Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Sprint כמובן שאתה צודק בכל מה שאתה אומר.

בוא לרגע נשים בצד את הקטע של מה שלא חוקי עולה ביוקר וFUCK YOU. אוקיי, מסכים. אבל אם מיסוי על סיגריות עסקינן, למה שלא ייקחו אלכוהול 500% יותר ?

בזמנו שהופץ הכתבה בפייסבוק מאולפן שישי לגבי הנוער ואלכוהול וכל המכות שהוא גורם כולם הצטדקו (כולל פה) איזו מכת מדינה זה וכו' וכו'.. אז למה לא למזער את התופעה ? אנשים כמוכם, משכילים שככל הנראה גם יודעים להתנהל עם עצמם כלכלית יוכלו לעמוד בהוצאה של 50 ש"ח לבירה, קצת יותר ממה שמשלמים כיום במועדונים ובברים. אני בכלל הייתי שמח אם זה היה עולה ל100 ש"ח.

הייתי באילת לפני שבועיים עם חברתי. לחמישה לילות ושישה ימים שתינו ליטר פינלנדיה (כולל בריכה, ערב וכו' וכו'). לעומתנו, שלושה חבר'ה בשנות ה20 המוקדמות שלהם שתו בעיקביות קצת יותר מבקבוק של 750 מ"ל בבריכה בלבד (הם גם שתו בערב בלובי אבל בוא נעזוב את זה). אני באמת צריך להגיד לכם איך הם התנהגו ? איזה עצבניים הם היו ? הם חיפשו נון סטופ לריב מכות, הם התנהגו כמו ברברים וכל דבר לגיטימי שביקשו מהם (לא לעשן בבריכה, לא לזרוק וודקה לבריכה וכו') הם הסתכלו על כך כ"פגיעה בכבודם" והרסו לכולם את השקט והפסטורליה.

אני בטח מדמיינים שלושה ערסים מגולחי ראש עם רמקול נייד לצלילי עומר אדם אבל הם דווקא ההפך מהטייפקאסט הזה. זה כבר לא קשור לבן אדם, אני יכול להעיד ממקור ראשון שאנשים הכי מנומסים ונחמדים בעולם רוצים לריב מכות שהם שיכורים.. תהרגו אותי לא מבין את זה.

כדרך אגב, זה היה מלון 5* ברמה מאוד גבוהה, לא מסוג המלונות שאתה מצפה לראות שם את הישראלי המצוי.

ואם כבר ההקבלה לעולם האסור, המפחיד והלא נודע של סמים קלים: היו מספר אנשים שכן צרכו סמים קלים בבריכה. 2 מהם באו יחדיו, מסגנון הערס המצוי, ותתפלאו: התנהגו למופת! הם ישבו בצד, בכיף שלהם, עם המאנצ' שלהם, מרוחק מכולם על מנת לא לקרב לילדים את העשן. חוץ מזה שפחדתי שישדדו לי את הג'לי בינס, לא היוו שום חשש :lol:

אלכוהול זה סם ורעל. זה הורס את הדור שלנו, זה מהווה מדרון חלקלק לכאוס - ואני בכלל לא מגזים! תפסיקו לבכות על עשן של סיגריות או מכוניות ותתחילו להילחם ולהתרעם (זה לא יזיז דבר למעט לפתוח דיון וקצת לעלות על העצבים של המעשנים) על הגורם מספר אחת לסיבה שהדור שלנו נראה ככה - הטיפה המרה.

נ.ב

SPIRIT, אשמח אם תפנה את התיבת ה"פ שלך.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבין שהאלכוהול הוא לא מכת מדינה. האלכוהול היה קיים עוד מלפני הרבה זמן. החינון הגרוע הוא היחיד שהורס את הדור שלנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
די עם התייפייפות הזאת.

גם לקנאביס יש תופעות לוואי שהורסות את דור העתיד ומחריבות את הדור הנוכחי.

אני מבין שהרבה יותר מגניב להיות סטלן ולהוציא את התסכול שהסם שאתה כל כך אוהב לא חוקי ואלכוהול שאתה פחות אוהב כן.

זה שאתה החלטת שאתה מעשן וצורך סמים קלים ויוצא נגד האלכוהול לא אומר שאני צריך לקנות פאולנר או גינס ב100 שקל.

למרות שהאלכוהול הוא בהחלט לא דבר בריא וגורם לתופעות לוואי ועל הקנאביס אפשר להתווכח שעות. אבל אתה מעלה לי פה מבסוטון ונייס גאי?

