Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק באותה דרך בה בחרת (או הוכרחת, לא ממש משנה) להתחתן- תתגרשי.

מה אתה, ילד?!

אתה לא מכיר את החיים האמיתיים?!

תמיד אפשר להתגרש?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו עופר, מספיק עם הדרמה וההתלהמות בכל הודעה, לא אני לא ילד, ואם הגברת הנכבדה לא ילדה בעצמה ו"לא יכולה להתגרש" שלפחות תדאג לקחת גלולות או לדרוש מהמאהב שלה לשים קונדום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא האישה מכריחה את הבעל לשלם מזונות.

מדינת ישראל החליטה שעדיף לה לחייב את הבעל מאשר את האבא, בשל שיקולים מימי הביניים. מזונות זה לילד, לא לאישה.

הסיבה לכך שבתי המשפט בארץ לא מאפשר בדיקת רקמות כדי להוכיח שילד נולד מחוץ לנישואין לאשה נשואה היא הלכתית.

ילד שנולד לאישה נשואה ממישהו שאינו בעלה נחשב ממזר ואינו יכול להנשא אלא לממזרת או גיורת. כך שהדבר נעשה לטובת הילד שכל עוד לא הוכח שהוא ממזר הוא לא נחשב כזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז שיבטלו את מוסד הממזרות האידיוטי הזה.

רוב האוכלוסיה לא מסכימה אפילו עם כזה סוג של מוסריות.

כיום כבר לא צריך להתחתן בשביל להביא ילדים לעולם, ואפילו לא צריך יותר מאדם אחד כי האישה יכולה לקבל תרומת זרע או סתם לשכב עם מישהו שהיא חושבת שיש לו גנים טובים.

למה לדפוק את החיים של מישהו אחרי שגם בגדו בו?

פורסם
הסיבה לכך שבתי המשפט בארץ לא מאפשר בדיקת רקמות כדי להוכיח שילד נולד מחוץ לנישואין לאשה נשואה היא הלכתית.

ילד שנולד לאישה נשואה ממישהו שאינו בעלה נחשב ממזר ואינו יכול להנשא אלא לממזרת או גיורת. כך שהדבר נעשה לטובת הילד שכל עוד לא הוכח שהוא ממזר הוא לא נחשב כזה.

אני יודע.

זה שורש הביזיון.

שגבר צריך לשלם מזונות על מי שאיננו בנו, רק כי אנחנו מתנהלים לפי חוקים של ימי הביניים.

מדברים איתי על צ'ילה, תראה מה קורה פה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פה אנחנו לא בדיוק שיא הנאורות, למרות שחלק גדול מהאוכלוסיה דווקא כן.

יש לנו פה את הקיצוניים שלנו אבל רוב האוכלוסיה הם אנשים עם מוסר יותר חופשי וליברלי.

אם כך, איך זה שרוב האוכלוסיה נאורה ובכל זאת חלק מערכי היסוד של המדינה עדיין חשוכים?

איך האוכלוסייה הנאורה מתכוונת להתמודד עם הריבוי הטבעי (שאין לו אח ורע בשום מקום אחר בעולם) של אלו שמושכים אחורה לשנת 3000 לפני הספירה?

:cry::?::roll:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כי לחשוכים עד היום הייתה המון השפעה בפוליטיקה, בין השאר בגלל האדישות של מי שליברלי יותר.

רוב הישראלים הם ליברלים ומבינים את העולם יותר טוב.

רק תראה מה שקורה בכל פורום צ'יליאני או דרום אמריקאי.

יש שם תיאוריות קונספירציה שהיית מזדעזע מהן, החל מרפטיליאנים ו"סדר העולם החדש" ועד תיאוריות שאומרות העולם בן 3000 שנה. אם תרצו אני אוכל להרחיב על זה.

ואנשים שם באמת מאמינים לזה. זה לא כמו פה שמתייחסים אליהם כמו אל מפגרים, אלא כשמישהו אומר משהו שלא מבוסס בכלל על נתונים, יש כאלו שעוד תומכים בו.

ברצינות, אם מישהו פה היה כותב בפורום על זה שהוא מאמין ש"הדינוזאורים לא באמת מתו אלא בעצם קיבלו צורה של בני אדם והם אלו ששולטים על העיתונות והמדיה העולמית, ושהכל זה קונספירציה בשביל לכפות על העולם אג'נדה ציונית שלפיה כולם צריכים להיות הומואים בשביל שהשטן יקבל את הנשמות שלהם ורק הטהורים שמאמינים בישו ייכנסו לגן עדן", הוא לא היה עף תוך שניות?

בקארספורום הצ'יליאני (אני חבר גם שם) ובחברה הצ'יליאנית בכלל, יש המון אנשים נורמטיביים חגנרע שמאמינים בזה, ואף אחד לא קם ואומר: "שמעתי מה שיש לך להגיד, ואתה באופן רשמי אידיוט".

כבר יצא לי להתמודד עם שאלות כמו "וואו, אתה יהודי? אפשר לראות את הזנב שלך?" או אפילו "תגיד, למה כל היהודים מנגנים בכינור?"

וזה לא אנטישמיות, אלא בורות עמוקה וחוסר הבנה בסיסית של העולם. זה לא משהו נגדנו באופן ספציפי, אלא כלפי כל אדם שהוא לא נוצרי-צ'יליאני.

גם כלפי אנשים בתוך האוכלוסיה יש מחשבות דפוקות כאלו.

