Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לראות סירטונים של ציפויים שנעשו על הג'אנטים ועל צבע לאחר שנה ולראות איך הbeading שלהם נראה.

קשה לי להאמין שזה יהיה קרוב ליום הראשון שזה נעשה , הלוואי , תפתיע אותי.

וגם אם עדיין זה מחזיק שנה , סווירילים מצטברים מחדש ופוליש יוריד את שכבת Nano.

יכול להיות שאלה מוצרים שמתאימים ללקוחות פשוטים(יחסית) ודווקא לא לחולי דיטיילינג.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סילנט רגיל לא שווה בגרוש לגאנט,כי הוא מתאדה לגמרי בחום של הבלמים.

יש סילנטים רגילים שיהיו עמידים בהרבה מהFK להגנה על הגאנטים,למשל WOLFS RIM GUARD.

בכל מקרה אני התייחסתי רק לCOATINGS ולא לSEALANT.

הFK מחזיק מעט מאד זמן וההגנה שלו יורדת מאד מהר,לכן הוא לא שווה גרוש,אם היה לך COATING על הגלגלים לא היינו מנהלים את הדיון הזה [למרות שזה בכיף].

אנחנו נמשיך לנהל את הדיון הזה ביום שיהיה לי coating. זה לא יקרה בקרוב אבל אני מניח שנגיע גם לשם :mm_wink:

וכמו שכבר אמרתי לפני כן אין לי שום ספק ש-FK מרגיש גרוע לאחר שאתה מתחיל לעבוד עם coating איכותי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חברים בלבלתם אותי לגמרי! :?

לא coating כן coating. הFK כן יתאים,לא יתאים.

אני מפחד לא להציע עוד אופצייה שלא בטעות גם עליו נדון ארוכות ואיך הוא בהשוואה לאחר..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
חברים בלבלתם אותי לגמרי! :?

לא coating כן coating. הFK כן יתאים,לא יתאים.

אני מפחד לא להציע עוד אופצייה שלא בטעות גם עליו נדון ארוכות ואיך הוא בהשוואה לאחר..

אני מבין את הדברים בצורה כזו,

לאחר שנחשפים לעבודה עם coating אמיתי מרגישים שכל השאר פחות טוב.

כל עוד לא נחשפת למוצרים כאלו הFK יהיה בסדר גמור עבורך ויתן מענה טוב יותר מרוב הסילנטים שקיימים בשוק.

יש לך כסף מיותר ואתה רוצה מוצר באמת רציני שנותן תוצאות ברמה גבוהה (לטענת GUGY)

אז תברר כמה יעלה להזמין את המוצר שהוא המליץ עליו כולל משלוח ותעשה את השיקולים הכלכלים שלך.

תבדוק מה העמידות שלו ואולי אף ישתלם לך להזמינו עם חבר פורום נוסף.

אני עדיין חושב שסילנטים נותנים תמורה מעולה לכספם, שוק ה coating עדיין בתחילת דרכו, חברות חדשות ומוצרים חדשים נכנסים לתמונה מדי יום ותמיד יהיו חידושים.

באופן אישי הייתי מאוד משתעמם אם הייתה לי הגנה כמו opti coat על הרכב.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

תודה Kenworth

תמיד יש למה לשאוף למעלה, אבל גם להישאר ברמת המוצרים הטובים שיש בשוק זה גם מקובל.

תודה

ועכשיו מי מעוניין למכור את הפחית של הFK שלו? :-)

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תודה Kenworth

תמיד יש למה לשאוף למעלה, אבל גם להישאר ברמת המוצרים הטובים שיש בשוק זה גם מקובל.

תודה

ועכשיו מי מעוניין למכור את הפחית של הFK שלו? :-)

בשרשור מכירה /החלפה אני מציע 100Ml של החומר.

פורסם
מעניין אותי איך נחשפת לחברה הזו? אני עורך מעקב די מקיף אודות חברות שונות וחברות בת ומי התאיגידים שמנהלים אותן ומשום מה פספסתי את החברה הזו.

יש עוד הרבה מאד חברות בתחום שאתה לא מכיר ואני עבדתי עם המוצרים שלהם.

אני אשמח לשתף.

היות ואני סקרן ואתה אמרת שתשמח לשתף, אני אשאל שוב בתקווה שהפעם התשובה תיהיה ברורה יותר :)

כיצד נחשפת לחברה זו? היא לא מוזכרת בשום פורום (אזכורים בודדים), בודדים הדיטיילרים בארופה שעובדים עם מוצרים אלו.

החברה חדשה יחסית. כיצד אתה מכיר אותם אם כך? וכבר יודע שהם הטובים ביותר בתחומם?

האתר שלהם הושק בתאריך 26-11-2012 שזה אומר לפני שבעה חודשים ו 17 ימים בדיוק. כיצד ניתן לומר בוודאות שזהו המוצר הטוב ביותר בעולם ה-coating? הם קיימים רק חצי שנה ועדיין אין מספיק פידבקים לגביהם?

