Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא דאגה לבריאות מתוך אלטרואיזם ואהבת האזרח אלא דאגה מתוך תחשיב כלכלי פשוט לחלוטין, המדינה מוציאה הרבה יותר מאשר מכניסה.

נראה לך שהשני גרוש האלה שאב המשפחה משלם עבור כלל המשפחה מידי חודש (שלא לדבר על אוכלוסיות שלמות שלא משלמות מס בריאות) או המס על הסיגריות מכסים על מכלול הטיפולים במקרה של, חו"ח, לא עליינו, סרטן ריאות? הקרנות? כימוטרפיה? אישפוזים? ניתוחים?

אם המדינה הייתה יכולה להניף איזה מטה קסם ולהעלים עישון מן העולם, היא לא הייתה חושבת פעמיים.

אם היא הייתה כ"כ רוצה את הכסף מהמיסים על הסיגריות, הייתה מורידה מחירים לצריכה מוגברת (שהרי הבלו הוא אחיד ולא נגזרת של המחיר) ולא הייתה מעבירה את כל החוקים הכ"כ מגבילים את המעשנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה אז למה לא לשלש את כל מחירי הסיגריות מחצות?

זה בודאי יוביל להורדה במספר המעשנים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אתה בדקת מחירי סיגריות בעולם?

יש ממשלות שעושות בדיוק את זה!

שים לב לקישור הבא, קופסת מרלבורו שעולה בויאטנם 1 דולר, עולה בארץ הייצור של אותה מרלבורו (אילינוי) 10 דולר!:shock:

במולדובה עולה 1.5 דולר, בנורבגיה 15.8 דולר.

באוסטרליה 17.7 דולר.

פורסם

דיברתי לגבי ישראל, אם לטענתך אינטרס המדינה הוא להוריד את מספר המעשנים אז למה לא לשלש את המחירים כאן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כי המעשנים יצאו לרחוב להפגנה אלימה. כשמעלים את המחיר לאט לאט אין בעיה כי כוחו של ההרגל גובר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
א

שים לב לקישור הבא, קופסת מרלבורו שעולה בויאטנם 1 דולר, עולה בארץ הייצור של אותה מרלבורו (אילינוי) 10 דולר!:shock:

זה לא אותו מפעל. יש להם מפעלים בכל מיני מקומות. באדיס אבבה אתה קונה פאקט ב-16 דולר. מיוצר בדרא"פ.

די משעשע שהשוויצרים, אחד העמים היותר מציקים בעניין איכות הסביבה וכל הבולשיט הירוק, מחזיקים מפעלים של כל החברות האמריקאיות (אאל"ט כמעט כל הסיגריות בארץ מגיעות משוויץ)...

פורסם

1. על השוויצרים למדנו כבר מזמן שכל הפסאדה החיצונית של נייטרליות מכסה על עם שניטרליות ממנו והלאה. מה שכן, דאגו לפני כחודשיים לתקוע לאבא שלי דו"ח של 170 פרנק שוויצרי כי במינוס 20 מעלות הוא לא כיבה את הרכב ברמזור אדום. כשאבא שלי שאל איך תא הנוסעים יתחמם השוטר הפטיר באדישות "זה לא העניין שלי".

2. אין קשר לאיפה המפעל ממוקם, תשים לב לרשימה, רואים את זה בברור שממשלות מערביות, נעורות ממסות בכבדות את הסיגריות "למען שלא יעשנו" וניתן לראות את זה בברור כיצד במדינות יותר נחשלות באירופה ואסיה הסיגריות זולות ובמדינות צמודות אבל שהן יותר מודרניות, הסיגריות יקרות להחריד.

פורסם

השויצרים הם המדינות המזהמות ביותר בעולם. גרמניה, צרפת, בלגיה והולנד סובלות מזהום הריין שמקורו בתעשיה הכימית באיזור באזל. מצד שני - בעניין חוקי תנועה הם קיצוניים מאוד.