יש אנשים שבאמת חושבים שיש בפרלמנט דינוזאורים-לטאות ששולטים עליהם.

הייתי מת להמשיך את ההודעה הזו אבל אני חייב לצאת.

פורסם

גועל נפש, איך יכול להיות שבית המשפט(!!!!!) הרשות השופטת במדינה הזו שאמונה על החוק בעצם אומרת לאותו אבא "אנחנו לא מוכנים לאשר את הבדיקה הזו כי אם יתברר שאתה צודק בטענותיך את אנחנו נהיה בבעיה, תתפוצץ".

*הולך להקיא*

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מה אתה יודע על נסיבות חייה?!

כלום.

אולי בעלה א-מיני כבר 10 שנים?

אולי הוא מהמר כפייתי שקבר אותם כלכלית ונפשית?

...

אנחנו לא בימי הביניים ואין מה להכנס ליחסים בינאישיים בנסיבות שאתה לא מכיר, עם גישה שיפוטית שמתבססת על מוסרניות דתית.

עם גישה כזאת אני מסוגל לקבל גם את הגנב שפרץ אליי הביתה....

פורסם
גועל נפש, איך יכול להיות שבית המשפט(!!!!!) הרשות השופטת במדינה הזו שאמונה על החוק בעצם אומרת לאותו אבא "אנחנו לא מוכנים לאשר את הבדיקה הזו כי אם יתברר שאתה צודק בטענותיך את אנחנו נהיה בבעיה, תתפוצץ".

*הולך להקיא*

אם לא הייתי עצלן הייתי שם לך פה את השרשור. אבל נאי עצלן אז אתן לך לחפש אותו בעצמו.

אבל כן זה מה שקרה שם. לא מאשרים לבעל לעשות בדיקה בארץ וכל בדיקה מחו"ל לא קבילה בכל מקרה בביהמ"ש. דפוק? מאוד! מעצבן? בהחלט! למה? כי פאקינג כובע!

פורסם
כי לחשוכים עד היום הייתה המון השפעה בפוליטיקה, בין השאר בגלל האדישות של מי שליברלי יותר.

רוב הישראלים הם ליברלים ומבינים את העולם יותר טוב.

רק תראה מה שקורה בכל פורום צ'יליאני או דרום אמריקאי.

יש שם תיאוריות קונספירציה שהיית מזדעזע מהן, החל מרפטיליאנים ו"סדר העולם החדש" ועד תיאוריות שאומרות העולם בן 3000 שנה. אם תרצו אני אוכל להרחיב על זה.

ואנשים שם באמת מאמינים לזה. זה לא כמו פה שמתייחסים אליהם כמו אל מפגרים, אלא כשמישהו אומר משהו שלא מבוסס בכלל על נתונים, יש כאלו שעוד תומכים בו.

ברצינות, אם מישהו פה היה כותב בפורום על זה שהוא מאמין ש"הדינוזאורים לא באמת מתו אלא בעצם קיבלו צורה של בני אדם והם אלו ששולטים על העיתונות והמדיה העולמית, ושהכל זה קונספירציה בשביל לכפות על העולם אג'נדה ציונית שלפיה כולם צריכים להיות הומואים בשביל שהשטן יקבל את הנשמות שלהם ורק הטהורים שמאמינים בישו ייכנסו לגן עדן", הוא לא היה עף תוך שניות?

בקארספורום הצ'יליאני (אני חבר גם שם) ובחברה הצ'יליאנית בכלל, יש המון אנשים נורמטיביים חגנרע שמאמינים בזה, ואף אחד לא קם ואומר: "שמעתי מה שיש לך להגיד, ואתה באופן רשמי אידיוט".

כבר יצא לי להתמודד עם שאלות כמו "וואו, אתה יהודי? אפשר לראות את הזנב שלך?" או אפילו "תגיד, למה כל היהודים מנגנים בכינור?"

וזה לא אנטישמיות, אלא בורות עמוקה וחוסר הבנה בסיסית של העולם. זה לא משהו נגדנו באופן ספציפי, אלא כלפי כל אדם שהוא לא נוצרי-צ'יליאני.

גם כלפי אנשים בתוך האוכלוסיה יש מחשבות דפוקות כאלו.

יש אנשים שבאמת חושבים שיש בפרלמנט דינוזאורים-לטאות ששולטים עליהם.

הייתי מת להמשיך את ההודעה הזו אבל אני חייב לצאת.

יוסי, אשמח אם תרחיב עוד קצת, זה נשמע הזוי על גבול ה'wtf did I just read?'.

פורסם

זאת אומרת שלא חשוב אם באמת הוא ממזר או לא, אבל כמו החתול של שרדינגר - לא נבדוק כדי שלא נדע.

זה לדעתי מטופש גם הלכתית וגם אנושית. כמו שאמכור בשר טרף ״ללא בדיקה״ כדי שלא יוודע שזה חזיר בעצם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
פאקינג מדינה בורה וחשוכה...

טוב, לא משנה.

אני אשאר מחוץ לדיון הזה :lol:

רק תתקן אותי אם אני טועה בבקשה. זכרוני קצת מעורפל. האם זה לא היה אתה שהשתתף בדיון שיהיה כאן על איכות חיים במדינת ישראל אל מול צ'ילה?

רק כדרך אגב, גם בארה"ב יש חמומי מוח נוצריים אנטי הפלות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...