Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באתר כמה סוגים,תוכל לכוון אותי (עם קישור) למוצר המיועד?

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש באתר כמה סוגים,תוכל לכוון אותי (עם קישור) למוצר המיועד?

תודה.

קבל,זה החומר שאני משתמש על הרכב שלי,יש עוד אופציה,אבל מנסיון אני מעדיף את זה.

http://max-protect.co.uk/protective-coatings-automotive/wheels/max-protect-ultimate-nano-coat-v1.html

15 מל יספיקו בדיוק לארבע גנטים.

פורסם

http://max-protect.co.uk/protective-coatings-automotive/wheels/max-protect-ultimate-nano-coat-v1.html

מעניין אותי איך נחשפת לחברה הזו? אני עורך מעקב די מקיף אודות חברות שונות וחברות בת ומי התאיגידים שמנהלים אותן ומשום מה פספסתי את החברה הזו.

העובדה שהם שולחים לישראל עוד יותר מעניינת!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה אופן היישום?

ולגבי ה FK אני כמעט בטוח שהוא גם לג'אנטים,היות והוא עמיד לחום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
איפה אני יכול לרכוש את האוטם הזה ולא בקלין יור קאר?

תודה!

יש את החנות http://www.elitecarcare.co.uk, כרגע היא לא שולחת לישראל אבל יש מצב שזה ישתנה בעקבות מייל או שניים מחברי הפורום, בעבר עוד לפני שהכרתי את CYC ו I4D יצרתי עמם קשר ועשה רושם שיש על מה לדבר לגבי שילוח לארץ.

לא יצא מזה כלום כי מצאתי חלופות אחרות וטובות ולכן זנחתי את ההתכתבות מולם.

אולי שווה שוב להרים את הכפפה ולנסח להם מייל נחמד.

זה המוצר.

http://www.elitecarcare.co.uk/finishkare-1000p-hi-temp-paste-wax-sealant.php?cPath=66&products_id=4159&

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
מה אופן היישום?

ולגבי ה FK אני כמעט בטוח שהוא גם לג'אנטים,היות והוא עמיד לחום.

אתה יכול להגיד על כל סילנט או וקס שהוא מתאים גם לגנטים,זה אחד הוקסים הראשונים שעבדתי איתם בכל צורה אפשרית,עשרות פעמים,לצבע הוא טוב,לגנטים הוא לא שווה כלום.

לגבי היישום של הCOATING יש הוראות על הבקבוק,אז לא תהיה לך בעיה.

פורסם

אני מתנגד לשימוש של ווקסים ואוטמים וכל השכבות ננו על הג'אנטים. ניסיתי את זה פעם אחת רק.

בכל אופן קשה לי להאמין שאחרי שלושה חודשים האוטמים האלו יגרמו לג'אנטים להיות מבריקים עד הפירור האחרון עם שטיפה רגילה של שמפו ומברשת. בטוח יגיע השלב שג'אנט יזדקק לממיסים כגון APC \ FULL EFFECT \ WB שימיסו אותם בקלות.

פורסם
מעניין אותי איך נחשפת לחברה הזו? אני עורך מעקב די מקיף אודות חברות שונות וחברות בת ומי התאיגידים שמנהלים אותן ומשום מה פספסתי את החברה הזו.

העובדה שהם שולחים לישראל עוד יותר מעניינת!

יש עוד הרבה מאד חברות בתחום שאתה לא מכיר ואני עבדתי עם המוצרים שלהם.

אני אשמח לשתף.

דרך אגב,לא מעניין אותי תאגידים או מי מנהל אותם,מה שמעניין אותי זה איך המוצרים שלהם עובדים בשטח!.

בגלל זה אני לפחות פעם פעמיים בשבוע מנסה מוצרים חדשים לחלוטין,חלק לא קטן מחברות שלא שמעת עליהם,במיוחד בתחום הCOATINGS.

פורסם
אני מתנגד לשימוש של ווקסים ואוטמים וכל השכבות ננו על הג'אנטים. ניסיתי את זה פעם אחת רק.

בכל אופן קשה לי להאמין שאחרי שלושה חודשים האוטמים האלו יגרמו לג'אנטים להיות מבריקים עד הפירור האחרון עם שטיפה רגילה של שמפו ומברשת. בטוח יגיע השלב שג'אנט יזדקק לממיסים כגון APC \ FULL EFFECT \ WB שימיסו אותם בקלות.

אתה לא מבין על מה אני מדבר כי אף פעם לא ניסית.

אתה בכלל לא תצטרך לנקות את הגנטים עם מברשת/חומר לניקוי גלגלים/APC/וכו.

רק מכונת שטיפה בלחץ,ונגמר הסיפור.

בתחום הזה צריך לנסות סוגי חומרים שלא מכירים,התעקשות/קמצנות תביא לחור גדול בהכרה של התחום והחומרים שיכולים רק לשפר את היכולות שלך/אחרים.

פורסם
יש עוד הרבה מאד חברות בתחום שאתה לא מכיר ואני עבדתי עם המוצרים שלהם.

