Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי 2 מוצרים מאתר BUY2 ושילמתי בפייפאל. המוצרים היו צריכים להגיע אליי עם שליח תוך 14 ימי עסקים כפי שסוכם באתר בעמוד המוצר. עברו18 ימי עסקים והמוצרים לא הגיעו. שלחתי הודעה למוכר במייל ואין שום תגובה. לאחר כמה ימים נוספים, פתחתי דיספיוט בפייפאל, פתאום הם חזרו אליי.

בינתיים, גיסי כבר לא רצה את המוצרים. דיברתי עם נציגת BUY2 בשם ענבל. היא הציעה לי זיכוי ל 25 שקלים שהם חצי מעלות מדמי המשלוח בתור פיצוי במידה וכן אקח את המוצרים. דיברתי שוב עם גיסי ולבסוף הוא הסכים כי גם ככה הוא חיכה למוצרים הרבה זמן ולא רצה להזמין ממקום אחר.

לבסוף לאחר 26 ימים עסקים המוצרים הגיעו לתיבת הדואר בתור דואר רשום והייתי צריך לחתום. ניגשתי לדואר ולקחתי את המוצרים. עברו שבוע, שבועיים, שלושה, חודש ועדיין אין שום זיכוי לא בחשבון הפייפאל ולא בחשבון הבנק כמו שהם אמרו שלשם יוחזר הכסף. הם כביכול משכו את הזמן בכדי שה 45 ימי "הגנה" של פייפאל יעברו. עד היום הכסף לא חזר.

לגבי פייפאל.

לפייפאל לא איכפת שלא קיבלתי את הזיכוי וגם אין לי קייס. כל מה שאיכפת לפייפאל זה האם קיבלתי את המוצר והאם הוא הגיע תקין ושלם. לא יכולתי לעשות שום דבר מבחינת פייפאל לגבי הזיכוי.

כנראה ששכחתי שאני בישראל ושהבטחות של אנשים בקושי מחזיקות מים. זה לא ה 25 שקלים אלא הזילזול בלקוח, ביזבוז הזמן והיחס הלא הוגן.

כנראה שיש אנשים שלא שמעו את המשפט "טוב שם טוב משמן טוב".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל, בוא נעשה כאן הפרדה. יש את המוכר ויש את אתר BUY2. אין לי שום קשר למוכר. כל ההתנהלות שלי הייתה אל מול אנשי שירות הלקוחות של האתר. המוכר לא קשור אליי כלל וכלל. אני קניתי את המוצרים דרך האתר וגם להם שילמתי. לכן המוכר לא קשור לכך כלל וכלל.

תום לב בטוח שלא היה כאן. החלפתי איתם כמה מיילים וכל פעם הם הבטיחו שהזיכוי יופיע בחשבון עוד כמה ימים ועוד כמה ימים. ועד היום הוא לא הופיע אצלי בחשבון.

אגב, במידה ולא הסברתי זאת או לא הובנתי כראוי, המוצרים נקנו בארץ מבית עסק בארץ דרך גרופון שקיבלתי מאתר BUY2.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני מאמין שתקבל בסוף את הזיכוי וברוך הבא לישראל. אני קונה מתמיד ברשת והפסקתי מזמן לרכוש בארץ רק בגלל כמה ארועים דומים לשלך ואף יותר גרועים. ללא ברירה אם אני בכל זאת רוצה לקנות אז כל השיחות עם השירות לקוחות מוקלטות אצלי.

החיים הם כמו....

פורסם

תיכנס לאתר BUY2 עם היוזר שלך ותראה שלא שמו לך שם זיכוי לרכישות הבאות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני מאמין שתקבל בסוף את הזיכוי וברוך הבא לישראל. אני קונה מתמיד ברשת והפסקתי מזמן לרכוש בארץ רק בגלל כמה ארועים דומים לשלך ואף יותר גרועים. ללא ברירה אם אני בכל זאת רוצה לקנות אז כל השיחות עם השירות לקוחות מוקלטות אצלי.

בניגוד אלייך אני לא ממש אופטימסט. עבר כבר לא מעט זמן. ה 25 שקלים הללו לא שוים את הטלפונים, הזמן ועצבים. מגעיל אותי שעסק כלשהוא ירמה אנשים בשביל 25 שקלים. כל ההתנהלות התבצעה דרך אימיילים ויש לי אותה.

תיכנס לאתר BUY2 עם היוזר שלך ותראה שלא שמו לך שם זיכוי לרכישות הבאות.

אין שום זיכוי כזה או אחר. בדקתי כבר.

פורסם

את ההבטחה לזיכוי קיבלתי גם בטלפון וגם באימייל. יש לי את כל ההתכתבויות באימיילים.

פורסם

פייפאל מעוניינים בדבר אחד באם המשלוח הגיע והאם הוא הגיע שלם. זה הכל. אבל גם זה בערבון מוגבל. אם השולח הוכיח שהוא שלח את המוצר אלייך הוא יצא ידי חובה. זוהי הבעייה של הקונה שהוא לא דאג לבקש מהמוכר משלוח בדואר מאובטח.

לא איכפת להם מזיכויים או הבטחות כאלה ואחרות.

דבר נוסף, בניגוד לפייפאל בארה"ב בישראל אין כזה דבר לקבל הארכת זמן לטיפול בתלונה. לאחר שפתחת דיספיוט, הם נותנים זמן מסוים לשני הצדדים ליישר את ההדוהרים ואחר כך יש לך אופציה או להסלים את התלונה או לסגור אותה. אין כזה דבר לקבל אקסטרא זמן.

פורסם

אם מתקרב סוף הזמן של התלונה, פשוט מסלימים.

במידה והמוכר סיפק מספר מעקב, פייפאל ימתינו עד שהמוצר יגיע אליך.

אפילו אם זה יקח עוד חודש נוסף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בלי שום קשר לבעלי האנדרואיד מביניכם, אצלי מותקנת התוכנה AIRVOICE, תוכנה חינמית שמקליטה ושומרת באופן אוטומטי 1000 שיחות אחורה, בערך שימוש של חודשיים שלוש של אדם ממוצע, התוכנה חינמית וכמו כן אפשר להגדיר אנשים ספציפיים שהתוכנה לא תשמור את השיחות איתם.

אותי באופן אישי היא הצילה כמה פעמים, לפעמים יש לי בעיה עם מישהו שביצעתי איתו עסקה לפני חודש וחודשיים (שבמונחים של עסק זה נצח) וברגע אני מתחקה אחרי השיחות שלנו ויכול להוכיח את מה שאני רוצה להוכיח.

מומלץ לכל אחד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...