Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני שונא חתונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט שונא חתונות מאז שנפצעתי!

אני רואה הזמנה לחתונה אני רואה שחור בעיניים, מקבל פיק ברכיים ומתחיל לרעוד.

מה עושים עם זה? לפני שאני הולך לייעוץ פסיכולוגי, האם יכול להיות שמדובר בטראומה?

למי שלא מכיר את הסיפור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466229

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ללכת לפסיכולוג.

לא ללכת לחתונות.

טוב לנפש, טוב לכיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, זה נשמע קצת כמו טראומה.

פשוט אל תחשוב על זה ותבין שזה מפגר מצידך לפחוד ממשהו על בסיס משהו אחר שלא קשור.

זה יכול היה לקרות לך במליון מקומות אחרים, כולל קניון, מסעדה, סתם ברחוב וכו'.

אין לך את הזכות להרגיש טראומה כי זה לא הגיוני להרוס לעצמך את החיים בגלל אירוע יחיד שכואב לך כרגע.

פורסם

זה טרי, אז כן, אני מניח שיש לך הקשר טראומתי.

אני תומך במה ש-sperial אמר :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

קח את זה בקלות.

אני שונא ללכת לים, כי גדלתי וגרתי רוב חיי על קו החוף.

אני שונא לאכול אבטיח*, כי אבטיח ומלון היה משהו קבוע אצלנו בבית.

היום בתור אדם בוגר אני מתרחק משני אלה כמו מאש, אז כל אחד והטראומות שלו.

עדיין, מדי פעם עם החברים הנכונים, אני מוכן בכיף לשבת בחוף הים ולאכול אבטיח.

זה פשוט סוג הדברים שצריך לעשות באופן מדוד ורק כשזה בא לך בטוב, בדיוק כמו חתונות.

מאמין שכשמדובר יהיה בחתונה של חבר קרוב או מישהו שיקר לך, לא תצטרך לחשוב פעמיים.

* אין לי בעיה עם אבטיח וירטואלי לקנה מידה.

פורסם

LOL לצערי זה כל אירוע עם רחבת ריקודים ופוטנציאל שפיכת אוכל שבעקבותיו יבוא פוטנציאל החלקה, שתגרום לשבירת עצם כלשהי מעצמות הגוף. :cry:

אני רק חושב על סכנת ההחלקה ואני מתחיל לרעוד ולאבד שיווי משקל.

בדגש מיוחד על חתונות. :cry:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תשמע,

אתה צריך לחזור לרכב על סוסים אבל לאט לאט,

בחתונה הראשונה תגיע לחופה ותלך מיד הביתה

בחתונה השנייה תבקש מחבר שיוציא לך צלחת אוכל קטנה החוצה בזמן שכולם בפנים ואז תלך מיד הביתה.

בחתונה השלישית תרקוד לצלילי המוזיקה אבל עדיין מבחוץ.

בחתונה הרבעית תמצא את עצמך עושה קולולולו בשיא האטרף באמצע הרחבה.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא סובל חתונות.

מעצבן אותי לשבת בשולחן עם אנשים שאין לי כח לשמוע את הסיפורים שלהם, לענות להם על שאלות ולעשות את עצמי מתעניין בשיחה ושמח.

ואיזה עצבים זו "שרשרת החיול" בכניסה? לוותר על XXX ש"ח, ללחוץ ידיים לכל מיני אנשים ויש כאלה שאפילו נותנים חיבוק ונשיקה כאילו הם איזה דון קורלאונה.

מעצבן אותי שכולם סביבי שמחים ללא סיבה, כשברקע מתנגן מיטב הזבל המזרחי העכדני וכולם פתאום חברים של כולם.

כשאני רואה חופה עם זיקוקים, הליקופטרים, מכבי אש וסטיבן סיגל, אני מקבל התקף עצבים, בא לי לזרוק בקבוק בירה על הרב, לקפוץ מול הצלם ולהוריד מולו את המכנסיים.

זה מטריף לי את המח שאנשים קמים לרקוד אחרי המנה העיקרית וצועקים לי לבוא גם. יא בן ז*נה, מה קרה? הרגע סיימתי לאכול את הסטייק התעשייתי היבש של האולם, לך תקפוץ עם חברים הטיפשים שלך לצלילי דרבוקות ותעזוב אותי בשקט.

כוסאומו, בסך הכל שני אנשים שהחליטו לבלות את החיים הקצרים וחסרי המשמעות שלהם ביחד ולא לעשות סקס עם אף אחד אחר. בגלל זה אני צריך להתקלח, להתגלח, לצאת מהבית לאיזה חור מסריח עם מגרש חנייה של חצץ ולשחק אותה שמח לכמה שעות טובות, ועוד לשלם על זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דרך פשוטה להתמודדות עם העניין - תסתכל תמיד למטה ותראה על מה אתה דורך.

טראומה דווקא מזה נראה לי מוזר כי אתה יכול באותה מידה להחליק, כמו שנאמר, בקניון, בבית, במקלחת, בבריכה, ברחוב, בעבודה, בצבא ומה לא.

אני מאמין שאם תלך לחתונה ותסתכל טוב על הרצפה, אתה לא תחליק ותחזור לעצמך.

בכל אופן חתונות זה אירוע מעצבן. לדעתי לפחות.

פורסם
גם אני לא סובל חתונות.

מעצבן אותי ...

ואיזה עצבים ...

מעצבן אותי ...

זה מטריף לי את המח ...

כוסאומו, ...

בגלל זה אני צריך להתקלח, להתגלח, לצאת מהבית לאיזה חור מסריח עם מגרש חנייה של חצץ ולשחק אותה שמח לכמה שעות טובות, ועוד לשלם על זה?

ללא ספק אחת ההודעות הממורמרות ביותר שקראתי כאן בפורום (וקראתי הרבה במהלך עשר שנים פלוס).

בן כמה אתה? 95?

אמאל'ה , כמה מרמור. תהנה מהחיים אחי!! תרקוד, תעשה שמח!! חבל לבזבז אותם בקנטרנות של סבתא פולניה...

מצטער אבל פשוט חורה לי לראות הודעה כזאת.

172

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ללא ספק אחת ההודעות הממורמרות ביותר שקראתי כאן בפורום (וקראתי הרבה במהלך עשר שנים פלוס).

בן כמה אתה? 95?

אמאל'ה , כמה מרמור. תהנה מהחיים אחי!! תרקוד, תעשה שמח!! חבל לבזבז אותם בקנטרנות של סבתא פולניה...

מצטער אבל פשוט חורה לי לראות הודעה כזאת.

תכונה נוספת המיוחסת לקשישות פולניות בנות 95 זה חוסר חוש הומור.

מי מביננו הסבתא הפולניה? :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תשמע,

אתה צריך לחזור לרכב על סוסים אבל לאט לאט,

בחתונה הראשונה תגיע לחופה ותלך מיד הביתה

בחתונה השנייה תבקש מחבר שיוציא לך צלחת אוכל קטנה החוצה בזמן שכולם בפנים ואז תלך מיד הביתה.

בחתונה השלישית תרקוד לצלילי המוזיקה אבל עדיין מבחוץ.

בחתונה הרבעית תמצא את עצמך עושה קולולולו בשיא האטרף באמצע הרחבה.

ובחמישית תגיע לחופה, הרב יביא לך כוסית יין, אתה תהיה במרכז רחבת הריקודים וכולם יעשו לך קולולו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...