אני אשמח לשתף.

דרך אגב,לא מעניין אותי תאגידים או מי מנהל אותם,מה שמעניין אותי זה איך המוצרים שלהם עובדים בשטח!.

בגלל זה אני לפחות פעם פעמיים בשבוע מנסה מוצרים חדשים לחלוטין,חלק לא קטן מחברות שלא שמעת עליהם,במיוחד בתחום הCOATINGS.

יהיה נחמד אם תעלה איזה סיקור מדי פעם לטובת חברי הפורום :)

תמיד טוב להכיר מוצרים חדשים.

פורסם

למה?

אתה יכול להגיד על כל סילנט או וקס שהוא מתאים גם לגנטים,זה אחד הוקסים הראשונים שעבדתי איתם בכל צורה אפשרית,עשרות פעמים,לצבע הוא טוב,לגנטים הוא לא שווה כלום.

לגבי היישום של הCOATING יש הוראות על הבקבוק,אז לא תהיה לך בעיה.

לא מסכים איתך, מכל האוטמים הרגילים שניסיתי על גאנטים ה-FK1000P נתן את התוצאות הטובות ביותר.

כשאתה אומר "הוא לא שווה כלום", לדעתי אתה אומר את זה ביחס לאוטמים טובים יותר שיש בשוק, דגש על coating.

הגיוני שלאחר שהתנסית בשכבות coating כאלו ואחרות, ביחס אליהן המוצר הזה לא יהיה שווה הרבה אבל ביחס לכל אוטם רגיל או לפחות ביחס לרובם הוא נותן תוצאות מרשימות.

הגאנט האחרון ששמתי עליו את האוטם הזה לפני חודשיים בדיוק עבר ניקיון בסופ"ש האחרון, מים בלחץ הורידו 95% מהלכלוך בלי מאמץ. את היתר שפשפתי בקלות עם מים וסבון בלי להפעיל שום לחץ ומאמץ.

בסוף הניקוי הגאנט הציג בידינג מרשים כמו בימים הראשונים.

סיקור מחול לאחר 4 שבועות, כנל, רק זרם מים והרוב המוחלט ירד.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=89871

למען הסר ספק, אני בטוח שיש מוצרים טובים יותר, בעיקר בגזרת ה coating.

פורסם

אני דווקא כן אוהב לנקות ג'אנטים/טסות עם ווקסים- הם מסירים ליכלוך באופן יעיל

וגם יוצרים הגנה/הקלה בניקוי הבא.

פורסם
למה?

כתבתי מה הסיבה

קשה לי להאמין שאחרי שלושה חודשים האוטמים האלו יגרמו לג'אנטים להיות מבריקים עד הפירור האחרון עם שטיפה רגילה של שמפו ומברשת. בטוח יגיע השלב שג'אנט יזדקק לממיסים כגון APC \ FULL EFFECT \ WB שימיסו אותם בקלות.

פורסם
כתבתי מה הסיבה

אוקי, אבל במידה והם יחזיקו 3 חודשים זה יפה למדי, וזה מאוד מקל על השטיפה השבועית גם.

פורסם
למה?

לא מסכים איתך, מכל האוטמים הרגילים שניסיתי על גאנטים ה-FK1000P נתן את התוצאות הטובות ביותר.

כשאתה אומר "הוא לא שווה כלום", לדעתי אתה אומר את זה ביחס לאוטמים טובים יותר שיש בשוק, דגש על coating.

הגיוני שלאחר שהתנסית בשכבות coating כאלו ואחרות, ביחס אליהן המוצר הזה לא יהיה שווה הרבה אבל ביחס לכל אוטם רגיל או לפחות ביחס לרובם הוא נותן תוצאות מרשימות.

הגאנט האחרון ששמתי עליו את האוטם הזה לפני חודשיים בדיוק עבר ניקיון בסופ"ש האחרון, מים בלחץ הורידו 95% מהלכלוך בלי מאמץ. את היתר שפשפתי בקלות עם מים וסבון בלי להפעיל שום לחץ ומאמץ.

בסוף הניקוי הגאנט הציג בידינג מרשים כמו בימים הראשונים.

סיקור מחול לאחר 4 שבועות, כנל, רק זרם מים והרוב המוחלט ירד.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=89871

למען הסר ספק, אני בטוח שיש מוצרים טובים יותר, בעיקר בגזרת ה coating.

סילנט רגיל לא שווה בגרוש לגאנט,כי הוא מתאדה לגמרי בחום של הבלמים.

יש סילנטים רגילים שיהיו עמידים בהרבה מהFK להגנה על הגאנטים,למשל WOLFS RIM GUARD.

בכל מקרה אני התייחסתי רק לCOATINGS ולא לSEALANT.

הFK מחזיק מעט מאד זמן וההגנה שלו יורדת מאד מהר,לכן הוא לא שווה גרוש,אם היה לך COATING על הגלגלים לא היינו מנהלים את הדיון הזה [למרות שזה בכיף].

• תוכן חדש...