Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, השיפוץ בבית החדש מתקדם בקצב טוב, תודה ששאלתם.

הזמנתי דלת כניסה חדשה, המשקופים החדשים יולבשו על הישנים. שמתי לב שהצבע מתקלף מהמשקוף הישן ויש חלודה.

חשבתי לעבור עם מקדחה חמושה במברשת ברזל ואח"כ לישם צבע מתאים.

1. האם המברשת תעשה את העבודה בצורה טובה?

2. איזה צבע ליישם אח"כ?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה מקור החלודה? האם יש בעית רטיבות בקיר הסמוך?

יש לי בעיה קשה של חלודה בדלת של ממ"ד שהיא הרבה יותר בעייתית מדלת כניסה (משקופים מקובעים ביציקה). הסיבה היא רטיבות בגלל דליפה שהיתה בחדר האמבטיה השכן, והפתרון הייד הוא כנראה עקירה של כל המבנה ובניה חדשה.

לדעתי עליך ליצור קשר עם המתקין כדי לקבל הדרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע מה מקור החלודה, אבל אני לא חושב שיש בעיית רטיבות. סה"כ הדלת חוגגת 25 עוד מעט ועם כל הבריזה מהים זה סביר שתהיה עליה קצת חלודה.

המשקוף עצמו יצוק, לפרק אותו זה סיפור מהת%ת. על המשקוף תהיה הלבשה של משקוף חדש. אני פשוט לא רוצה שהחלודה תתפשט מהישן לחדש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רק כדרך אגב, בהום סנטר יש השבוע 25 אחוזי הנחה על הצבעים שלהם. אם אתה חבר מועדון פוואר קארד אתה מקבל עוד 10 אחוזים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...