אני יודע לומר לגביהם שמקים החברה הוא Janis Krigens (עובד בכיר ולשעבר בחברת Gtechniq שכבר בססה עד מעמדה בענף הדיטיילינג כשהיא הציגה מוצרים ברמה מאוד גבוהה) יצרתי איתו קשר לקבל מידע נוסף אודות מוצריו, נשמע בחור נחמד. (זו החברה השניה שלו דרך אגב)

בנוסף ישנו קשר הדוק בין החברה הזו (max-protect) לחברה אחרת בישראל (לא אזכיר את שמה כי לא רלוונטי) שמשווקת מוצרים זהים תחת שם אחר (יש לי תחושה שהמידע הזו לא יפתיע אותך).

כמו כן בגלל שאתה חבר פורום ומשתף הרבה במידע יהיה נחמד שתספר על עצמך קצת ועל הניסיון שלך.

האם כיום הנך עוסק בתחום הדיטיילינג או שמדובר בתחביב רציני?

מדובר בסקרנות גרידא ולא חטטנות חלילה :-) ואם אתה מרגיש ששאלתי יותר מדי אז תתעלם ואני אקבל את זה בחיוך.

פורסם

אין בעיה,אני בקשר עם חברים דיטיילרים מקצוענים מאנגליה,מכיוון ששולחים להם דוגמאות של מוצרים/חברות חדשים/ת באופן קבוע,אני מקבל המלצות על חומרים,הרבה פעמים לפני שהם בכלל יוצאים לשוק,ומהם שמעתי על MAX PROTECT,יצרתי קשר עם JANIS,והחלטתי לנסות,שביעות הרצון גדולה מאד.

ודרך אגב הם כן ספונסרים בDW.

לגבי,אני בתחום קרוב ל8 שנים,את מרבית הנסיון שלי רכשתי באוסטרליה,חזרתי לארץ לפני כמה חודשים,מתלבט איך להמשיך.

לפי מה שראיתי,התחום בארץ ממש בחיתוליו,רק אחד או שניים יודעים לעבוד בסטנדרט גבוה,היום אני עובד בבית[חנייה גדולה סגורה] בתדירות הרבה יותר נמוכה לעומת מה שהייתי רגיל,אבל זה זמני בלבד,זה רוב הסיפור.

פורסם
אין בעיה,אני בקשר עם חברים דיטיילרים מקצוענים מאנגליה,מכיוון ששולחים להם דוגמאות של מוצרים/חברות חדשים/ת באופן קבוע,אני מקבל המלצות על חומרים,הרבה פעמים לפני שהם בכלל יוצאים לשוק,ומהם שמעתי על MAX PROTECT,יצרתי קשר עם JANIS,והחלטתי לנסות,שביעות הרצון גדולה מאד.

ודרך אגב הם כן ספונסרים בDW.

לגבי,אני בתחום קרוב ל8 שנים,את מרבית הנסיון שלי רכשתי באוסטרליה,חזרתי לארץ לפני כמה חודשים,מתלבט איך להמשיך.

לפי מה שראיתי,התחום בארץ ממש בחיתוליו,רק אחד או שניים יודעים לעבוד בסטנדרט גבוה,היום אני עובד בבית[חנייה גדולה סגורה] בתדירות הרבה יותר נמוכה לעומת מה שהייתי רגיל,אבל זה זמני בלבד,זה רוב הסיפור.

תודה על ההתייחסות GUGY :mm_yeah:

פורסם

GUGY אתה אשם בעובדה שהלכו לי היום שעתיים וחצי שלמות על עיסוק בהגנה מסוג coating :-D

למדתי כמה דברים חדשים והלוואי והיה לי את הזמן ואת הכסף לרכוש מוצרים כאלו (לפחות עבור ההתנסות).

גיליתי שיפן מייצרת המון מוצרי דגל איכותיים שלא מוכרים לרוב העולם.

גיליתי שבשנה האחרונה המכירות של הווקסים השונים ירדו קצת בגלל מה שמכונה coating, ככל הנראה תופעה זו רק תלך ותגדל.

גיליתי שבמדינה כמו מלזיה ענף הדיטיילינג מפותח יותר מחלק מהמדינות בארופה והרבה יותר ממדינתו.

כנ"ל תאילנד .

בקיצור יש לי עוד הרבה ללמוד.

שמות של מוצרים שונים שהכרתי וחברות מעניינות:

Carmate C19 SIV Wheel Coat

G’Zox Wheel Coat ומוצרים נוספים של חברת G’Zox

Aquapel

Permanon Supershine

osren

מצרף תמונה של כמה מוצרי coating מעניינים

Rainaway Silcoat, Willson A+B, CarPro CQuartz, AR-1T, AR-NV, AR-1K, GTechniq C1, Optimum Opti-Guard.

17.jpg

פורסם
GUGY אתה אשם בעובדה שהלכו לי היום שעתיים וחצי שלמות על עיסוק בהגנה מסוג coating :-D

למדתי כמה דברים חדשים והלוואי והיה לי את הזמן ואת הכסף לרכוש מוצרים כאלו (לפחות עבור ההתנסות).

