Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים

לאחר שעזרתם לי להחליט לא לקנות שברולט אבאו ידנית ,

הייתי שמח לקבל עצה איזה רכב כדאי לי לקנות על מנת שישרת את צרכיי.

בעקרון אני מבצע בעיקר נסיעות בין עירוניות של עד חצי שעה לכיוון.

לכן אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק נמוכה במסגרת הסכום שהקצבתי.

ועדיף שהנתון לא יהיה נמוך.

למי יש רעיון?

פורסם

תשמע, אין יותר מדי אפשרויות בתקציב הזה.

מבחינת מבחר, הרוב המוחלט הוא של רנו מגאן ויונדאי אקסנט. היתרון של מבחר זה שתוכל למצוא פריט שמור יחסית מהשנים 04-06. אף רכב מהם לא ייתן לך 1:15 של מיני, אבל נראה לי ש1:11/12 זה לא בשמיים. בעיקר אם הנסיעה בין עירונית בלבד.

אופציה מעניינת נוספת היא פיג'ו 206, בתקציב של תוכל להגיע עד שנתון 06. בשביל ביקורות תוכל לערוך חיפוש בפורום.

מה שאני הייתי עושה, זה שוקל לרכוש איזו פיאט פונטו ספייס, שהיא מעט קטנה יותר, אבל היא זולה לאחזקה כמו היונדאי, והיא צורכת פחות דלק מהיונדאי. אפשר למצוא פונטו ספייס מ04 בערך, ועוד יישאר לך עודף. הבעיה היא שמדובר ברכב מבוקש יחסית, וקשה מאוד למצוא פריט שמור. לדעתי תתחיל בחיפושים אחר פונטו, או 206 שמורות. אם לא תמצא, תוכל לפנות לכיוון אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גטס 1.4 החל מ2006 (ב2006 צריך לשים לב שיש גם 1.35, שהוא יותר חלש ופחות חסכוני).

עם גיר ידני לרכב הזה יש צריכת דלק טובה.

האמינות מאוד גבוהה, הטיפולים זולים גם במורשה, הרכב קל לאחזקה.

מומלץ ללכת על רמת גימור GLI/GLX/GLS, שכן ברמת הגימור הבסיסית (GLF) אין ABS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תגדיל את התקציב שלך ל-30 אלף ש"ח ותוכל למצוא גם קיה ריו משנתונים 08, בוגרות השכרה או ליסינג.

לא הכי חסכוני, אבל מאוד מאוד אמין. ההרכבה איכותית והרכב מרגיש סולידי גם אחרי 100-130 אלף ק"מ, ללא קרקושים וצקצוקים, בלי ריפוד שנופל מהדלתות או משהו כזה.

• תוכן חדש...