Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החדשות הרעות - ההגה התחיל להתקלף.

החדשות הרעות יותר - להגה של הסיוויק (2006, צורה חדשה) מבנה מיוחד שאינו עגול לגמרי, אזהסתבכתי עם הפתרונות.

שמעתי על כל מיני מקומות שמחדשים או מחליפים לעור כמו אוטו אלגנס וכאלה, המחירים (800-1,000 ש"ח) לא בטווח שאני מוכן לשלם. מצד שני, כל מיני כיסויים שראיתי בכל מיני מקומות כולל EBAY אינם מתאימים בגלל מבנה הגלגל, וחלק מהם בכלל מראים דגמים "אמריקאיים" של ההונדה שם יש הגה שונה.

רעיון אחר, מישהו?

תודה לכל העוזרים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

השאלה איזו תוצאה אתה רוצה לקבל. על תוצאה טובה צריך לשלם לא מאט, אבל אחרי זה תהנה ממוצר איכותי.

בEBAY אפשר להשיג כיסויים עור/דמוי עור לתפירה עצמית. זה יכול להיות פתרון בשבילך במחיר יחסית נמוך ותוצאה סבירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה רע בהגה בסיויק?

מעולה לא צריך כיסוי ולא מתחמם.

אין לך פתרון בכלל לדעתי!

אגב מיותר לציין שכיסוי הגה זה סכנה תעבורתית ואני חושב שצריך לאסור שימוש בהם בכלל.

פורסם

^

מה רע? קראת את ההודעה שלי בכלל? כתבתי שהוא התחיל להתקלף.

אני מודע לסכנות שבכיסוי, לא התכוונתי לאלה שמוכרים ב- 20 ש"ח בדרך למכונת שטיפה.

פורסם

לא רואה בעיה בכיסוי הגה איכותי בטח שלא בטיחותי. (וזאת אחרי שנים רבות של נהיגה על פני אלפי קילומטר)

גם בפלורידה נהגתי עם כיסוי הגה.

יש הרבה פתרונות לכסות הגה- אחת מהם היא כיסוי מעור שמולבש עם חוטים מחוזקים.

אפשרות נוספת, גש לטופ קאר יש שם כיסויים בהזמנה אישית ממש טובים. לא זולים,אבל איכותיים. (ראיתי שם כמה רכבים ממש יפים עם כיסוי)

בעבר היה לי רכב שמאוד אהבתי למרות שהיה עושה בעיות מכניות. בשלב כל שהוא ההגה נשבר

ניסיתי כל מיני פתרונות של כיסוי, לא היה בטיחותי. חיפשתי חודשים מפירוקים הגה מתאים ולא מצאתי

מאותו דגם של הרכב - לבסוף שמתי הגה מעץ (היה נפוץ אז) וזה פתר לי את הבעיה. היום כמובן הייתי

מחליף הגה לאותו דגם בדיוק. (לא חסרים בפירוקיות רכבים חדשים שיכולים להתאים)

פורסם
לא רואה בעיה בכיסוי הגה איכותי בטח שלא בטיחותי. (וזאת אחרי שנים רבות של נהיגה על פני אלפי קילומטר)גם בפלורידה נהגתי עם כיסוי הגה.

יש הרבה פתרונות לכסות הגה- אחת מהם היא כיסוי מעור שמולבש עם חוטים מחוזקים.

אפשרות נוספת, גש לטופ קאר יש שם כיסויים בהזמנה אישית ממש טובים. לא זולים,אבל איכותיים. (ראיתי שם כמה רכבים ממש יפים עם כיסוי)

מכיר אותם, השתמשתי בשירותיהם פעם. אנסה כשאהיה בסביבה, תודה.

אגב, הבנתי שיש כיסויים במידה קטנה יותר מהסטנדרט - האם ייתכן ששימוש בכיסוי כזה תוך מתיחתו לקצה גבול היכולת יוכל לשמש אותי בהגה המדובר? :shock:

פורסם

תמיד כדאי להלביש כיסוי מעט קטן -נכון דורש הפעלת שרירים,אבל יושב

בול ללא תזוזה. (יכול להיות שייתן לך מענה)

פורסם
לי יש סיויק 2006 צורה חדשה רכשתי כיסוי הגה מעור שעלה 120 ש"ח ואני מאוד מרוצה אם אני לא טועה של HR.

רציני? לא מצאתי אף כיסוי סטנדרטי, גם לא של HR, שמתאים להגה הזה.

120 ש"ח זה כבר סכום שפוי - יש לך יותר פרטים לתת לי?

פורסם

רכשתי את הכיסוי מחנות בשם מאסטר סאונד. צור איתו קשר לדעתי הוא יוכל לעזור לך בנושא.

אגב, לפני שנתיים רכשתי כיסוי מעור גם באיזור ה 150 ש"ח לפולו של הוריי (וגם שם ההגה דיי קטן)

ורק עכשיו הוא התחיל להראות סימני עייפות (שנתיים + מעל 40000 ק"מ של נסיעה בעיקר בתוך העיר).

פורסם
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תסלחו לי על הבורות, אבל אני חייב לשאול.

ראיתי שכתבו פה שכיסוי הגה מהווה ''סכנה תעבורתית'', אפשר הסבר בבקשה?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...