Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר עשיתי ניקיון יסודי מאוד לרכב שכלל בין השאר black light, אני שלא ידעתי שזה מלכלך מאוד את הפלסטיקים לא נזהרתי מספיק ועכשיו על כל הפלסטיקים יש סימנים של החומר, מה עלי לעשות כדי להוריד את זה ?

IPA לא ממש הזיז לזה, חומר לשמירה על הפסלטיקים (שמתי ממש אחרי) וזה קצת טישטש את זה אבל הוא לא מצליח להיקשר כמו שצריך לפלסטיקים והוא פשוט יורד.

מה לעשות כדי להוריד את זה, להוסיף עוד 100 מ"ל אלכוהול (יותר אלכוהול) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמעט בטוח ש Optimum Tire Gel ינקה את האיזור ויחדש אותו.

אני עכשיו מעט חושש להשתמש בו.

בקבוק סגור. מעניין אם יש עוד דעות על הנזקים כביכול של black light

פורסם

IPA עם 50 אחוז מים 50 אחוז אלכוהול, אם זה לא יוריד... שום דבר כמעט ולא יוריד את הסימנים.

רק תשתדל לעבור רק על הפלסטיק ולא על הצבע.

פורסם

יוגב יש לי חומר לפלסטיקה (silk sihne של CG) שמתי אותו והוא מכסה את זה אבל יורד מהאזור מהר מאוד.

E-A צודק לא חשבתי שיש ממש טעם זה בעיקרון לבן פשוט אבל בשבילך עליתי לאוטו וצלמתי

img0199o.jpg

img0198uu.jpg

img0197lj.jpg

img0196ta.jpg

img0195kz.jpg

גל, גם אם אני נוגע בפח הדבר הכי נורא (וזה די נורא) זה שירד האוטם והblack light נכון ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן גם אם תגע בפח,הדבר הכי גרוע שירד לך זה האוטם.

תעשה תמיסה IPA כמו שגל אמר 50 50. תן כמה שפריצים על מגבת ותתחיל לנגב חזק. עדיין לא יורד(והשחור לא נפגע)? תחזק את התמיסה. לאחר שתסיים לנקות, תעבור עם מחדש פלסטיקה. (אל תלחץ!!)

ההכנה היא הכי חשובה כשמדובר בצבע!! פעם הבאה תשתמש במסקינטייפ! חמש דקות מזמנך יתנו תוצאות מעולות ויורידו הרבה כאב ראש.

פורסם

E-A תודה, הדבר שהכי מעצב אותי זה שעשיתי את הפוליש (לא נדבר על זה שעשיתי את זה כמו חמור ולא הורדתי כלום) שמתי על הפנסים והפלסטיקים מסקנטייפ, ואחרי זה הורדתי אותו.

yulianx יש לי חומר לפלסטיקים שלא ממש עוזר, הוא ישר יורד כי הוא לא מצליח להיקשר לפלסטיק.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
E-A תודה, הדבר שהכי מעצב אותי זה שעשיתי את הפוליש (לא נדבר על זה שעשיתי את זה כמו חמור ולא הורדתי כלום) שמתי על הפנסים והפלסטיקים מסקנטייפ, ואחרי זה הורדתי אותו.

yulianx יש לי חומר לפלסטיקים שלא ממש עוזר, הוא ישר יורד כי הוא לא מצליח להיקשר לפלסטיק.

לא נורא,בשביל זה יש טעויות. (בשביל ללמוד מהן) להבא דע,מורידים מסקינטייפ לאחר שסיימת ליישם הכל על הצבע! כולל ניקוי חלונות. בכל אופן שתף אותנו אם זה הצליח.:wink:

פורסם

עדכון, ניסיתי עם IPA ביחס של בערך 50-50, לא עזר, אופציות נוספות ?

(דרך אגב הפעם שמתי מסקנטייפ על הפח כדי שלא יהרוס את האוטם).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עדכון, ניסיתי עם IPA ביחס של בערך 50-50, לא עזר, אופציות נוספות ?

(דרך אגב הפעם שמתי מסקנטייפ על הפח כדי שלא יהרוס את האוטם).

אולי תבדוק עם היבואן? יכול להיות שהם מכירים טריק שיעזור במקרה שלך.

אם 50/50 לא עוזר וזה נחשב חומר חזק אני חושב שהישועה לא תגיע מהכיוון של IPA.

כמו כן מכיוון שכבר זמן רב אתה נסחב עם הבעיה תשאל במקביל בפורום הגדול של UK. (תציין אילו פעולות כבר עשית)

דרך אגב APC? אולי זה יעבוד. אבל לפני כן מומלץ לעטוף את הכל מסביב בעזרת עיתון ומסקנטייפ על מנת שה APC לא יעלים את האוטם שלך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בדיוק שלחתי הודעה פרטית לvix (והפניה לשרשור הזה), נבדוק גם בפורומים בחו"ל, יש מומלץ ? (בינתיים שאלתי בautogeek)

עריכה, אני עדיין מנסה להבין איך להשתמש בautogeek, מסובך הדבר הזה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בדיוק שלחתי הודעה פרטית לvix (והפניה לשרשור הזה), נבדוק גם בפורומים בחו"ל, יש מומלץ ? (בינתיים שאלתי בautogeek)

http://www.detailingworld.co.uk

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

Kenworth, תודה.

חיפוש בauyogeek של צמד המילים black light לא מעלה שום דבר (שקשור לפחות), אף אחד לא משתמש במוצר הזה, מה זה אומר עליו ?

יש איזה פורום תיאלנדי שאפשר לשאול שם אולי :lol:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...