Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על החפירה הארוכה, שיש לה שורה תחתונה קצרה.

לפני כשבועיים הכינה אותנו חברת החשמל להפסקת חשמל יזומה בין השעות 22:00 ל 06:00 לצורך עבודות תשתית.

ב 22:00 ירדה אפלה על שכונתי. מוחלטת. אפילו חתולים שמופעלים על סוללות לא עבדו.

חשבתי שאני מת בלילה מחום, וכך גם הילדים. ניסיתי להפעיל מזגן - לא עבד. ניסיתי אולי שנשארו כמה אלקטרונים ספייר שהמאוורר יעבוד - לא נשארו. קמתי למחרת כמו סמרטוט. הילדים בוכים ועצבניים. נגמר. עבר.

לפני שלושה ימים שוב לילה בלי חשמל. יזום על ידי חברת החשמל.

אתמול, משאית התנגשה בעמוד, והפילה קווי מתח. מהשעה 13:30 ועד 02:30 לא היה חשמל.

היה באלאגן אטומי, אחת הצמתים הסואנות בעיר (רמת השרון) חשוכה לחלוטין ממרחק של מאות מטרים. הרמזורים מוחשכים, אפילו לא מהבהבים, וכמה צוותים של חברת החשמל עם משאיות הולכים מכל מיני כיונים לכל מיני כיוונים אחרים. העירייה עידכנה בדף הפייסבוק שלה שפקחים נמצאים בצומת ומסייעים לתנועה - חארטה אחת גדולה. לא היה אף פקח. עברה ניידת פיקוח. עמדה בצד, כמה אוכלי חינם ישבו בה ולא יצאו, ואחרי 20 שניות נסעה משם. אח"כ עשתה עוד סיבוב דאווין של 10 שניות ועפה משם.

שתי נשים כמעט נדרסו. שלישית נגררה על ידי עובד חברת חשמל לפני שנהג אידיוט דרס אותה. תאונה בין מיצובישי למיטו.

העירייה - קלדנים בפייסבוק.

מוקד 100 - 'אנחנו יודעים. מטפלים'. כמה ניידות עברו. לא טרחו לעצור.

רק נהג אחד בסיטיגו אדומה, שלוש דלתות, הגיע לצומת בזהירות. נעצר למרות שרשמית היתה לו זכות קדימה, התגלגל לאט לתוך הצומת והמשיך בדרכו. אחד. כל היתר נכנסו לצומת כאילו אין מחר. ממש מפחיד. זהו שיחררתי קיטור.

כעת אני מחפש גנרטור של 2.0- 3.0 KW . כזה שיאפשר לי להפעיל מזגן קטן בחדר הילדים + מאוורר.

עדיף למשהו שקט. (שהשכנים לא יבקשו קצת חשמל בחוט..)

המלצות ליצרן? לחנות? מישהו כאן עוסק בזה?

תודה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

3KW זה לא קטן

זה גדול וכבד, איך תשנע אותו כל הזמן?

זה 20-30 קילו בכיף. ותוסיף את הדלק בכלל חגיגה לידיים

הסיני יעלה 1500-2000 שקל ליפני מע"מ

אני מאוד ממליץ על גנרטורים של רונקו

יקרים באיזה 1000 שקל +- מהסינים אבל מגיעים עם מייצב מתח שזהו דבר חשוב מאוד בכדי לא לטגן את המזגן שהוא מכשיר שממש לא מוותר על עליות מתח, אם כבר, הייתי הולך על גנרטור קטן באמת של 700 וואט שעולה משהו כמו 600 שקל בחנויות כמו טובול \ אלקטרו סליל {מדובר על ירושלים} שם עוד מעט תיהיה מכירה של ראש השנה-סוכות והמחירים אפילו יהיו יותר נמוכים. ומהגנרטור הקטן הייתי מחבר 2-3 מאווררים שכל אחד מהם לוקח 70 וואט וזהו

אם ישרפו,כמו שנאמר, עומרו דאמו. מאוורר של 80 שקל במחסני חשמל

אם המזגן של ה3 אלף ילך,זה לא עומרו דמו

דרך אגב, בל תישכח את הכבל חשמל העבה יחסית שאתה צריך להעביר מהגנרטור למזגן.

נאמר כבל 3 על 4 מ"מ או על 6 מ"מ.

