Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צאלים לא?

באיזה חדר אוכל אתה אוכל? אם אצל ברוך ודני לוי תמסור להם ד"ש. גם אדגר וטוני גברים.

אני מצאלים אבל להזכירך יש 4 בסיסים כאן.

אני שייך לעוצבת סיני, אבל אוכל במל"י כי אין לי כוח ללכת מאיפה שאני עובד וגם אצלנו האוכל גועל נפש לרוב.

אני לא יודע אצל מי אני אוכל אפילו :) אני יודע שזה בחדר אוכל הנורמלי יותר, איפה שיש גם חדר אוכל נגדים ובכירים וכל החארטה הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעבור לקרייה, אין אכזבה בפיתייה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני נוהג לצאת מהבסיס לקנות אוכל או פשוט להכריז על רמדאן זמני.

גם אני נהגתי לאכול מנות קרב. טירונות תותחנים...

היו דברים שאהבתי. למשל להפוך את אחד מפחיות השימורים לכוס רב פעמית ולשדוד מכולם את המיץ של שימורי האננס. לקח בדיוק שבוע עד שכולם הבינו מה אני עושה ולכל אחד הייתה כוס פח ביד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
איכסה לוף. פויה לוף.

מי שלא רוסי לא יבין זאת. לוף זה פשוט מעדן :lol: :lol: :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לוף זה מגעיל. גם נקניק של רופאים (בתרגום חופשי מרוסית) זה מגעיל. ולחשוב שפעם הייתי מת על זה, מה עבר לי בראש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוא, תפגע בכל היקר לי באמת. :evil:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כנראה שלא טעמת קציצות עוף ראויות...

וכן הם פשוט יותר זולות...

+1

בצבא מחפשים איך להאכיל הרבה אנשים במעט כסף - התוצאה הרבה יותר גרועה בגלל שמי שמתפעל את זה בתכל'ס אלו ילדים בני 18 שלעיתים חושבים שההתעסקות עם מזון לבני אדם הוא סוג של צחוק או בדיחה, ולכן ההקפדה על דברים חשובים באמת היא לא תמיד בראש מעינייהם (אפילו שיושב להם על הראש רס"ר המטבח).

יש מטבחים צבאיים טובים, לרוב הם קטנים ונידחים. בעצם זה ההבדל בין להכין אוכל עם כל הלב לבין להכין אוכל סתם בשביל לעשות שירות צבאי ולהתחפף מכאן.

בנוגע לקציצות עוף - ממליץ שתנסה מתכון או שניים של קציצות עיראקיות (ערוק) עם חזה עוף. אני לא עיראקי אומנם אבל אצלנו מכינים ואוכלים מאכלי עדות מכל הספקטרום וזו בהחלט אחת ראויה (חפש בגוגל מתכונים טובים).

אגב: בניגוד לבשר בקר, שלו טעם בסיסי חזק יותר וטעים יותר (ולכן גם הקציצות יוצאות לרוב טעימות יותר), העוף דורש עידוד של תבלינים והקציצה העיראקית שבמקורה היא קציצת ירק - עושה זאת מעולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לכל אוהבי הלוף, אנחנו אוהבים אתכם ומחבקים אתכם. מקבלים אתכם כפי שאתם, למרות שמדובר בסטייה של הטבע, סוג של אנומליה גנטית, בעיה באחד הכרומוזומים האחראים לחוש הטעם. אתם בני אדם, למרות הכל. :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא יודע איפה אתה בגלילות, אבל בבסיס ששירתתי בו בסדיר (גם בגלילות) האוכל היה מ-ז-ע-ז-ע. כשחזרתי אליו במילואים, המטבח כבר תופעל ע"י עידית ובאמת חל שיפור ביחס למצב הקודם - עכשיו כבר באמת אפשר לאכול סביר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לכל אוהבי הלוף, אנחנו אוהבים אתכם ומחבקים אתכם. מקבלים אתכם כפי שאתם, למרות שמדובר בסטייה של הטבע, סוג של אנומליה גנטית, בעיה באחד הכרומוזומים האחראים לחוש הטעם. אתם בני אדם, למרות הכל. :wink:

תודה.

אני שוקל פתיחת פורום : "אוהבי הלוף לדורותיהם שהוא אחד מאבני הדרך בקולינריה הצה"לית, ולא בכליות...".

alfa 156 2.5.

פורסם

גם בקיריה האוכל מזעזע (גם בפיתיה, למי שהמליץ עליה). הדבר היחיד שהשתפר כשעידית נכנסו לשם היה זה שהם שמו איזה 10 בקבוקים של רטבים זולים, שיכלת לשפוך על האוכל שלך ולהרוג את הטעם המקורי שלו.

בטח הג'אנקיות בעזריאלי עשו הסכם סודי עם "עידית", כדי שאלפי הג'ובניקים מהקרייה ימשיכו לפרנס את כל המקדונלדס ובניו שיש שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באדם היה אוכל סבאבא לגמרי. לעומת זאת, הטבח שהיה לנו בהר קרן (יגאל, רוסי מהעליה של שנות ה-70, בלונדיני, חמור סבר ומבשל פצצה) היה פשוט מדהים!

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דווקא היום המטבחים הצהליים שמופעלים על ידי חיילים מכינים אוכל מעולה )בבסיס בו שירתתי ברמת הגולן כל יום היה לחם אפוי טרי)

בעידית מנסים למקסם רווחים ולצמצם הוצאות אז מתקמצנים על האוכל ומשתמשים בחומרים הזולים ביותר בנמצא. עזבו את זה שהטעם מבאס, זה גם ממש לא בריא ומלא בזבל סינטטי. עם כל הכבוד לצבא ולשירות שהוא דורש למה להרוס לי את הבריאות במשך 3 שנים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...