Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט פיור 23k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לחברי הפורום.

כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות רכב ומבין רוב הרכבים שראיתי רק הסמארט מעניין אותי.

אני נוסע לרוב לבד לעבודה וללימודים. אני בטוח שעניין החניה הוא משמעותי והאוטו הזה יכול לעזור במיוחד, מה גם צריכת הדלק.

אני רוצה לדעת מה דעת האנשים שמבינים בחלקי החילוף של הסמארט, מחירים לחלקים, תיקונים וכל מה שבאמת צריך לדעת כי אני בלי הרבה נסיון בתחום.

התקציב שלי הוא 23k, מה שאומר שאני יכול לקנות עד שנת 2004

תודה רבה לכל מי שעוזר.

פורסם

בזמנו התעניינתי בדבר כזה וחרשתי ביסודיות פורומים ואתרים רלבנטיים בארץ ובעיקר בחו"ל.

התובנות שעלו : אמינות סבירה , אולם תחזוקה שוטפת יקרה יחסית , תחזוקת תקלות יקרה מאוד. הבעייה המרכזית :

מסתבר שהמנועים המקוריים , בעיקר מנועי ה - 600 , אבל גם ה - 700 לא מחזיקים מעל 100,000 ק"מ. מסקנה - אם הרכב

עבר החלפת מנוע או שיפוץ איכותי ניתן לשקול. אם טרם - מדובר בפצצת זמן מתקתקת. לידיעה , שיפוץ או מנוע מיבוא יקרים מאוד.

מצד שני יש יתרונות לא מבוטלים : תצרוכת דלק נהדרת , נוחות חנייה ותמרון בעיר, סגנון ושיק.

• תוכן חדש...