Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין ומודע לעובדה שאני אצטרך לעשות יישור קו כמעט לכל רכב במחיר הזה, אבל אשמח לשמוע מכם את כדאיות הרכישה של המכוניות הנ"ל כשהקריטריונים העיקריים הם: מנוע 1800 לפחות ומומלץ שנת 2000 ומעלה.

האם עלויות התחזוקה של מנוע גדול יותר (2400,3400) גדולות בצורה משמעותית מזו של 1800?

(אמינות = האם יש בעיות מיוחדות ברכב שצריך לדעת עליו בהנחה שהוא עבר את כל הטיפולים הדרושים)

אז נתחיל:

הרכב הראשון הוא פ'גו 406 רכב שיצא לי לנהוג בו וההרגשה בו היא מדהימה , אבל אני פחות מתחבר למראה החיצוני שלו.

מחיר: עד 16K (יש סיבה שהרכב כל כך זול? משהו שצריך לדעת עליו שאולי אני לא יודע?)

שנה 2002

הרכב השני AUDI A4 , מעולם לא הייתה לי הכרות קרובה עם הרכב אבל הוא נראה טוב יותר לטעמי והוא המועדף עליי.

מבחינת אמינות מישהו יכול לשפוך עליו קצת אור?

שנת 2002

מחיר 21K

הרכב השלישי Chevrolet alero , רכב שנראה מאסיבי אני מניח שהוא גם מרגיש כזה.

היצע המנועים הם: 3400, 2400, 2200 - יש גרסא עדיפה?

מחיר עד 14K שנת 2003 - גם כאן הרכב דיי זול, המחיר נובע מחוסר ביקוש למנועים גדולים?

אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם מה הרכב הכדאי יותר בתקציב (עדיפות לרכבי מנהלים)

ולספר אם ידוע לכם על בעיות מיוחדות באחד מהרכבים האלו, תודה :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אמנם היא לא נמצאת בקטגוריית המנהלים אבל בתקציב הזה אתה אפשר להביא ניסאן אלמרה 1800 אמינה מאוד מאוד.

כמו כן הרכבים שרשמת לא פאר האמינות בלשון המעטה. האלרו נראה לי הכי אמינה מבינהם אבל עם צריכת דלק גבוהה מאוד.

יש קטגוריית מנהלים גם ברכבים יפנים- לדוגמא טויוטה אוונסיס,הונדה אקורד.

אין מה לעשות יפני=אמינות.

פורסם

הרכבים שרשמת לא פאר האמינות בלשון המעטה. האלרו נראה לי הכי אמינה מבינהם אבל עם צריכת דלק גבוהה מאוד.

יש קטגוריית מנהלים גם ברכבים יפנים- לדוגמא טויוטה אוונסיס,הונדה אקורד.

אין מה לעשות יפני=אמינות.

המגיב הראשון עשה חסד ועוד עידן את התגובה שלו- יש סיכוי גבוה ברכבים הללו ליפול על רכב,שלא טיפלו בו כראוי (תחזוקת שבר).

אם אתה לא רוצה לקלל את הרגע הזה שקנית רכב במלוא התקציב שלך וחלילה במקרה של תקלה יקרה (נניח גיר לדוגמא) אתה עלול לשלם סכום נכבד בן 4 ספרות או 5 ספרות אצל היבואן, מציע לך לוותר על האופציות שהעלית.

בכלל- רכב מנהלים עם כל הפינוקים שלו יקר לאחזקה ולעיתים בצורה משמעותית מרכב פשוט יותר.

אם אתה מתעקש על רכב מנהלים יש שתי אופציות מעניינות: אחת כבר הוצעה- טויוטה אוונסיס (אם כי לא בטוח שבתקציב שלך תמצא אחת שמורה) ואחת נוספת היא יונדאי סונטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לשתיכם על התגובות

Wheel4life - האמת שאני לא מחבב את ההונדה אקורד והניסן אלמרה מטעם אישי.

colauti9 - התקציב הסופי הוא 35 זאת אומרת 25K לקניית הרכב ועוד 10K ליישור קו (הראשוני לפחות)

במקרה של הפג'ו והשברולט המחיר של הרכב הוא מקסימום 15K שזה אומר שנשארו לי 20K ליישור הקו שלו.

