Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גמני לא מעשן.

משום מה אני חושב שאנשים שכן מעשנים,מרוב עצבים,הולכים לעשן יותר :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצד אחד אני לגמרי בעד.

לא צריך שאנשים יעשנו, יזהמו לנו את האוויר ואז שכולנו נצטרך לשלם על הוצאות הבריאות שלהם.

מי שרוצה לבזבז את הכסף שאנחנו משלמים על בריאות בלי לשאול אותנו, שישלם יקר.

מצד שני אמרתי כרגע לאמא שלי את זה והיא כבר חופרת כל היום על כמה שאין לה כסף, וזה רק עושה הכל יותר גרוע.

רק כרגע היא ביקשה שאני אלך לקנות לה סיגריות ואמרה לי כמה היא מוציאה על סיגריות בחודש (באמת לא ידעתי!) ושלחתי אותה לקיבינימאט כי אם לי אין כסף לעשות כרטיסי ביקור, לה אין זכות לקנות סיגריות באלפי שקלים לחודש ועוד לשלוח אותי לקנות.

Fuck this!

פורסם

או ינסו להבריח ביותר מאמץ. תזכרו שאני הראשון שאמר את זה: אנחנו הולכים לראות התפשטות של שוק שחור כמו בשנות ה50.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האמת? הרתיח אותי לקרוא את זה.

מאז ספטמבר אני קיצצתי בעקביות ובאדיקות בכמות שאני מעשן ע"י שימוש בסיגריה אלקטרונית. לאחרונה אני התחלתי לחשוב על להפסיק עם האנלוגיות לחלוטין, תוספת של 30 ש"ח לפקט בהחלט תורמת למחשבות האלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תענוג

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה עוד כלום , מה לגבי היובש הבלתי יאומן ששורר ברחבי הארץ? אני לא זוכר דבר כזה שנים ארוכות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בתור אחד שלא מעשן ולא סובל סיגריות, אני חושב שזה מוגזם. מעלים את המס על סיגריות ללא הכרה,

וזה לא הוגן כלפי המעשנים, כי אין מה לעשות, הם מעשנים, וצריכים את זה ביום יום. זה ניצול של מצוקה

של אנשים מעשנים, וכמו שציינו כאן, יתחילו להבריח יותר, לבקש מכל אחד שנוסע לחו״ל להביא פקט,

ועוד כל מיני קומבינות, שאנשים ימציאו. כל מס, שהופך בשלב מסויים ללא הגיוני, אנשים ימצאו את הדרך

לעקוף אותו.

פורסם

ללא קשר לתרומת המס להקטנת הגירעון אני מרוצה מכך שאולי פחות אנשים יחנקו אותי ביום יום.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...