Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 פדים HexLogic של CG בגודל 5.5 אינץ' שאני כבר מת לנסות אותם. אני מאמין שבזכותם המכונה תוכל לעבוד חזק עוד יותר.

Leather Cleaner של CG , עם PH מאוזן לעור - עושה עבודה מצויינת לא פחות מAPC של מגווירס בניקוי עורות רק יותר בטוח.

Leather Conditioner , סוג של קרם לחות לעור. מגן על העור ומחזיר לו את הרעננות.

אוטם צבע FinishKare 1000P פתחתי אותו והרגשתי אותו על האצבעות , אין ספק שהוא מרגיש אחרת מכל מה שיצא לראות עד היום.

פלטה אחורית 5 אינץ' Flexi-Plate הסקוץ' הרבה יותר חזק מהפלטה של מגווירס.

מברשות Hook & Loop של CG בגודל 5 אינץ' , אחת עם שערות קצרות לשטיחים והשניה לניקוי עורות ובדים, עושות עבודה מעולה ובלי מאמץ!

עוד מברשת לניקוי לכל מיני פינות שקשה להגיע עם המכונה.

עכשיו נשאר לי לקנות שואב אבק חזק ששואב גם נוזלים כדי לשאוב את כל הלכלוך שהמברשות מוציאות מהשטיחים.

גם כן הדיטיילינג הזה , כמה כסף נשרף , בור ללא תחתית הדבר הזה. :wink:

IMG_0064.JPG

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
6 פדים HexLogic של CG בגודל 5.5 אינץ' שאני כבר מת לנסות אותם. אני מאמין שבזכותם המכונה תוכל לעבוד חזק עוד יותר.

Leather Cleaner של CG , עם PH מאוזן לעור - עושה עבודה מצויינת לא פחות מAPC של מגווירס בניקוי עורות רק יותר בטוח.

Leather Conditioner , סוג של קרם לחות לעור. מגן על העור ומחזיר לו את הרעננות.

אוטם צבע FinishKare 1000P פתחתי אותו והרגשתי אותו על האצבעות , אין ספק שהוא מרגיש אחרת מכל מה שיצא לראות עד היום.

פלטה אחורית 5 אינץ' Flexi-Plate הסקוץ' הרבה יותר חזק מהפלטה של מגווירס.

מברשות Hook & Loop של CG בגודל 5 אינץ' , אחת עם שערות קצרות לשטיחים והשניה לניקוי עורות ובדים, עושות עבודה מעולה ובלי מאמץ!

עוד מברשת לניקוי לכל מיני פינות שקשה להגיע עם המכונה.

עכשיו נשאר לי לקנות שואב אבק חזק ששואב גם נוזלים כדי לשאוב את כל הלכלוך שהמברשות מוציאות מהשטיחים.

גם כן הדיטיילינג הזה , כמה כסף נשרף , בור ללא תחתית הדבר הזה. :wink:

תתחדש :), בהחלט בור ללא תחתית.

יש מוצרים שלא שמים עליהם אצבעות, אחד מהם זה ה1000P. אין במוצר הזה שום רכיב טבעי, הכל זה תערובת סינתטית כימית, שלא נועדה למגע ידיים.

תעדכן לאחר היישום הראשוני.

יש לי גם 2 מברשות עגולות כאלו (גסה ורכה) שמתחברות למברגה ומנקות נהדר שטיחונים/ריפודים.

בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/Standard-Scrub-Brush-Car-Carpet-Mat-5-Round-Brush-with-Power-Drill-Attachment-/151058170646?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item232bc4c316&vxp=mtr

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
תתחדש :), בהחלט בור ללא תחתית.

יש מוצרים שלא שמים עליהם אצבעות, אחד מהם זה ה1000P. אין במוצר הזה שום רכיב טבעי, הכל זה תערובת סינתטית כימית, שלא נועדה למגע ידיים.

כנראה שהתערובת הסינתטית הכימית הזו עושה פלאים לשמירה לאורך זמן על הצבע,והיא גם זוכה בקהל אוהדים אדוק שרוכש את המוצר שוב ושוב. :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
כנראה שהתערובת הסינתטית הכימית הזו עושה פלאים לשמירה לאורך זמן על הצבע,והיא גם זוכה בקהל אוהדים אדוק שרוכש את המוצר שוב ושוב. :wink:

לגמרי,

אם הייתי נביא אזי הייתי מייבא סטוק של 100 יחידות FK1000P לפני כחצי שנה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

רואים שהFK עשה עלייה לפורום,מרשים!

הייתי מעוניין לרכוש אותו בשביל הג'אנטים, מה אתה אומר יחזיק מעמד בחום?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יחזיק טוב יותר מכל אוטם אחר שאני מכיר (לדעתי הוא עמיד עד 250c-350c), מלבד אוטמי על שהם בעצם שכבת coating.

למשל חברות כמו CQuartz ו Gtechniq ו modesta, אילו חברות שטוענות שהמוצרים שלהם מחזיקים מעמד בין 300c-600+c.

פורסם
כמה עולה ? איפה קניתה מברשות?

המברשות נקנו מCG בארה"ב דרך BUY2USA.

מה אם אופטי בונד שאנחנו אמורים להתחלק?

מבחנתי מחר לעשות את הקניה.

תעדכן לאחר היישום הראשוני.

מסכים שזה לא חומר ידידותי לעור שלנו , עדיין לא משהו שימנע ממני להרגיש את המרקם , שומניות , סמיכות של החומר שאני עובד איתו.

פורסם
יחזיק טוב יותר מכל אוטם אחר שאני מכיר (לדעתי הוא עמיד עד 250c-350c), מלבד אוטמי על שהם בעצם שכבת coating.

למשל חברות כמו CQuartz ו Gtechniq ו modesta, אילו חברות שטוענות שהמוצרים שלהם מחזיקים מעמד בין 300c-600+c.

שמעתי על התכונה של ה300-600 מעלות,זה נראה לי יותר מיד. איפה אני יכול לרכוש את האוטם הזה ולא בקלין יור קאר?

תודה!

פורסם
שמעתי על התכונה של ה300-600 מעלות,זה נראה לי יותר מיד. איפה אני יכול לרכוש את האוטם הזה ולא בקלין יור קאר?

תודה!

אין לי מושג למען האמת.

פעם הוא היה באיביי בשפע, היום כבר לא.

פורסם
לא היה יותר זול לקנות מVIX את המברשות?

כמה יצא לך?

מאיזשהי סיבה הם לא מביאים את זה לארץ וחבל!

המברשות שמתחברות למקדחה זה נראה לי פחות בטוח ופחות נוח שכן אין אפשרות "לנעול" מהירות כמו מכונת פוליש.

פורסם

לא,לא מחזיק בטמפרטורות האלה.

פורסם

תודה!

Max protect,הם מייצרים את הCOATING הכי עמידים לגנטים,יש לי באופן אישי על הרכב שלי כבר 4 חודשים,עובד כמו ביום הראשון!.

כנס לאתר שלהם,הם עושים משלוחים לארץ.

יש להם עוד מוצרים מאד מרשימים.

• תוכן חדש...