Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לשתף,

תפסתי 5 ונוסף בהגרלת הלוטו, חשבתי שאני מליונר.

אבל לא, 16 וחצי אלף, יספיקו כדי לסגור את המינוס.

מספר אחד מ58 מליון שקל.

פורסם

קטע, תמיד אמרתי שלדעתי מי שמביא 5 וחזק או 6 בלי חזק בעצם החיים שלו נהרסו, כי עד היום האחרון שלו הוא יסתובב בתחושה של מה היה קורה אם.. כי זה היה כל כך קרוב.

כי במקום כמה עשרות אלפים שמתנדפים להם צ'יק צ'אק, יכלו להיות לו עשרות מליונים.

מצד שני, יש עוד 55 איש כמוך שקלעו ל5 וחזק, ואפילו שניים שתפסו 6\6 בלי החזק, שזה בכלל כאב לב/

ואם כבר בנושא הזה, למישהו יש מושג על מה ולמה הוציא משרד האוצר חוק שהפרס המקסימלי בלוטו יהיה 28 מליון ודאבל לוטו 56?

מה הטיעון שלהם?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מכיר את תחושת הפספוס

מזמן מזמן מזמן שבטוטו היה צריך לנחש 15 מילאתי 2 טורים

לא שאני מבין משהו בזה, סתם עשיתי 1,2,x

באחת השורות היה משחק של מכבי נתניה, אמרתי יאלה ניתן להם 1, קבוצת הבית, אם גם ככה אני ממלא על פארש אז לפחות שורה אחת תיהיה מתוך אידיאולוגיה

הפרס הראשון היה 3 מיליון

לא זכה בו איש

נתניה איכזבו

15000+ הביאו 14 ואני בינהם (לא היה דבר כזה, לא רק בגלל נתניה כמובן)

מאז אני מכור (ועדיין לא מבין בשיט בזה), כל סופש 2 טורים ומנסה להמנע משיקולים אידיאולוגים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל מברוק על הזכייה, כל הכבוד ששיחק לך המזל והצלחת לסגור במכה אחת מינוס שכמעט כל המדינה חיה איתו 8)

אני אישית גם ממלא לוטו (ויש לי גם מנוי במפעל הפיס כמה חודשים, לך תדע), הזכייה הכי גדולה שלי בלוטו היתה 100 שקל. בסה"כ אני מייחל רק לסכום שיאפשר לי לרכוש בית (אפילו כמה מאות אלפי שקלים שיכסו לי את ההון העצמי להלוואה). כל מה שבא מעבר-ברכה.

פורסם

הפרסים המשניים בארץ מגוכחים. מצד שני אף אחד מאיתנו לא ממלא בשביל לזכות ב-16.5 אלף שקל אלא רק בשביל המיליונים ולכן אף אחד לא יוצא להפגין נגד הפרסים המשניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קטע, תמיד אמרתי שלדעתי מי שמביא 5 וחזק או 6 בלי חזק בעצם החיים שלו נהרסו, כי עד היום האחרון שלו הוא יסתובב בתחושה של מה היה קורה אם.. כי זה היה כל כך קרוב.

כי במקום כמה עשרות אלפים שמתנדפים להם צ'יק צ'אק, יכלו להיות לו עשרות מליונים.

מצד שני, יש עוד 55 איש כמוך שקלעו ל5 וחזק, ואפילו שניים שתפסו 6\6 בלי החזק, שזה בכלל כאב לב/

ואם כבר בנושא הזה, למישהו יש מושג על מה ולמה הוציא משרד האוצר חוק שהפרס המקסימלי בלוטו יהיה 28 מליון ודאבל לוטו 56?

מה הטיעון שלהם?

ממש, החיים שלו יהרסו.

לפות"ש - מז"ט על הזכייה !

alfa 156 2.5.

פורסם

ואוו

מכיר את ההרגשה, חלק ממך אומר "ז*ן על ה16 אלף האלו". מס' אחד מ 58 מליון בדאבל...

היתי עם אבא שלי לפני כמה שנים, מילאנו לוטו, אבא אומר לי "יש לי הרגשה טובה, בוא נבדוק את הטופס", באחת השורות שמילא, המס' הראשון ברשימה, לא היה. השני השלישי וכן הלאה כולל הנוסף - תפס, אבא זכה ב 4500 ש"ח.

אני חושב שהזכיה הזו הביאה לו דיכאון יותר מאשר לא היה זוכה בכלל. :p

Opel Adam S 2017

פורסם

סחתיין.

זה בדיוק הזמן להפסיק להשקיע בלוטו. זה כיסה את ההוצאות עד היום פלוס רווח נחמד.

מהיום, כל שקל שלא תשקיע בלוטו, ישאר אצלך בכיס.

פורסם

פעם פספסתי הגרלה גדולה והשתעשעתי ברעיון של לרשום את המספרים לעצמי ולבדוק אם הייתי יכול לזכות. עד היום, אני שמח שלא עשיתי את זה ואני לא מעז אפילו לחשוב על כך פעם נוספת!

אני לא מהמכורים להגרלות, אבל מפנק את עצמי באיזה 4 טורים, כאשר יש הגרלה גדולה.

פורסם
סתם לשתף,

תפסתי 5 ונוסף בהגרלת הלוטו, חשבתי שאני מליונר.

אבל לא, 16 וחצי אלף, יספיקו כדי לסגור את המינוס.

מספר אחד מ58 מליון שקל.

בקטנה. תתעודד ותהנה מהזכיה.

פורסם

תתעודד, לכל אחד יש סיפור כזה.

אבי הפסיד 82 אלף שקל בטוטו בגלל גול שהובקע בדקה ה93 ע"י יוסי בניון.

• תוכן חדש...