על בריקדות עבור לא מעט דברים, אבל אם אין לי אינטרנט נורמלי בבית אני מטפס על הקירות מאוד מהר.

פורסם

הדואופול הזה מרתיח אבל אין ברירה אלא לספוג את החמדנות הזו.

התוכן שאני מוריד/ צופה באינטרנט חוסך לי הרבה יותר מעלות התשתית והספק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...