Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום, כרגע אני מחזיק בגולף דור 5 2008 1600 סמק, 102 כוח סוס צבע שחור הדגם הרגיל אך עם תוספת גג וגלגלי מגנזיום.

האוטו ניראה מעולה, וזאת גם אחת הסיבות שקניתי אותו, אך לא ידעתי שגרסת ה 1600 שלו היא יחסית חלשה וזה ממש מפריע לי, גם צריכת הדלק גבוה אז בכלל גם חלש וגם אוכל דלק זה כבר ממש מבאס, כרגע מוצע למכירה ואני כבר חושב על רכב אחר.

אני מחפש רכב עם מראה ספורטיבי פוזה או איך שתרצו לקרוא לזה..

אני מעוניין שיהיה בנפח מנוע 1800 עד 2000

שיהיה מהשנים של 2000 +

עדיפות לאוטו 3 דלתות אך לא חובה.

כרגע אני חושב על A3 אך שמעתי שיש לא מעט בעיות עם האוטו הזה, כל מיני מחלות ידועות וצריכת דלק גבוה, חלקים יקרים וכו..

אפשר להגיד ש A3 בשנים 2000-2003 זה בידיוק האוטו שהייתי רוצה מבחינת כוח ומראה חיצוני והכל, אבל אני חושב שהחסרונות שלו עולות על היתרונות לצערי.

חשבתי גם על הונדה סיויק 2005-2006 אבל שמעתי שה 1600 דיי חלשה, בהשוואה להונדה 97 1600 עם 125 כוחות סוס שהייתה לי.

בקיצור אשמח להמלצות שלכם תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הרכב היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה הונדה אקורד 2003+.

או לחסוך לגולף GTI שנות 2006+.

סיוויק מהדגם שציינת מרגישה רכב לזקנים, היא ממש שונה מאלה שיצרו לפני זה.

פורסם

מה שהכי קורץ לי זה GTI אני יכול להגדיל את התקציב, אבל כרגע אני לא עובד פיתרו אותי מהעבודה הקודמת ואני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי לחרוג כל כך למרות שיש לי את הכסף.

ראיתי עכשיו ביד 2

גולף GTI - אוט' 2.0 נפח: 2,000 שנה: 2006 יד: 2 ת. הילוכים: DSG

מזה תיבת הילוכים ?DSG האם היא מומלצת בשנה הזאת בדגם הזה?

כמה היא אמורה לעלות במחירון לוי יצחק בערך? הוא לא רשם מחיר.

האקורד אולי עונה על הדרישות אבל זה אוטו כזה יותר למנהלים גדול וארוך גם 4 דלתות שאת זה אני לא שולל אבל עדיפות ל 3

פורסם
יונדאי קופה(2003-2010,גם נראת מעולה גם זזה בסדר עם מנוע 2.0 זולה לאחזקה ומאוד אמינה.

גם האוטו הזה תמיד קרץ לי אבל אף פעם לא באמת ידעתי מה מידת האמינות של הרכב הזה, גם מאוד קשה למצוא כאלה שמורות עם ידיים לא גבוהות, אבל זאת גם אפשרות.

אתה יכול לספר לי עוד קצת על האמינות של הרכב הזה? במה בידיוק היא נחשבת אמינה?

במה היא נחשבת זולה להחזקה? חלקים שלה לא יקרים? (קשה לי להאמין)

כמה עולה ביטוח מקיף של רכב כזה לגיל מעל 24?

ואיך היא בצריכת דלק?

שמע ממש התרשמתי חיפשתי קצת באינטרנט אומרים היא אמינה מאוד, טיפולים גם לא יקרים, אני לא יודע מה לגבי ביטוח, אבל צריכת דלק קצת גבוה, אולי בדגמים של הנפח מנוע 2700 אבל אם אני ימצא בנפח 2000 אז בטוח הרבה יותר חסכונית.

עכשיו אני רואה שבאוטומט אין פחות מ 2700 רק ידני ראיתי 2000 S:

פורסם

חברה לגבי ה A3 אני אשמח לדון בעניין, הפעם לגבי ה A3 של שנת 2005 + הבנתי שמדובר ברכב שונה לגמרה מנוע אחר, אמינות אחרת, אשמח לפרטים כולל צריכת דלק ואחזקה, + קצת מיידע על המנועים. בעיקר על ה 2000, אשמח להמלצה אישית מבעל רכב שכזה :p

פורסם

כמה נקודות לגבי האודי:

מנוע 2.0 גודש או אטמוספרי?

זה שני דברים שונים לגמרי.

2.0 אטמוספרי( ללא טורבו ) 150 כ"ס.

2.0 מוגדש טורבו 200 כ"ס.

ידני או אוטומט, תפרט יותר וככה יהיה אפשר יותר לעזור ולכוון.

פורסם
כמה נקודות לגבי האודי:

מנוע 2.0 גודש או אטמוספרי?

זה שני דברים שונים לגמרי.

2.0 אטמוספרי( ללא טורבו ) 150 כ"ס.

2.0 מוגדש טורבו 200 כ"ס.

ידני או אוטומט, תפרט יותר וככה יהיה אפשר יותר לעזור ולכוון.