העדפה שלי לרכבים גדולים כאלה היא קודם כל מהסיבה שהרבה פחות קרעו אותם מאשר רכבים פרטיים לדוגמת AUDI A3 ומאזדה לאנטיס שהם ירדו מהר מאוד מהאפשרויות בגלל שיש להם קילומטראז' גבוה מאוד וברוב המקרים הם ננהגו על ידי צעירים שלא נהגו בנחת.

ברכבים עם מנועים גדולים יותר - נוסעים פחות - קילומטראז' נמוך יותר. (בלאי נמוך יותר?)

עוד סיבה היא שאני צריך רווח גדול ומרווח שיכולו לנוע בו 4 אנשים בנוחות גם ליושבים מאחור.

אז אתה אומר בעצם שכל הכסף שישאר לי מקנייה של רכב שברולט אלרו\ פג'ו 406 לא יספיק ליישור קו הראשוני אפילו?

פורסם

תחפש ניסאן מקסימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק פורד מונדאו,התחילו לייצר אותן בשנת 2002,לא חושב שיש רכב מנהלים טוב יותר שתוכל להשיג בסכום שאתה רוצה להשקיע...

המשך יום נפלא

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

עדיף לבחור בניסאן מקסימה/אוונסיס/סונאטה שהן טובות בהרבה מאלו שהעלית ואז לקחת 5,000-6,000 מהסכום שיועד לישור הקו ולהקצות אותו לסכום רכישת הרכב כלומר,נניח תקציב 35,000 אז לקנות ב-28-30 ולהשאיר את השאר ליישור קו למרות שלטעמי גם סכום זה יותר מידי).

לפחות לדעתי לקנות רכב בתקציב ולהשקיע יותר מזה ביישור קו זו ממש לא עסקה חכמה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי יש ניסיון מאד מוצלח עם 406 שנת 2002 מנוע 2.0L דגם SV. אמנם עברו כמה שנים טובות מאז מכרתי את הרכב, ובנוסף הרכב נמכר עם 85,000 ק"מ, אך הרכב שירת אותי מצויין במשך 4 שנים, ללא תקלות מיחדות. בתקופת האחזקה עשיתי פעמיים טיימינג, מנוע צעדים, משאבת דלק (יקרה יחסית) וזהו מעבר לטיפולים רגילים ברקסים ושטויות אחרות.

נקודת זכות נוספת היא צריכת הדלק שהייתה סבירה לחלוטין ואפילו טובה. בממצוע סביב ה 1:9.

בעניין הנוחות אין שני למושב הקדמי ברכב הזה...

לא יודע אם תצליח להשיג רכב שמור אבל בהחלט רכב מהנה. כל רכב שלא תקנה חשוב לברר היסטוריית טיפולים, בלי הסטוריה לא הייתי קונה.

לשאלתך: למה הרכב כ"כ זול? אני מעולם לא שואל שאלה כזאת, הרווח כולו שלי, רק אומר לך שכשמכרתי את הרכב, מחיר המחירון של 206 אוטומטית מאותו שנתון היה גבוה בכמעט מ10,000 ש"ח.

פורסם

גם מאליבו 2005 תכנס בתקציב ואתה תהנה מכל ק״מ שתעבור

לגבי האלרו , הכי טוב סה 2400 אבל היא רק בשנתונים מסוימים לדעתי 2001/2002

תכניס לאופציות גם c5 2006 ומעלה. תמתא אצל לובינסקי מציאות במחירים האלו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מצטרף להמלצה על המונדאו,אתה יכול להביא מודל 2006 בסביבות ה +-30K עם יישור קו קטן ויש לך רכב מנהלים מפנק.

לא ייאמן ביחס למחיר אתה מקבל רכב ממש טוב,נסה לחפש אחת כמה שיותר שמורה ומטופלת.

בהצלחה.

פורסם
תחפש ניסאן מקסימה.

חיפשתי והיא לא לטעמי, תודה.

תבדוק פורד מונדאו,התחילו לייצר אותן בשנת 2002,לא חושב שיש רכב מנהלים טוב יותר שתוכל להשיג בסכום שאתה רוצה להשקיע...

המשך יום נפלא

זיו

צודק שחכתי לגמרי את הפורד מונדיאו הוא רכב מנהלים ברמה גבוהה באמת, אני מוסיף אותו לרשימה שלי ואני אבדוק אותו תודה!