גיליתי שיפן מייצרת המון מוצרי דגל איכותיים שלא מוכרים לרוב העולם.

גיליתי שבשנה האחרונה המכירות של הווקסים השונים ירדו קצת בגלל מה שמכונה coating, ככל הנראה תופעה זו רק תלך ותגדל.

גיליתי שבמדינה כמו מלזיה ענף הדיטיילינג מפותח יותר מחלק מהמדינות בארופה והרבה יותר ממדינתו.

כנ"ל תאילנד .

בקיצור יש לי עוד הרבה ללמוד.

שמות של מוצרים שונים שהכרתי וחברות מעניינות:

Carmate C19 SIV Wheel Coat

G’Zox Wheel Coat ומוצרים נוספים של חברת G’Zox

Aquapel

Permanon Supershine

osren

מצרף תמונה של כמה מוצרי coating מעניינים

Rainaway Silcoat, Willson A+B, CarPro CQuartz, AR-1T, AR-NV, AR-1K, GTechniq C1, Optimum Opti-Guard.

שמע,יש לך עוד באמת המון ללמוד[גם לי,אני לא פלצן]אבל יש לך קליטה מאד מהירה,ומסתבר שאתה מטחנת קריאה..

איזה קצב..

אתה צודק,כל הטכנולוגיה הזאת שנקראת COATING,המקור שלה ביפן,היפנים חולי הטכנולוגיה הביאו את הכימיה לעזרת תחום הדיטיילינג,ובדרך לעשות ערמות של כסף,בגלל שהטכנולוגיה חדשה ומתקדמת החומרים יקרים,ומתח השיווק גבוה.

במידה מסויימת הCOATING נוגס "בקטנה" גם בשוק הווקסים,עדיין לא במידה מטרידה,אבל צריך לקחת בחשבון שהטכנולוגיה הזאת חיסלה כמעט לגמרי את שוק הNANO SEALANTS.

למרות שהמחירים עדיין גבוהים,מכיוון שיש צורך לשימוש במעט מאד חומר כדי למרוח רכב שלם,זה עדיין כדאי ומעניין.

מעבר לכך,אין אף חומר שהוא LSP שנותן הגנה כלכך עמידה וארוכה,ולכן בחשבון סופי,כן משתלמת.

כיום היפנים כבר נשארו די מאחורה בכל הקשור לטכנולוגיה,האירופאים,חלק מהאסייתים,גם חזק מאד בתמונה.

אל תפחד לנסות,זה עולם שלם ומעניין,כמו שאמרו חכמינו,EASY-EASY..

פורסם

תסלחו לי שאני נכנס לדיון הלוהט:wink:

אבל הFK1000 נחשב ל"שוק הווקסים" או שסילנטים זו קטגוריה שונה? קצת הלכתי לאיבוד פה, אבל רק קצת.

פורסם
תסלחו לי שאני נכנס לדיון הלוהט:wink:

אבל הFK1000 נחשב ל"שוק הווקסים" או שסילנטים זו קטגוריה שונה? קצת הלכתי לאיבוד פה, אבל רק קצת.

למרות שרשום על המוצר הזה ווקס מדובר באוטם צבע לכל דבר (סילנט).

אין בו שום מרכיב טבעי שמאפיין ווקסים, כולו תרכובת סינטטית.

זה ענה לך? כי לא ממש הבנתי את השאלה.

פורסם

כל הקטע עם הcoating מעניין אותי מאוד.

ומלזיה? זה בכלל הפתיע אותי.

פורסם
כל הקטע עם הcoating מעניין אותי מאוד.

ומלזיה? זה בכלל הפתיע אותי.

ענף הדיטיילינג שם מפותח בצורה מדהימה, יש הרבה מקומות במזרח שעושים שם עבודות מרשימות.

ישנה רק בעיה אחת במלזיה. מדובר במדינה מושחתת ושילוב של חוקים דרקוניים והעדר תחרות גרמה למחירים חולניים בתחום הדיטיילינג.

לחובבן הממוצע אין שום סיכוי לרכוש מוצרים שם. מוצרי מגיוורס עולים פי 2.5 ממחירי ארה"ב.

המוצר Autoglym - High Definition wax עולה במלזיה

RM453 שזה בדיוק USD142 שזה בדיוק 511 ש"ח :shock2: :shock2:

באנגליה מוצר זהה עולה £34.95 שזה בדיוק 206 ש"ח

המשלוחים למלזיה מארופה וארה"ב גם הם מאוד יקרים, בקיצור מסכנים החברים שם.

אם הגעת למלזיה ואתה מתכנן לפתוח עסק דיטיילינג מקומי תעדיף להזמין את המוצרים מהשכנה סינגפור שם החוקים מגבילים את היבואנים ולא מאפשרים להם להגזים במחירים, ולכן הסחורה שם נמכרת במחירים מאוד נוחים.

• תוכן חדש...