Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף? לנסיעות בתוך העיר,(לא תל אביב, אבל עיר) מבחינת חסכון בדלק? נוסע בערך כ10 אלף קילומטר בשנה.

שתיהן 1.4. איזה דגם של גטס פחות זולל דלק.

מי יותר שווה?

מבחינת יונדאי, היא יותר נוחה לנהיגה, בחניות, קטנה, וקיה ריו היא גדולה יותר.

אין לי ילדים.

מי מנצח גטס או קיה ריו? מבחינת אמינות וחסכון בדלק?

בבקשה אשמח לתשובה מיודעי דבר,

פורסם

הריו עדיפה בגלל איבזור בטיחותי יותר טוב,בגטס אתה מקבל את זה רק ברמת איבזור גבוהה,GLS,שהיא פחות נפוצה.

מבחינת אמינות שתיהם טובות,חיסכון אני מאמין פחות או יותר אותו הדבר.

לעיר הייתי לוקח את הגטס,עקב היותה קטנה יותר אבל ברמת איבזור GLI/GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל מבחינת תצרוכת דלק:

ריו עם אותו נפח מנוע כמו של גטס - 1400. אבל בהרבה יותר גדול מהגטס?

ומה עם סוזוקי אלטו? אם אני נכנסת לתחום הרכבים הגדולים?

ומי מהם שומר יותר על הערך שלהם?

ריו או גטס?

פורסם

לצרכים שלך רכבי המיני מתאים יותר והרבה יותר חסכונים,האלטו הידנית מאוד חסכונית וזולה לאחזקה,האוטומטית לא משהו.

תבדוק גם רכבים כמו הפיאט פנדה,פיגו 107 מאוד חסכונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...