עדיף לבחור בניסאן מקסימה/אוונסיס/סונאטה שהן טובות בהרבה מאלו שהעלית ואז לקחת 5,000-6,000 מהסכום שיועד לישור הקו ולהקצות אותו לסכום רכישת הרכב כלומר,נניח תקציב 35,000 אז לקנות ב-28-30 ולהשאיר את השאר ליישור קו למרות שלטעמי גם סכום זה יותר מידי).

לפחות לדעתי לקנות רכב בתקציב ולהשקיע יותר מזה ביישור קו זו ממש לא עסקה חכמה.

מקסימה\אוונסיס\סונאטה הן לא הסגנון שלי, ובסופו של דבר אני חובב רכב כמו כל אחד כאן בפורום ואני מחפש רכב שיתן לי את ההרגשה הטובה הזאת שאני מחפש - שנראה טוב מבחוץ ומבפנים , מפנק מאוד ולא חסר לו כוח גם בעליות :wink:

אז אולי זו לא העסקה הכי חכמה אבל זו העסקה שתעשה לי הכי טוב בלב :roll:

לי יש ניסיון מאד מוצלח עם 406 שנת 2002 מנוע 2.0L דגם SV. אמנם עברו כמה שנים טובות מאז מכרתי את הרכב, ובנוסף הרכב נמכר עם 85,000 ק"מ, אך הרכב שירת אותי מצויין במשך 4 שנים, ללא תקלות מיחדות. בתקופת האחזקה עשיתי פעמיים טיימינג, מנוע צעדים, משאבת דלק (יקרה יחסית) וזהו מעבר לטיפולים רגילים ברקסים ושטויות אחרות.

נקודת זכות נוספת היא צריכת הדלק שהייתה סבירה לחלוטין ואפילו טובה. בממצוע סביב ה 1:9.

בעניין הנוחות אין שני למושב הקדמי ברכב הזה...

לא יודע אם תצליח להשיג רכב שמור אבל בהחלט רכב מהנה. כל רכב שלא תקנה חשוב לברר היסטוריית טיפולים, בלי הסטוריה לא הייתי קונה.

לשאלתך: למה הרכב כ"כ זול? אני מעולם לא שואל שאלה כזאת, הרווח כולו שלי, רק אומר לך שכשמכרתי את הרכב, מחיר המחירון של 206 אוטומטית מאותו שנתון היה גבוה בכמעט מ10,000 ש"ח.

אני פשוט חייב להסכים איתך, ה406 שנהגתי בה הייתה רכב מאוד מאוד מפנק, סלון ברמה גבוהה ומנוע 2000.

הרכב נראה ממש טוב מבפנים ההגה הרגיש מצויין וכוח לא היה חסר לו בשום מצב, בנסיעה במהירויות תלת ספרתיות הרכב הרגיש יציב ושקט ברמה מדהימה.

וכמובן היסטוריית טיפולים :)

גם מאליבו 2005 תכנס בתקציב ואתה תהנה מכל ק״מ שתעבור

לגבי האלרו , הכי טוב סה 2400 אבל היא רק בשנתונים מסוימים לדעתי 2001/2002

תכניס לאופציות גם c5 2006 ומעלה. תמתא אצל לובינסקי מציאות במחירים האלו

מאליבו הוא גם רכב ממש טוב אני מוסיף אותו לרשימה ובודק אותו, לגבי האלרו לפי מה שהבנתי ה 2400 הוא טכנולוגיה ישנה, 2200 וה 3400 חדש יותר, ככה שאני מאמין שאם אלך על האלרו שכרגע אני הכי פוזל לכיוונה אני אקח את המנוע 3400 V6

מצטרף להמלצה על המונדאו,אתה יכול להביא מודל 2006 בסביבות ה +-30K עם יישור קו קטן ויש לך רכב מנהלים מפנק.

לא ייאמן ביחס למחיר אתה מקבל רכב ממש טוב,נסה לחפש אחת כמה שיותר שמורה ומטופלת.

בהצלחה.

אני כבר בודק את המונדיאו , וכמובן למצוא רכב שנסע כמה שפחות וטופל כמה שיותר :wink:

• תוכן חדש...