Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שעם עליות מתונות כאלו אנשים יעדיפו שהכיס שלהם ייפגע, אף אחד לא יפסיק לעשן.

אם לדפוק מחיר מטורף לחפיסה, נניח 80 שקל - הרבה אנשים יזרקו ומי שימשיך, יכניס מספיק כסף לקופה של המדינה.

העניין הוא שההכנסות מדי שנה מסיגריות כל כך גבוהות שלמדינה אין שום אינטרס שאנשים יפסיקו.

הם מעלים כל כמה זמן בקצת ובקצת, אף אחד לא זורק וכולם ממשיכים לעשן, בסופו של דבר המחיר יגיע להיות מאוד גבוה, כולם ישלמו ואז המדינה הרוויחה כפליים.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה עוד כלום , מה לגבי היובש הבלתי יאומן ששורר ברחבי הארץ? אני לא זוכר דבר כזה שנים ארוכות

חבל על הזמן!!!

הגדר של המסתננים בדרום, המתיחות עם אסד בצפון ולא יודע איזה עוד סיבות ייבשו את הבאר.

התדרדרתי ללכת סחי להופעה של דפש מוד :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה עוד כלום , מה לגבי היובש הבלתי יאומן ששורר ברחבי הארץ? אני לא זוכר דבר כזה שנים ארוכות

טירוף מה שהולך היום

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
הבעיה שעם עליות מתונות כאלו אנשים יעדיפו שהכיס שלהם ייפגע, אף אחד לא יפסיק לעשן.

אם לדפוק מחיר מטורף לחפיסה, נניח 80 שקל - הרבה אנשים יזרקו ומי שימשיך, יכניס מספיק כסף לקופה של המדינה.

העניין הוא שההכנסות מדי שנה מסיגריות כל כך גבוהות שלמדינה אין שום אינטרס שאנשים יפסיקו.

הם מעלים כל כמה זמן בקצת ובקצת, אף אחד לא זורק וכולם ממשיכים לעשן, בסופו של דבר המחיר יגיע להיות מאוד גבוה, כולם ישלמו ואז המדינה הרוויחה כפליים.

זו ההודעה הכי מדויקת פה.

המדינה לא רוצה שאנשים יפסיקו לעשן בדיוק מאותה סיבה שהיא לא רוצה שאנשים יחסכו בדלק, היא צריכה את הכסף.

אם המדינה היתה רוצה שאנשים יפסיקו לעשן היא היתה מעלה מחיר קופסת סיגריות ל200 ש"ח, כמעט אפאחד לא היה ממשיך לעשן, אבל זה הדבר האחרון שהיא רוצה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

המדינה מוציאה הון תועפות על תחלואים שקשורים בעישון ואם הייתה לה את הבחירה, הייתה מעדיפה להעלים כלל את כל נושא העישון בישראל והיא גם פועלת בכיוון הזה ע"י הגבלת צעדי המעשנים וע"י העלאות אגרסיביות של מחירי הסיגריות.

כמו כן, לדעתי אתם טועים, אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהפסיקו לעשן בשנה האחרונה, הרבה פעמים ממניע כלכלי גרידא.

היום עם קבוצות התמיכה בקופות החולים ועם הדור החדש של כדורים להפסקת עישון (צ'אמפיקס), קל מאוד להפסיק לעשן (מנסיון אישי לפני 6 שנים ואישתי לפני 6 חודשים), צריך רק לרצות...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו לא בדיוק העלאה אגרסיבית. היא מתונה והדרגתית מספיק כדי שאנשים יבלעו את הגלולה. אני חושב שאפשר להגיד שסיגריות הכפילו את מחירן ב10-15 שנה האחרונות. אם היו מכפילים את המחיר בבת אחת, ההעלאה הייתה אגרסיבית.

חוקים נגד עישון זה מבורך, רק שהם לא נאכפים אפילו בכאילו (בחיפה לפחות).

זה לא נראה שהמדינה דוחפת בנחישות להורדת כמות המעשנים או העישון, אלא בעיקר יוצרת (עוד) מצג שווא.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה לא ממש יובש. הכל בגלל תאגידי המים האלה. מי צריך 52 תאגידים?

תגידו, יש מצב לעבור במסלול האדום עם חומר בפחות מ-200 דולר? אני יכול "להשקות" חצי מדינה בסכום כזה. באפריקה זה זיל הזול... :-D

פורסם

רק חוזר על מה שאמרתי אתמול לאיזה חבר מתבכיין

מצידי שיעלו את הסיגריות והאלכוהול ב100 שקל לליטר\חפיסה

העיקר שיורידו את הדלק בשקל או שתיים מסכנים

אני חושב שכולם ישמחו מזה

אני יודע שאני כן :)

נ.ב

מה היובש הזה שמדברים עליו? [פספסתי משהו?]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
המדינה מוציאה הון תועפות על תחלואים שקשורים בעישון ואם הייתה לה את הבחירה, הייתה מעדיפה להעלים כלל את כל נושא העישון בישראל והיא גם פועלת בכיוון הזה ע"י הגבלת צעדי המעשנים וע"י העלאות אגרסיביות של מחירי הסיגריות.

אני בספק, ההכנסות מסתכמות במיליארדים בשנה,

המס על הדלק סיגריות ואלכוהול הוא מה שמכניס חלק מאד נכבד לתקציב המדינה.

פורסם

מדינה ללא עישון...בהחלט אחד החלומות היותר טובים שיש.

עד היום, אני לא מבין איך אנשים שמעשנים, מרשים לעצמם להיות מסריחים מהבגדים, ברמה שאפשר להריח אותם ממרחק לא קטן וכשהם פותחים את הפה, זה בכלל לא נעים.

פורסם

כמו כן, לדעתי אתם טועים, אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהפסיקו לעשן בשנה האחרונה, הרבה פעמים ממניע כלכלי גרידא.

היום עם קבוצות התמיכה בקופות החולים ועם הדור החדש של כדורים להפסקת עישון (צ'אמפיקס), קל מאוד להפסיק לעשן (מנסיון אישי לפני 6 שנים ואישתי לפני 6 חודשים), צריך רק לרצות...:roll:

אני חולק עלייך. תעשיית הטבק מכניסה המון כסף למדינות ברחבי העולם. (כמו גם תעשיית האלכוהול)

כן, הם עושים את עצמם דואגים לציבור וכו'. אבל אם אתה חושב שמדינה כלשהי מוכנה לוותר על מיליארדים של הכנסות בגלל בריאות של אנשים, לדעתי, אתה טועה.

זה שהם עושים כל מיני צעדים להגבלת המעשנים, זה נכון. אבל ההגבלות הללו הן אי נעימויות ותו לא.

• תוכן חדש...