Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מזכיר מאוד את הטי-שירט :

אין לי בעיות צריכת אלכוהול.....כל עוד אני מצליח להשיג אלכוהול.:wink:

אם כבר מדברים על אלכוהול, מצדי שיעלה את מחיר הסיגריות למשקלן בזהב, רק שיוריד את המס על הבירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם כבר מדברים על אלכוהול, מצדי שיעלה את מחיר הסיגריות למשקלן בזהב, רק שיוריד את המס על הבירה.

אם כבר ההפך. אלכוהול זה הדבר הכי מגעיל ודוחה שקיים. אני חושב שצריכים לעשות תעריף לאלכוהול לפי מחלקות. סטנדרט, פרימיום, סופר פרימיום שליטר וודקה מקומית כגון קיגלביץ' או פרפקט או אלסקה יעלה 500 וכל דרגה מעל המחיר יקפוץ פי 3. ואני מאוד רציני. על בירה הייתי משאיר תעריף קצת יותר נמוך. 20 שקל לחצי ליטר מקומי בסופרים, 100 שקל לתוצרת חוץ.

ככה יעשו פה כסף, הרי כולם "חייבים" לשתות ולהתנהג לאחר מכן כמו חבורה של קופים. האלכוהול הורס את דור העתיד ומחריב את הדור הנוכחי. ישראל כץ מאשים את המבסוטון והנייס גאי ? אני מעדיף נוער עם עיניים אדומות מאשר משפחות שלמות בבית העלמין.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אם כבר, עדיף לך לקחת איזושהי תרופה טבעית או ללכת לרופא.

רק אפשרות ב'. אפשרות א' בעייתית - אינך יודע מה אתה מכניס לגופך (טוב, רע או ניטרלי).

פעם עוד הייתי מתאמץ להילחם בעדר ה"ריאות הוורודות", אבל כבר אין לי כח לשטויות כאלה.

אני רק אומר, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויחיה באמונתו.

אני מקווה להפסיק עם האנלוגיות לגמרי בימים הקרובים, ולעבור לדיגיטלית נטו- העלאת המס עיצבנה אותי טילים.

לפחות עתידו הכלכלי של אוהד מובטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם כבר ההפך. אלכוהול זה הדבר הכי מגעיל ודוחה שקיים. אני חושב שצריכים לעשות תעריף לאלכוהול לפי מחלקות. סטנדרט, פרימיום, סופר פרימיום שליטר וודקה מקומית כגון קיגלביץ' או פרפקט או אלסקה יעלה 500 וכל דרגה מעל המחיר יקפוץ פי 3. ואני מאוד רציני. על בירה הייתי משאיר תעריף קצת יותר נמוך. 20 שקל לחצי ליטר מקומי בסופרים, 100 שקל לתוצרת חוץ.

ככה יעשו פה כסף, הרי כולם "חייבים" לשתות ולהתנהג לאחר מכן כמו חבורה של קופים. האלכוהול הורס את דור העתיד ומחריב את הדור הנוכחי. ישראל כץ מאשים את המבסוטון והנייס גאי ? אני מעדיף נוער עם עיניים אדומות מאשר משפחות שלמות בבית העלמין.

אף פעם לא חוויתי השפעה של סמים קלים אבל אני חושב שלמשל נהיגה תחת השפעת סמים כאלה תוביל משפחה לבית קברות בדיוק כמו שאלכוהול יוביל. זה אופן השימוש, לא המוצר.

דור העתיד לא דפוק בגלל האלכוהול, אלא בגלל שאין חינוך.

יכול להיות מעניין לבדוק רמת פשיעה במדינות שאסור למכור בהן אלכוהול (מדינות מוסלמיות) לעומת אלה שכן.

לא יודע אם יש מדד לזה, אבל לדעתי התמכרות לסיגריות קלה בהרבה מהתמכרות לאלכוהול, ובטח ממשקאות כמו בירה שמכילים אחוז נמוך יחסית של אלכוהול.

פורסם

גם אני בעד שיעלו מיסים על האלכוהול,

אין בדבר הזה שום דבר טוב, מי שממש רוצה בירה, שיכין אותה לבד בבית UNDERGROUND

המשפחה שלי מאוד סובלת מהאלכוהול :-\ לכן הייתי שמח שזה היה עולה כל כך הרבה שפשוט אי אפשר היה לקנות את זה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

מעניין באיזה קלות אתם הייתם מוותרים על משהו שאתם אוהבים.

הפכתם כל מעשן למכונת הרג משומנת היטב שמחכה לכם בכל פינה. תתחילו לתלות מעשנים בכיכר העיר זה בטוח יוריד את אחוז המעשנים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הפכתם כל מעשן למכונת הרג משומנת היטב שמחכה לכם בכל פינה. תתחילו לתלות מעשנים בכיכר העיר זה בטוח יוריד את אחוז המעשנים.

:king:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לאהוב ויש להיות מכור. אף אחד לא אוהב להיות מכור, בטח שלא למשהו שמזיק לו ועולה לו כסף.

פורסם

הייתי מכור לקולה. הייתי מתקלח ומצחצח איתה שיניים שלוש פעמים ביום.

לאט לאט זנחתי לסודה והיום אני מפמפם מינרליים כאילו אין מחר. כל התהליך נמרח על פרק זמן של שנה וחצי, אולי קצת פחות.

