Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא יכול להחליק ברגעי חירום, לפחות ככה מספרים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עדכון - בסופו של דבר הפתרון שנבחר אתמול היה כיסוי במידה קטנה יותר מהסטנדרט. קצת כוח וכיפופים, והוא יושב בול.

לגבי עניין הבטיחות, אני מודע לסכנה ומאז שקרה לי לפני כמה שנים שבאמת באמצע פנייה סובבתי רק את הכיסוי בעוד שההגה המשיך ישר, אני לא שם כיסוי בכלל. לשמחתי זה לא קרה במה שמוגדר כ"מצב חירום".

הבעייה כפי שציינתי היא שההגה הנוכחי התחיל להתקלף ואין לי כרגע תקציב לפתרונות היקרים יותר. בגלל המידה הקטנה, הכיסוי כרגע הדוק מאוד, לא פחות מכיסוי "התפירה" מ- EBAY שחלק פה הציע. אני אתן תשומת לב מרובה ואחליף אותו אם ארגיש שהוא מתחיל להתרופף.

שוב - תודה לשלל העצות שניתנו כאן. :-D

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אתה יכול להגיד איזה כיסוי ומאיפה?

גם אני עם בעיה דומה להונדה סיויק?

קניתי ב"טופ קאר" בחולון. קניתי את אחד ה"פשוטים" יותר (עניין של 50 ש"ח), אבל יש לו גם איכותיים יותר מעור.

האמת שנראה לי שכל חנות אביזרי רכב שמכבדת את עצמה תחזיק כיסויים במגוון גדלים, פשוט חפש מידה S ולא M שזה הסטנדרט של רוב המכוניות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

יש לי סיויק 2007, קניתי גם כיסוי הגה מותאם להגה שלי לאחר שהחל להתקלף.

יש באוטו דיפו מגוון סוגים למרות שקניתי עור ב120 ש''ח באיזור התעשיה באשדוד מאחורי הפורום יש את הבית עסק שם להכהיית שמשות שכולם מכירים באשדוד, הוא מוכר גם כיסויים להגה ושאר חמוצים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...