Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היום היו דיווחים על חוק ההפלות באירלנד - מדינה אירופית, אבל קתולית נוקשה וגם שם הפלות אסורות. אבל לפחות אפשר לחצות את הים האירי ולעבור את הפרוצדורה באנגליה, בצורה חוקית ורשמית, ולכן גם בטוחה.

נושא ההפלות בעייתי בלא מעט מדינות קתוליות, אני לא יודע מה הסטטוס הנוכחי בדרום אירופה 0איטליה, ספרד, פורטוגל). ד"א - באותן מדינות גם גירושין לא הותרו שנים רבות, איני יודע אם כיום כן.

גם בארה"ב יש חוקים שונים ומוזרים לגבי הפלות בחלק מהמדינות, יש קבוצות קיצונניות שהורסות מרפאות ומטרידות ואף רוצחות רופאים המבצעים הפלות. יש שם הרבה מאד תומכי Intelligent Design שתובעים הכללת סיפורי הבריאה בשעורי המדע, ואפילו במדינות צפוניות נאורות יש הוראות הדורשות הוראת הסתייגויות מתורת האבולוציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת איכות חיים באמת יותר טוב שם.

אם יש לך מינימום השכלה וחוש לעסקים אתה יכול לנסוע ברכב חדש ולקנות בית בחצי מהמחיר שלו פה, תוך שאתה מרוויח משכורת 4 פעמים מה שישלמו לך פה.

הבעיה היחידה היא הבורות של "העם".

זה לא כמו פה שלכולם כמעט יש ידע מינימלי על העולם. אנשים שם לא יודעים כמעט כלום על שום דבר שהוא לא חלק מהחיים היומיומיים שלהם, אז הם ממציאים את השאר או פשוט מאמינים לכל דבר.

והנה הרחבה על התיאוריות הדביליות האלו.

יש עוד המון סרטונים כאלו ויש אנשים שממש מאמינים בזבל הזה.

תכין אקמול או משהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, מאיפה אתה מוצא את הדברים האלה? יש לך במקרה גם שרטוטים של הטכנודרום? אני רוצה לחזור למימד X.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לנו יש אישדבחזיר :wink:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עם גישה כזאת אני מסוגל לקבל גם את הגנב שפרץ אליי הביתה....

להזדיין מחוץ לנישואים, פעם אחרונה שבדקתי, זה עדיין חוקי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל התוצאות המשפטיות, איך לומר בעדינות, בעייתיות.

פורסם
פורסם

באנגליה ובארה"ב יש בעיה קשה מאד של הריונות של נערות צעירות, חד הוריות, במיוחד בין בני מיעוטים אתניים ואזורים עניים.

ד"א - גם בארץ יש אחוז יחסית גבוה של הריונות ולידות אצל נשים צעירות (עד גיל 19), אבל איני, יודע איזה אחוז מהם הם אצל זוגות נשואים, שכן אין לשכוח שיש בארץ אוכלוסיות עם נטיה לנישואין בגיל צעיר מאד, ולידה אצל זוגות כאלה אינה נראית כבעיה חברתית.

פורסם

רק שתבינו לאיזה רמת פאנטיות אנשים יכולים להגיע. אגב הוא לא הראשון ולא האחרון. היו גם הוצאות להורג של כמה מבצעים פיגועים שכאלה.

http://news.walla.co.il/?w=/15/465174

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...