Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מטלית להורדת הווקס אחרי מריחתו, ואשמח לקבל המלצות למוצרים טובים מהרשת.

יש לציין שאני מחפש משהוא זול, ועדיף שיהיה מ-EBAY או ALIEXPRESS

תודה רבה

פורסם

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש לי את הקוריאניות הצהובות והן פשוט מצויינות.

+1

לפותח השרשור כל המוצרים של הקוריאני הזה באמת ברמה מאוד גבוהה.

מה שכן, אני חושב שהמגבות הצהובות יש להן 2 צדדים זהים ואם אתה מחפש מוצר שמטרתו Buffing קלאסי תעדיף את הלינק של המגבת התכלת שיש לה צד קצר וצד ארוך (זה לא באמת קריטי אבל נהוג לעשות Buffing עם מגבת בעלת 2 צדדים שונים, )

עריכה : כשאני חושב על זה זה דווקא כן קריטי לדעתי. הצד הקצר יעיל הרבה יותר בהסרת הווקס או הפוליש ואם תקנה מגבת שיש לה 2 צדדים ארוכים ופלומתיים היא לא תספק תוצאות טובות בהסרת משקעים.

גם המגבת של VIX בעלת 2 צדדים ומחירה בהחלט סביר.

danielharati האם אני צודק? למגבות הצהובות שברשותך אכן יש 2 צדדים בגודל זהה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אין בראשותך את המגבות הקוראניות נכון?

כי אחרת לא היית מציין אותם לאחר המגבת הקוראנית שבהחלט בלבן גבוה במספר דרגות ממה שאתה נתת.

פורסם

אני משתמש בסנו,עולה בערך 10 שקל ועשו אילה עבודה,לאחרונה עברתי למטלית של carplan

http://www.autostore.co.il/מטלית%2Dמיקרופייבר%2Dאיכותית%2DCarplan.html

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
+1

לפותח השרשור כל המוצרים של הקוריאני הזה באמת ברמה מאוד גבוהה.

מה שכן, אני חושב שהמגבות הצהובות יש להן 2 צדדים זהים ואם אתה מחפש מוצר שמטרתו Buffing קלאסי תעדיף את הלינק של המגבת התכלת שיש לה צד קצר וצד ארוך (זה לא באמת קריטי אבל נהוג לעשות Buffing עם מגבת בעלת 2 צדדים שונים, )

עריכה : כשאני חושב על זה זה דווקא כן קריטי לדעתי. הצד הקצר יעיל הרבה יותר בהסרת הווקס או הפוליש ואם תקנה מגבת שיש לה 2 צדדים ארוכים ופלומתיים היא לא תספק תוצאות טובות בהסרת משקעים.

גם המגבת של VIX בעלת 2 צדדים ומחירה בהחלט סביר.

danielharati האם אני צודק? למגבות הצהובות שברשותך אכן יש 2 צדדים בגודל זהה?

2 הצדדים "פלומתיים". השתמשתי בה להסרת PL לפני כשבוע והייתי מרוצה מאד.

כמו שאתה אומר, כל המוצרים שלו איכותיים. רכשתי ממנו גם את המטלית לייבוש רכב לאחר רחיצה(תצורת וופל).

פורסם

כמו kenworth גם אני ממליץ על המגבת הצהובה של CG.יש לי כזאת ואני מאד נהנה ממנה.

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/129-chemical-guys-gold-elite-microfiber-towel-41-x-41-cm

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%96-Chemical-Guys.html

מחירה סביר לחלוטין ואין סיבה לרוץ ל ebay או ל aliexpress ולחכות כל כך הרבה זמן.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...