ולא יותר מ20 מטר כי אז יש נפילת מתח {יתקנו אותי המבינים בדבר}

לסיכום,

גנרטור קטן וחמוד ב600 שקל + 3 מאווררים וסגרנו עסק

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באירוע אתמול היה איש של בזק, שחיבר גנרטור קטן ושקט מאוד של הונדה, לארון הסעף של בזק.

לדבריו זה גנרטור של 3KW שעולה כ 1500 שקלים. היה מאוד שקט. ולא נראה כבד כלל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

נשמע זול ומחשיד

האם HONDA

או HUNDA

בחנות שאני עובד בה,אנחנו לא מתמחים בגנרטורים אבל מוכרים 2 סוגים.

הסיני של ה2.2KW אם אני לא טועה,נימכר ב1800 שקל ליפני מע"מ,אבדוק לך ביום שלישי שאחזור לעבוד אם תרצה.

ממה שאני ראיתי בטובול חומרי בניין ובאלקטרו סליל, המחירים של הגנרטורים עם הפירמה הטובה יותר,מתחילים ב3-4 בכיף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

8)

זה היה הונדה. לא עונדה. לא אדידוס.

אשמח אם תברר. יכול להיות שהוא לא מאופס על עצמו עניין המחירים.

אני בכלל לא פוסל גנרטור קטן של 700W שיאפשר הפעלת מאווררים וכד' וישמש אותי בקלות גם לטיולי שטח.

( באוטו יש לי מספיק מקום לשנע גם גנרטור גדול של 20 או 30 ק"ג. ככה אני אוכל לפתוח מנגל חשמלי בשטח...:shock: )

לשעבר:

פורסם

מומלץ בחום להציב את הגנרטור בחוץ או במרפסת פתוחה, כבר היו אסונות מאוד גדולים בארץ של הרעלת פחמן חד-חמצני שנבעו מהעובדה שאנשים שכחו שגם לגנרטור יש אגזוז בדיוק כמו לרכב.

עדיף להציב אותו על משככי תנועה ע"מ לא לגרום נזק לצנרת המים שמתחתיו עקב הוויברציות החזקות.

פורסם

אם מדובר על פתרון לאספקת חשמל לבית, ממליץ בחום (תרתי משמע) להתאפק.

למרות כל הטענות כלפי חברת חשמל (רובן מוצדקות), עדיין, אספקת החשמל לבתים הינה ברמה טובה ובאופן ממוצע יש לך זמינות כמעט רציפה של חשמל יציב. בעוד שבועיים אתה תשכח מהסיוט הנוכחי, מבטיח לך.

לחילופין, בוא לאפריקה (או מיקום אחר בחצי הדרומי של כדוה"א). בתלות במיקום - מזג האוויר נע בין מצויין (בין 17-20 מעלות עם עננות נעימה בלואנדה) לבין קור אמיתי (סביב האפס במקומות כמו קייפטאון). לדעתי הפתרון האולטימטיבי הוא לעבור בין סוף מאי לתחילת אוקטובר לחצי הדרומי של הכדור ולהשאיר את הארץ לצוחפתים שבאים להיצלות בה. :-D

אם אתה מחפש גם גנרטור לטיולים וכו' - אז חוזר על המלצות קודמות : הונדה או רובין (שם המותג של Fuji heavy industries) שנמכר ע"י ש.ט.ל. שניהם (מנסיון של מאות שעות עבודה) הם סוסים אמיתיים. למשוך בחבל ולמלא דלק מדי פעם. זה הכל.

פורסם

כל גנרטור של חד פאזי. של עד 4KV. יעבוד עם כבל של 3X2.5 מ"מ. 16A.

וזה מספיק להדליק 2 מזגנים של 1 /1.5 כ"ס.

או 10 מאווררים של 26 אינטש. הגדולים.

לגבי כוח 3KV זה גנרטור סביר. יעשה 99% מהמטלות שתבקש.

גנרטור של 2KV. לדוגמא. לא יכול לחמם קומקום. אבל יחזיק מזגן אחד.

לקחת בחשבון שצריך לבדוק בדיוק כמה הגנרטור נותן מעשית. ולא פיק. כי לדוגמא. גנרטור של 3KV.

יכול לתת פיק של 3400W. אבל מעשית הוא רק 2700W.

ויש גנרטור של חברה אחרת שהוא 3KV. הוא יתן פיק של 3700. אבל מעשית הוא 3000.

זה חשוב לדעת כמה הוא באמת.

לגבי גנרטור מושתק.

תכפיל את הסכום. מושתק של 3KV. של הונדה זה כ 10000 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...