Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין אותך, אבל תנסה לא לחשוב על זה, תהנה מסכום מפנק שקיבלת.

לפני הרבה שנים ראיתי אדם מבוגר מחטט בזבל, הוא נראה רע, הלכתי, הסתכלתי עליו מרחוק וחזרתי, נתתי לו 100 ש"ח ולא אמרתי כלום, שלא ייתבייש. יש לי פנטזיה שהוא מילא לוטו, זכה ויחפש אותי יום אחד :roflmao:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

חבר הצליח לנחש 4 מספרים + מספר חזק, הפרס הוא 10 מיליון. ניתן לדעת בכמה הוא זכה בערך? (אלפים/מאות/כלום)

עריכה: הוא טעה. ניחש 3+מספר חזק.

פורסם

חבר קולנוען רצה פעם לעשות סרט תיעודי על כך שאף אחד אף פעם לא זוכה באמת בפרס הגדול, אבל הפיס סירבו לשתף פעולה :-)

אם תחשוב על זה, הפיס באמת יכול לכוון את המספרים כך שאף פעם אף אחד לא יזכה... זה הרי לא נתון עובדתי כמו תוצאות הטוטו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם תוצאות טוטו ניתן ל"כוון".

אין מצב של מכירת משחקים ? (נכון שצריך "שילוב" יותר מסובך בטוטו מאשר בלוטו, ע"מ לזכות, אבל נדמה לי שהיו דברים מעולם)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...