Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ש עד 500

danielk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי מעוניין לקבל יעוץ על אופנוע דו"ש שיכול לשרת אותי בנסיעות בעיקר מחוץ לעיר ( גם נסיעות ארוכות ) עד 500 סמ"ק ובתקציב של עד 12000 .

פורסם

לא אני לא מתכוון בסגנון של הkle אלא משהו בסגנון הdr רק שאני לא יודע איך זה על אופנוע כזה בכביש למה אין לי נסיון איתם , כן ואני גם מתכוון להכנס איתו גם לשטח

פורסם
בפורום הזה בטוח ימליצו לך קקהסאקי KLE......לאיזה כיוון אתה יותר נוטה לשימוש טהור של כביש או שאתה גם תבלה בשטח?
בטוח ימליצו על ה-KLE?

סוזוקי די אר 350 או ימאהה XT350 אם אתה באמת פוזל לשטח או ימאהה XT500 אם הכיוון הוא בעיקר כביש.

שים לב שבמחיר שהקצבת תמצא רק מודלים ישנים של הכלים הנ"ל וגם מצבם יהיה בהתאם.אולי כדאי לחסוך עוד קצת או להכניס את היד יותר עמוק לכיס.

פורסם
לאיזה כיוון אתה יותר נוטה לשימוש טהור של כביש או שאתה גם תבלה בשטח?

שלום הייתי מעוניין לקבל יעוץ על אופנוע דו"ש שיכול לשרת אותי בנסיעות בעיקר מחוץ לעיר ( גם נסיעות ארוכות )
קודם כל אתה עונה לו על השאלה, ואז אתה שואל לאיזו מטרה הוא מחפש את האופנוע:roll: .

אפילו שהוא כבר כתב לאיזו המטרה הוא צריך אותו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

הכוונה שלי הייתה לשאול אותו אם האופנוע יראה גם שטח או שהוא לוקח דו"ש רק בשביל הנוחות..מצטער אם לא הבינו אותי כמו שצריך...

פורסם
שלום הייתי מעוניין לקבל יעוץ על אופנוע דו"ש שיכול לשרת אותי בנסיעות בעיקר מחוץ לעיר ( גם נסיעות ארוכות ) עד 500 סמ"ק ובתקציב של עד 12000 .

אתה מודע לכך שאתה מבקש משהו שלא קיים אלא סוג של פשרה. ככל שתלך יותר לכיוון השטח כך תאלץ לסבול בנסיעות ארוכות ולהיפך.

בכל מקרה התקציב שלך מוביל אותך לראשית שנות ה 90 וכדאי לתת את הדגש למצב הכלי הספציפי שמצאת יותר מאשר לחפש דגם מסויים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...