מדובר בזבל של הזבלים. אם הקנאביס והאלכוהול מיוצרים ממשאבים טבעיים, הסמי פיצוציות האלה מיוצרים מחוומרים כימים וחומרי הדברה.

הסמים האלה גורמים נזק ישיר למוח,גורמים להזיות וכבר דפקו אנשים בצורה מחרידה.

קצת הבנת הנקרא. ישראל כץ מאשים את הנייס גאי בהרס הדור שלנו, כי אלכוהול בעצם הפך אותנו לעם הספר.

SlowRide, חינוך או לא חינוך האלכוהול תורם רבות למצב הקיים. תורם הרבה יותר מסיגריות, זיהום אוויר או השמנת יתר. צריך לקטוע את ראש הנחש - אלכוהול.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. האלכוהול "תורם" למצב כי לנוער אין מי שיגביל אותו וימנע ממנו לצרוך את זה בלי הגבלה. תמחק את האלכוהול מהמשוואה - תבוא במקומו שטות חדשה. בגלל החוסר בגבולות הנוער גם יכול לעשן חופשי ולהתמכר לסיגריות, סמים ומה לא. כשאני הייתי ילד היו כאלה ששתו בסתר בירה רק כדי לנסות איך זה, כי הם פחדו פחד מוות מההורים שלהם שיתפסו אותם. כיום ילדים יוצאים לגן ציבורי עם בקבוקים של וודקה לשתות בפרהסיה ולא פוחדים מאף אחד. אין שום חינוך לשתיה אחראית.

אין לי שום דבר נגד סמים קלים כל עוד לא משתמשים בזה בצורה שיכולה לפגוע באחרים, כנ"ל עישון ושאר ה"הנאות אסורות". הבעיה בעישון מתחילה בזה שהמתמכר הופך להיות סוג של נטל על המשפחה והחברים שלו. כל התמכרות (אלכוהול, סמים קלים, שוקולד, אנערף) יכולה להביא למצב כזה, אבל סיגריות זה הכי נפוץ.

אני לא מכיר מישהו שלא מכיר מישהו שממש רוצה להפסיק לעשן וסובל מההתמכרות הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים עם עניין החינוך, אם פעם היה נהוג לכבד מבוגרים היום בן אדם שמבקש שלא יצעקו בחוץ ב2 לפנות בוקר מקבל דקירה

בכלל אני חושב שאם הייתה איזושהי פרוגרסיה מדור לדור עד היום.., אני יכול להגיד בלב שלם שהדור הנוכחי לא "יתעלה" על הדור הקודם אלא ההפך

בעניין הויכוח אלכוהול VS. סמים קלים

יש דרגות בכל דבר אני מכיר אנשים שנקשרו לעישון באופן אובססיבי ניהיו אנשים שלא ניתן לסמוך על המילה שלהם והיו מעשנים את זה כמו סיגריות בשוטף,חוץ מקנאביס שלא הוכח כמזיק כל שאר הירקות לא הייתי מכניס לסלט כי השפעתו פוגעת ומזיקה

גם באלכוהול יש דרגות שמתבטאות במינון ואחוזים, להבדיל מסיגריות ומסמים לאלכוהול (במקרה זה אדבר על בירה ויין הנעים בין 4-15% ~ ) יש השפעות בריאותיות חיוביות במינון הנכון ,יש לשתות וטיפה להשתחרר מהלחץ היומיומי ויש לשתות כמו חזיר ולאבד צלם אנוש, הכל עניין של מינון

בגדול הבעיה היא לא בחומרים השונים חוקיים או לא בוערים או נוזליים

הבעיה היא בחברה שאין בה כבוד בין אדם לחברו

חברה שלאנשים מסויימים אין מעצורים ומשמעת עצמית והם מגזימים בצריכה ובדרך שלהם "לברוח מהחיים" או להירגע.

פורסם

אלכוהול זה לא סם.

בהחלט אפשר לפתח תלות כלפיו אבל כמות האנשים היא נמוכה.

אלכוהול שותים בשביל הטעם,ההנאה מהחום בגוף אחרי זה או זה שנשרפת הלשון(כל אחד והתופעות שלו),

פעם גם היינו שותים כדי להשתכר(גיל 16-17 ככה) אבל זה עבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אלכוכול הוא סם - עם התמכרות קשה ופוטנציאל לנזקים בריאותיים וחברתיים קשים.