אני חייב לומר שהסיפור של הדממת מנוע ברמזור אדום נשמע לי מוזר. אולי מדובר בעצירה\חניה, ואז מדובר בחוק המקובל בהרבה מדינות בעולם, גם עם קנסות הרבה יותר גדולים (נדמה לי שבבוסטון מדובר בעד $2000, אבל זה מהזכרון מלפני כמה שנים ולא עם אסמכתא כתובה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה עוד כלום , מה לגבי היובש הבלתי יאומן ששורר ברחבי הארץ? אני לא זוכר דבר כזה שנים ארוכות

סוף סוף מישהו נגע בנקודה הרגישה באמת,

אתה נכנס לסופר ורואה 13 ש"ח לפחית שתן כמו קרלסברג/גולדסטאר בשופרסל.. מוציא לך את החשק להמשיך לעשות קניות. :-(

עד לפני שנה במחיר הזה עוד היה אפשר לקנות בכיף פאולנר/לף/ויינשטפן, בקצב הזה עוד מעט נגיע למחירים של פאב מול הים...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

חבל שאני לא מוצא ברשת את השלט המדובר (בעבר מצאתי והעליתי לכאן), זה מין ציור סטייל קומיקס של אדם מעווה את פניו, סותם את האף והשלט אומר "ברמזור אדום, כבה את הרכב".

פורסם

כל אחד מדבר על יובש אחר... :rofl::roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה עוד כלום , מה לגבי היובש הבלתי יאומן ששורר ברחבי הארץ?

הגדר של המסתננים בדרום, המתיחות עם אסד בצפון ולא יודע איזה עוד סיבות ייבשו את הבאר.

https://www.youtube.com/watch?v=TPadcFap29A

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מצד אחד אני לגמרי בעד.

לא צריך שאנשים יעשנו, יזהמו לנו את האוויר ואז שכולנו נצטרך לשלם על הוצאות הבריאות שלהם.

מי שרוצה לבזבז את הכסף שאנחנו משלמים על בריאות בלי לשאול אותנו, שישלם יקר.

מצד שני אמרתי כרגע לאמא שלי את זה והיא כבר חופרת כל היום על כמה שאין לה כסף, וזה רק עושה הכל יותר גרוע.

רק כרגע היא ביקשה שאני אלך לקנות לה סיגריות ואמרה לי כמה היא מוציאה על סיגריות בחודש (באמת לא ידעתי!) ושלחתי אותה לקיבינימאט כי אם לי אין כסף לעשות כרטיסי ביקור, לה אין זכות לקנות סיגריות באלפי שקלים לחודש ועוד לשלוח אותי לקנות.

Fuck this!

יוסי אני מסיק מכך שאתה מנהל אורח חיים בריא לחלוטין. לא אוכל ג'אנק פוד ואוכל שמן, עוסק בפעילות גופנית באופן קבוע, הרכב שלך לא מזהם את האוויר והנסיעות שאתה עושה בו הן הכרחיות בלבד (אחרת אתה סתם מזהם לי את האויר). כמובן שאתה גם לא צורך אלכוהול ובכלל דואג לבריאות שלך כדי שאני לא יאלץ לשלם עליך :roll:.

גילוי נאות: הפסקתי לעשן בדיוק לפני שבוע מהיום אבל התגובה שלך קוממה אותי כי לכל אחד מאיתנו יש הרגלים לא בריאים שמפריעים לאחרים אז בוא לא נהיה תמימים. כל אחד יעשה מה טוב לו.

אני מסכים שסיגריות זה מוצר שבהחלט אפשר לוותר עליו אבל יש המון אנשים שלא יצליחו בזה (זה לא כזה קל) והרבה מהם דווקא מהמעמד הנמוך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אולי אורח החיים שלי לא בריא לחלוטין אבל אני לא עושה דברים שמפריעים לאחרים.

אני לא צורך אלכוהול, לא מעשן וכן דואג לבריאות שלי בגדר מה שהגיוני.

מעשנים הם מטרד ציבורי מכמה סיבות:

1) אפשר להריח את הצחנה של העישון גם שעה אחרי שמישהו סיים לעשן.

2) הריח נשאר על הבגדים, ואם אני לוקח מישהו באוטו, זה גם נשאר שם.

3) זה לא בריא להם ואז עולה לי כסף.

4) זה לא בריא לי לנשום את החרא שלהם.

5) רוב המעשנים הם סוציומאטים שלא מבינים אפילו כמה זה מפריע לאחרים. אם תעיר להם, לרוב תקבל תשובה של "יא שמאלני\אשכנזי מסריח, תן לי לעשות מה שאני רוצה עם החיים שלי ואל תפלוש לחיים שלי". (מן הסתם, בו בזמן הוא זורק לי עשן לפנים ומבקש שאני לא אכנס לחיים שלו)

• תוכן חדש...