זה אפשרי - לא מהיום למחר, אבל זה אפשרי. הדרעק הזה, אגב, היה מורגש לא מעט בכיס.

פורסם

אלפא אתה מסיבות אישיות שלך החלטת לוותר על קולה. יש הרבה מעשנים שלא רוצים לוותר על סיגריות. אני עשיתי את השיקול שלי והחלטתי שאני רוצה להפסיק (בעיקר בגלל סיבות בריאותיות), אבל אני כן נהנתי לעשן ויש אנשים שהפן הבריאותי פחות מטריד אותם.

שוב אני אומר, אתם לא אלוהים ולא אתם תקבעו לאנשים איך לחיות את חייהם בדיוק כמו שאני בטוח שלא הייתם רוצים שיכפו עליכם לשנות הרגל או תחביב. בדיוק כמו שכל פעם שמעלים את מחיר הדלק אנחנו בוכים, גם רכב הוא מזהם ולא בריא (עדיף לרוץ ממקום למקום, ברכב אנחנו מתנוונים), הוא סוג של פריוולגיה ורובנו יכולים להסתדר עם רכבים הרבה יותר פשוטים "וירוקים" מאשר הרכבים בהם אנו מתניידים ביום-יום.

אז בבקשה אל תהיו קדושים וצדיקים, כולנו חוטאים, כולנו פוגעים באחרים בדרך זו או אחרת.

פשוט תנסו להחליף את הסיגריות וליצור קונוטציה למשהו שקרוב יותר אליכם ותחשבו אם הייתם מתעצבנים או לא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

התגובות של חלקכם ממש מעצבנות.

מבחינתי, הלוואי שיוציאו את האלכוהול מהחוק. פחות אלימות, פחות תאונות דרכים ופחות מחלות כבד.

הלוואי שיוציאו את רכבי הספורט (ובכלל, את הספורט המוטורי) מהחוק. רכבים מזהמים שצורכים המון דלק ועם פוטנציאל גבוה יותר לתאונות דרכים.

הלוואי שיוציאו את הטלויזיה מחוץ לחוק, פחות זמן מבוזבז ויותר זמן לעבודה והגשמה עצמית. מעצבן אותי לראות אנשים שמגיעים מהעבודה ומתרסקים ישר לטלויזיה עד השינה.

כנ"ל ממתקים, שעלולים לגרום לסכרת ועוד אי אלו מחלות.

:evil:

ובעניין היובש המפורסם - ביחס לתחליפים שרצים היום בשוק, גאנג'ה היא מתת אל.

*אני כבר מזמן עברתי לטבק לגלגול. פחות מסריח, יותר זול, ויותר "בריא" ביחס לסיגריות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ואני רוצה שרוכבי האופניים יפסיקו את נסעיתם בכבישים לאלתר, הם מפריעים לי ומסכנים את המשך החיים שלי.

אז איפה אתה רוצה שנרכב? על המדרכה? מהמדרכה הולכי הרגל מורידים אותנו לכביש, אדוני הנכבד ושאר הליצנים מורידים אותנו מהכביש אז איפה אנחנו נרכב?

בתור אחד שרוכב על אופניים 40-50 ק"מ ביום: XC שבילים וכן, גם קצת כביש. אני מעדיף לעשות עיקוף גדול בשטח/מדרכות מאשר לרכב בכבישים.

ידועה לי הסכנה על הכביש, ואת האמת זה קצת מפחיד אותי לרכב על הכביש (כבישים רציניים כמו, דרך ים המלח, כביש1,2,4) אבל שאני בקבוצה ועם רכב מלווה מאחורי אני מרגיש יותר בטוח. לא עוזבת אותי המחשבה על מה יכול לקרות כאשר רכב יסטה מעט "ויגלח" את חברי הקבוצה שלי ואותי במהירות של 80 קמ"ש נניח, ועל רכיבת כביש לבד לא יעלה על הדעת. אז באמת עם כל הכבוד התשובה הזו היא הדבילית ביותר ששמעתי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
התגובות של חלקכם ממש מעצבנות.

מבחינתי, הלוואי שיוציאו את האלכוהול מהחוק. פחות אלימות, פחות תאונות דרכים ופחות מחלות כבד.

הלוואי שיוציאו את רכבי הספורט (ובכלל, את הספורט המוטורי) מהחוק. רכבים מזהמים שצורכים המון דלק ועם פוטנציאל גבוה יותר לתאונות דרכים.

הלוואי שיוציאו את הטלויזיה מחוץ לחוק, פחות זמן מבוזבז ויותר זמן לעבודה והגשמה עצמית. מעצבן אותי לראות אנשים שמגיעים מהעבודה ומתרסקים ישר לטלויזיה עד השינה.

כנ"ל ממתקים, שעלולים לגרום לסכרת ועוד אי אלו מחלות.

:evil:

ובעניין היובש המפורסם - ביחס לתחליפים שרצים היום בשוק, גאנג'ה היא מתת אל.

*אני כבר מזמן עברתי לטבק לגלגול. פחות מסריח, יותר זול, ויותר "בריא" ביחס לסיגריות.

זה מאוד נכון. קביעת מה מוסרי, נכון, רצוי או צודק עבור אדם אחר היא מדרון חלקלק מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...