Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן גם אצלי היה קציצות עוף היום.. כנראה שאנחנו מאותו הבסיס..

הקטע הוא שבזמן האחרון זורקים על הכל פטרוזיליה כדי לתת לזה מראה יותר יוקרתי

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שכחת גם כורכום שזה התבלין היחידי שהצבא קונה

LOL.

(מרוב שהבסיס שאני משרת בו חסר תקציב גם את זה אין)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מזל שיש אוטו ועבודה לצאת מהבסיס בזמן האוכל, זוועה מה שמחלקים לנו בצריפין.. פשוט האוכל הכי מגעיל שיש.

בדרך כלל לפחות אפשר לבחור בין 2-3 דברים אז יש אחד סביר, אבל היום (חמישי) היה המבורגרים - לא אכיל בעליל והקציצות המדוברות.

בסוף אכלתי נאגטס במקדונלדס הקרוב...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
תוסיף שמיר טרי ותברך אותי אחר כך, משדרג את הטעם בעשרות אחוזים.

לסיר עם החתול...? :-D

אם כבר- קציצות מבשר עוף - עדיף להכין מחזה עוף ולא הודו (יותר טעים, מה לעשות...).

תוספת של ירק היא כמובן מבורכת. ברשותכם, ההמלצה שלי (בתור המבשל הקבוע לסופי שבוע ואורחים קרואים ושאינם קרואים) - להוסיף פראסה (ירק שנראה כמו בצל ירוק אבל יותר גדול) לקציצות. הן תהפוכנה להיות פריכות, וברוטב רסק עגבניות (עם בצל מטוגן או שום) - זה יהייה מעדן.

הקציצות התעשייתיות שמוגשות בצבא (ואפילו במקום עבודתי) - אין להן קשר ל"קציצות" חוץ מהיותן קרואות בשם הזה :?

alfa 156 2.5.

פורסם

דווקא אצלנו יש אחלה בחלה של אוכל....רק שאצלנו זה לא עידית. ויש לנו מטבח ענק שמשרת כמות גדולה של חיילים אז זה לא שהוא מכין למעט...)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מזל שיש אוטו ועבודה לצאת מהבסיס בזמן האוכל, זוועה מה שמחלקים לנו בצריפין.. פשוט האוכל הכי מגעיל שיש.

בדרך כלל לפחות אפשר לבחור בין 2-3 דברים אז יש אחד סביר, אבל היום (חמישי) היה המבורגרים - לא אכיל בעליל והקציצות המדוברות.

בסוף אכלתי נאגטס במקדונלדס הקרוב...

תכלס בצריפין האוכל מגעיל (עידית).

מצד שני בבה"ד שבזה עוד יותר גרוע. אז בשבוע שהייתי שם (השבוע, ראשון עד חמישי) הלכתי לאכול בלוט"ם ובקניון.

השאוורמה בקניון אחת המגעילות אבל, שרופה ויבשה, לא טעים.

צרות של ג׳ובניקים... נסו לחלוק מנת קרב בין 14 איש, אחרי חוויה שכזו גם שניצל סחוס/שרירניצל מרגיש כמו מנת השף.

תאמין לי עדיף מנת קרב.

בטירונות קיבלנו מנות קרב במטווחים, זה היה עדיף על האוכל בבה"ד שבזה הרבה פעמים.

גם חלקנו את זה לא מעט אנשים, לא 14, אבל לא 2-3.

דווקא אצלנו יש אחלה בחלה של אוכל....רק שאצלנו זה לא עידית. ויש לנו מטבח ענק שמשרת כמות גדולה של חיילים אז זה לא שהוא מכין למעט...)

איפה אתה משרת?

אני אוכל במל"י 500, אין שם קייטרינג אבל לרוב האוכל טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קייטרינג בצבא...איפה החמישייה שהיתה מספיקה בקושי לשלושה. "תסתדרו. במלחמה זה מה שיהיה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עזוב. אין לוף - לא שווה. והצעירים אפילו לא מבינים את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איכסה לוף. פויה לוף. מותר לומר איכסה על לוף כי זה לא אוכל. זה שני במגעילות רק לבולי-ביף.

סוג של פרה (?) שעלתה על נפיץ, ובמקרה ריכרד לוי היה במקום והכניס לקופסאות.

הבאתי פעם הביתה ונתתי לכלב (שהיה רגיל לחביתות שאמא שלי היתה מכינה לו) הוא הריח, יילל והלך. לא אכל. מה הוא יודע שאנחנו לא...?

מצד שני, רולדת הודו...מממ...גם היה מגעיל אבל פחות. כמו בשיר של פוליקר "פחות אבל כואב".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בשירות הצבאי הייתי פותח קופסאות של לוף ואוכל אותן בלי שום הכנה, טעים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
LOL.

(מרוב שהבסיס שאני משרת בו חסר תקציב גם את זה אין)

צאלים לא?

באיזה חדר אוכל אתה אוכל? אם אצל ברוך ודני לוי תמסור להם ד"ש. גם אדגר וטוני גברים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה שיש (או - היו - אני מקווה) מקומות בצהל שמתחלקים במנת קרב 14 אנשים, לא עושה את עידית בסדר אלא אומר שאם יש משהו יותר נמוך מזה, שזה לא מתאים לבני אדם ושההתעללות שמעבירים אנשים בלי סיבה פשוט אדירה וכל המערכת המגעילה הזאת שנקראת צהל צריכה לעבור שינוי עמוק מאוד מאוד ולא לצרף אליה עוד ועוד חיילים מיותרים שהצבא מרשה לעצמו להתייחס אליהם ככה, רק כי זה חובה במילא ואם לא טוב לך תזד**ן ויש עוד 1000 כמוך וגם ככה לא באמת צריך אותך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...