כן מצטער שכחתי לציין את זה אני מעוניין רק בגיר אוטומט, אך אני לא יודע מזה אומר גיר רובוטי או DSG

אני מכיר רק אוטומט או ידני או טיפטרוניק שזה אוטומט עם ''אפשרות להקפצת הילוכים''

150 כוחות סוס יספיקו לי, אבל אם יש הבדלים נוספים חוץ מהכוח עצמו של האוטו בין ה 150 ל 200 כוח סוס?

אני קצת חסר ניסיון בקטע הזה של טורבו, עד עכשיו היה לי שתי רכבים, אחת הונדה סיויק 97 עם מנוע ויטק, והשני גולף דור 5 1600 מנוע רגיל.

האם יש ל A3 מהשנים 2005 + בעיות ידועות שאמורים להזהר מהם, או שהוא יחסית אמין בערך כמו הגולף דור 5 שלי?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברה מכרתי את הגולף משהו כמו ליפני חודש וחצי, וכרגע נשארתי עם ההונדה סיויק 97 שלי, שכבר 3 וחצי 4 שנים אצלי.

לא מיזמן עשיתי לה טסט והכל, אבל היא גם מוצעת למכירה ואני מחפש רכב חדש.

אז הצרכים שלי לרכב נשארו פחות או יותר אותו הדבר, אך ניראה לי שאני יקציב סכום קטן יותר לרכב הבא, סביבות ה 40 אלף.

רכב עם מראה ספורטיבי, חזק, אמינות מאוד חשוובה לי, שעלות הביטוח לא יהיו גבוהות מידי, אם אפשר גם קצת חסכוני ולא מתחנת דלק, עדיפות ל 3 דלתות אך לא חובה, ואוטומט.

הונדה אקורד יכולה להתאים לי, אך האמת שקצת פחות אהבתי את המראה החיצוני, והיא ניראת לי גם קצת גדולה.

A3 מהשנים 2000-2003 גם רכב שמאוד הייתי רוצה, אבל יש עליו יותר מידי ביקורות לא חיוביות בגלל כל מיני בעיות ומחלות.

אלפא-רומאו - 147 גם רכב שניראה מעולה ולפי השמועות גם זריז וחזק, אבל אחד הרכבים הכי לא אמינים שיש

מליון תקלות ועלויות חלקים יקרים מאווווד!

בקיצור אני זורק פה שמות של רכבים שמבחינת מראה וכוח מתאמים לי בול אבל בגלל אי אמינות אני נאלץ לשלול אותם. (חוץ מהאקורד)

בכל זאת אני מזכיר אותם שתבינו פחות או יותר מה הסגנון שאני מחפש.

בנתיים ההונדה אקורד בראש שלי, אבל אם יש משהו שמשתווה לה, אך במימדי גודל קטנים יותר, ובמראה יותר ספורטיבי וצעיר אז זה מה שאני מחפש.

פורסם

נשמע כאילו מאזדה ספיריט די תפורה עליך.

פוזה? הכל יחסי.

די זריזה, יש לה חלון בגג, וגלגלי סגסוגת.

בתקציב 40 אלף יהיה אפשר למצוא שנת 2006 ואולי עם מתיחה קלה בתקציב גם 2007.

פורסם
נשמע כאילו מאזדה ספיריט די תפורה עליך.

פוזה? הכל יחסי.

די זריזה, יש לה חלון בגג, וגלגלי סגסוגת.

בתקציב 40 אלף יהיה אפשר למצוא שנת 2006 ואולי עם מתיחה קלה בתקציב גם 2007.

דווקא מאזדה אני ממש לא אוהב, יש אותם יותר מידי, ולא ממש בא לי להיות עוד אחד עם מזדה, אומנם חשוב לי שיהיה שוק טוב לרכב אבל המזדה זה כבר יותר מידי טחון בארץ, כבר לא יכול לראות אותה, מרוב שיש פה כל כך הרבה כאלה.

פורסם

הספיריט זה רכב אחר.

מבחוץ יש לך ג'אנטים פנסי ערפל וסאנרוף

מבפנים בקרת אקלים(תלוי בשנתון אני מניח) מראות מתקפלות קרוז קונטרול

ואחלה של 150 סוסים.

פורסם
הספיריט זה רכב אחר.

מבחוץ יש לך ג'אנטים פנסי ערפל וסאנרוף

מבפנים בקרת אקלים(תלוי בשנתון אני מניח) מראות מתקפלות קרוז קונטרול

ואחלה של 150 סוסים.

אני יודע מזה מזדה אחי, אבל אני מחפש משהו אחר, גולף אוודי הונדה אלה יותר בכיוון, אבל עדיין מחפש משהו יותר במראה ספורטיבי ואמין, וקצת יותר חסכוני, 1.10 לפחות עדיפות לסגנון הצ'בק.

האמת הגולף דור 5 שהייתה לי הייתה מצויינת חוץ מהכוח, כי היא הייתה 1600 טעות מרה, אכלה הרבה מאוד דלק, 1.7 ככה

ביטוח יקר מאוד 6 אלף מקיף + חובה ושמשות, אבל בעיקרון אהבתי איך שהאוטו בנוי, התנהגות כביש, אמינות ומראה.

גולף דור 5 בנפח 2000 אמורה להיות מספיק חזקה אתם אומרים?

• תוכן חדש...