העובדה שאתה משתמש באלכוהול בצורה מבוקרת אינה מעידה על אחרים.

יש עדויות (לא חד משמעיות) לכך שאלכוהול במינון קטן אפילו מוסיף לבריאות הלב - אבל יש קושי לבצע מחקרים באיכות גבוהה כדי לבחון זאת וכן יש סיכונים גדולים להתמכרות או למחלות אחרות (כגון פציעות כתוצאה מהשפעת אלכוהול או מחלות כבד) ולכן אלכוהול אינו מומלץ למטרה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אלכוכול הוא סם - עם התמכרות קשה ופוטנציאל לנזקים בריאותיים וחברתיים קשים.

העובדה שאתה משתמש באלכוהול בצורה מבוקרת אינה מעידה על אחרים.

יש עדויות (לא חד משמעיות) לכך שאלכוהול במינון קטן אפילו מוסיף לבריאות הלב - אבל יש קושי לבצע מחקרים באיכות גבוהה כדי לבחון זאת וכן יש סיכונים גדולים להתמכרות או למחלות אחרות (כגון פציעות כתוצאה מהשפעת אלכוהול או מחלות כבד) ולכן אלכוהול אינו מומלץ למטרה זו.

שמעתי על איזו המלצה לשתות כוס יין כל ערב.

לא מקיים כי לדעתי לצאת לריצה הרבה יותר אפקטיבי :)

ובכללי כי אני לא אוהב יין.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קודם כל - בצע פעילות גופנית סדירה - זה בריא.

לגבי נושא המשקה היומי - יש הטוענים ליתלרון ליין אדום (בגלל כל מיני מרכיבים שמקורם בענבים), ויש הטוענים כי לא משנה מקור האלכוהול, אלא רק הכמות (סדר גודל של 10-15 ג' אלכוהול - כלומנר כוסית משקה חריף או כוס יין או שליש בירה) בין פעם ביום לפעם בשבוע. כפי שכתבתי קודם - הנושא לא לגמרי סגור כיון שהוא לא נבדק מול השפעותיו המזיקות של האלכוהול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף אחד מעולם לא מת מלשתות כוס יין כל ערב.

אתה יודע כמה אנשים מתו בצורה ישירה מהנוהג המטופש הזה של "לצאת לריצה"?

מאות אלפים!

ועוד מליונים סוחבים פציעות שונות שוב, מהנוהג הבילתי אבעי הזה של "לרוץ".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - פעילות גופנית סדירה היא אחד הכלים הטובים ביותר שיש כדי למנוע מחלות לב, וזה כולל פטירה פתאומית. נכון שלא מדובר בפתרון של 100% אבל הסיכוי של מי שמתאמן באופן סדיר לארועי לב, כולל מסכני חיים, פחות משמעותית מסיכוייו של מי שאינו מתאמן. אני מדגיש את סדירות האימון (30-60 דקות ביום, בעצימות בינונית לפחות ולפחות 4-5 פעמים בשבוע) כיוון שמי שמבצעים מאמצים גדולים באופן בלתי סדיר בהחלט מסכנים את עצמם - למשל אותם רוכבי אופניים שיושבים כל היום בביתם\משרדם ופעם בכמה שבועות יוצאים לרכיבה של 80 ק"מ בהרים.

בכל מקרה - מומלץ מי שאינו בריא לגמרי להבדק על ידי רופא לפני תחילת הפעילות, להתחיל בפעילות מתונה ולהגביר את העצימות בהדרגה.

פורסם

ומה הסיכוי של מי ש"יוצא לרוץ" למות מדום לב? תאונת דרכים?

מה הסיכוי שלו להגיע לטיפול אורטופדי עם בעיות רגליים? ברכיים?

אין שום ספק בעניין, פעילות גופנית זה מאוד בריא.

לרוץ זה לא בריא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומה הסיכוי של מי ש"יוצא לרוץ" למות מדום לב? תאונת דרכים?

לרוץ זה לא בריא!

יש מצב שלרוץ עשוי להציל אותך מהסתבכויות בחיים 8)

איזה כייף לי :)

פורסם

ובכללי כי אני לא אוהב יין.

אפשר גם לרוץ וגם לשתות כוס יין בארוחת הצהריים או ערב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לרוץ זה לא בריא!

וללכת מהר? :lol:

ברצינות,מה לא בריא בריצות? ואם זה לא בריא,למה אנשים בכל העולם עושים את זה גם ביומיום וגם באירועי ספורט וכו' ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...