Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לעדת החישוקים.

18.

החישוקים האלו מזכירים לי עונדה סיוויק חצי ביצה.

חוצמיזה, נראית מעולה, תמונות יפות רק אני חושב שהצבע מעט "שקוף" אבל זה עניין של טעם.

פורסם

מדהימה זה דבר ראשון. אבל!

הגאנטים קטנים מידי לטעמי.

חובה הנמכה!

שוב תודה על התגובות חברים.

לגבי הג'אנטים, אכן הם בגודל 16 אינץ'. בתור אדם שקנה מגאן קופה סטנדרטית ולא RS, זה לא מטריד אותי יותר מדי. גם חברי הצלם מפציר בי להחליף אותם, אבל באמת שנחמד לי עם אלה הנוכחיים. לגבי העיצוב שלהם, אני דווקא חושב שהם נראים לא רע בכלל, אפילו די טוב. עניין של טעם.

זה לא עניין של טעם. זה עניין של השלמה עם מה שיש כי זה הרכב שלך, וגם אם תשים אחת זהה כחולה לידה, אתה תחשוב ששלך יותר יפה! :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם יהיה לי זמן אכין הדמיות.

לדעתי שחור-ברונזה או לבן פנינה.

בכל מקרה מה שחשוב זה שאתה מבסוט על מה שיש לך. תתחדש!

פורסם

הרכב מהממם! צבע מיוחד

נ.ב

מה אוסיף על דברי חברי הפורום חדי העין..

הגאנטים בהחלט לא קשורים לרכב, במילה עדינה.

יש את הגאנטים של הפלואנס ,המקורי 5 צלעות (אם אתה בקטע של מקורי)

ישנה לך את הרכב לשלמות

image.jpg

פורסם

הרכב עצמו יפה והצבע מהמם, הג'אנט אומנם חביב מבחינת העיצוב שלו אבל קטן מדי ומעצבן\מכוער עוד יותר- יש לו אופסט שלא מתיישב טוב על הרכב (אני שונא שונא שונא ג'אנטים שנראים שקועים בתוך בית הגלגל ולא יושבים באותו קו של הכנף, זה נראה פשוט רע).

הייתי מחפש סט 18' (גם 17 יראו קטנים בבתי הגלגלים הגדולים האלה) עם אופסט מתאים שיושיבו את הגלגל בקו של הכנף, זה ישדרג את מראה הרכב בענק.

מעבר לזה- אחלה רכב, תתחדש ותהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יפהפייה, ממש אהבתי את הצבע. במציאות נראית אף יותר טוב (ראיתי אחת כזו באותו צבע בחיפה לפני שבוע).

וגם האוטו עצמו נוסע לא רע בכלל - עשית בחירה טובה.

תתחדש!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה לשאר המגיבים.

טוב, אני רואה שיש פה לחץ חברתי והעם דורש בהמוניו את החלפת החישוקים. אז בואו תנו המלצות לסט חישוקים איכותי (עם דגש על איכותי), אני יותר מאשמח לקרוא לאיזה סוגי חישוקים אתם מתחברים (נראה עם הטעם שלנו קולע בול). אגב, האם בעייתי לשנות את המידה במשרד הרישוי?

תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

Renault-Megane_Coupe_GT_Line-2011-wallpaper.jpg

renault-megane-iii-18-jetow-alloy-wheel-1136-p.jpg

article-0-0F1A7E2E00000578-777_468x290.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תתחדש ותהנה.

תגידו רק לי נראה שהתמונות סובלות מחשיפת יתר עצבנית בגלל השמש החזקה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
תתחדש ותהנה.

תגידו רק לי נראה שהתמונות סובלות מחשיפת יתר עצבנית בגלל השמש החזקה?

אני חושב שזה הפוטושופ דווקא.

משכנתא זה קל

פורסם

משום מה שתי התמונות הבאות לא קיימות למרות שפרסמתי אותן בפוסט הראשון בשרשור... אז החלטתי לצרף אותן בכל זאת. 8)

ולגבי החישוקים, אני עדיין שוקל את העניין, אבל גם אם אחליף אותם זה לא יקרה מהרגע להרגע (וזאת למרות שהעם דורש צדק קוטרי).

ip0z.jpg

89yx.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

רכב יפה. מצטער שאינני חלק מהקונצנזוס: בהתחשב בביצועים שהרכב הזה יכול להפיק, אני חושב שהג'אנטים האלה בסדר גמור ואפילו נראים נחמד.

חבל להרוג אותו עם ג'אנטים גדולים יותר, שגם ידרשו מן הסתם צמיגים יקרים יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...