Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני בעד שיעלו מיסים על האלכוהול,

אין בדבר הזה שום דבר טוב, מי שממש רוצה בירה, שיכין אותה לבד בבית UNDERGROUND

המשפחה שלי מאוד סובלת מהאלכוהול :-\ לכן הייתי שמח שזה היה עולה כל כך הרבה שפשוט אי אפשר היה לקנות את זה.

ולמה זה שהמשפחה שלך סובלת אמור לעניין מישהו שרוצה לשתות בירה עם חברים? זה לא שהאלכוהול עצמו בא למשפחה שלך והכריח אותם לשתות. מישהו היה צריך לקבל החלטה מודעת לשתות. ואז לשתות עוד. ואז עוד.

לפי הגישה שלך, מישהו שנפגע בתאונת דרכים מג'יפ צריך לדרוש מיסוי כפול ומשולש על ג'יפים :|

כל אחד פה נהיה יותר צדיק מהאפיפיור. אולי תתעסקו בעניינים שלכם, ולא בעניינים של אחרים? תנו לי לגלות לכם משהו: מעשנים משלמים את חשבון הבריאות של עצמם. ואנשים שנהנים לשתות בירה פה ושם לא צריכים להענש כי אתם על תקן הצדקן התורן.

אולי גם נטיל מס על שמנים? כל בנאדם שיש לו קילו מיותר ישלם 1000 שקל "אגרת משקל". ועבור כל סטייק הוא יקנס בסך של 500 ש"ח.

אה, ואולי נטיל גם מס על זקנה? הרי כשאנשים מזדקנים, הם צורכים יותר שירותי בריאות. אולי מעל גיל 35, נטיל אגרה של 500 שקל לכל שנה? ואולי נוסיף מס "סיכון" לכל מי שנמצא בקבוצת סיכון למשהו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי גם נטיל מס על שמנים? כל בנאדם שיש לו קילו מיותר ישלם 1000 שקל "אגרת משקל". ועבור כל סטייק הוא יקנס בסך של 500 ש"ח.

למה ? כי שמנים תופסים יותר נפח באוטובוס או במילים אחרות במקום שמן אחד ניתן להכניס שני רזים לאוטובוס 8).

בעבר הייתה איזה חברת תעופה שחשבה באמת לגבות מחיר גבוה יותר מנוסעים מעל משקל מסויים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל אחד פה נהיה יותר צדיק מהאפיפיור. אולי תתעסקו בעניינים שלכם, ולא בעניינים של אחרים? תנו לי לגלות לכם משהו: מעשנים משלמים את חשבון הבריאות של עצמם.

טעות בסיסית - לא רק המעשן משלם בבריאותו - אלא גם מי שנמצא בסביבתו. אפילו כאשר אינו מעשן. תינוק שזוחל על השטיח בבת של מעשנים סופג נזקי עישון. לכן העישון שלך הוא העסק של כל מי שנמצא בסביבתך. ואנילא מדבר על הפן הכלכלי.

לגבי השמנה - בניגוד לעישון שהוא עניין תרבותי הרי שהשמנה היא עניין פיזיולוגי. עד המאה האחרונה הבעיה המרכזית בעולם היתה של מחסור במזון, והשמנה היתה מעין מנגנון הגנה לתקופות שפל. רק במאה האחרנה הפכה ההשמנה למגפה, ורק בעשור האחרון הגעני למצב שבו יש בעולם יותר שמנים מרעבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התינוק גם חשוף לג'יפה מרכבי דיזל, למשל. למה עליהם אין אקסטרא-אקסטרא מס?

אם מישהו מעשן במקום שמוגדר כאיזור ללא עישון, צריך לקנוס אותו. אם, מצד שני, אתה התיישבת באיזור שמוגדר כאיזור עישון.... אז תחנק או שתעבור מקום.

אגב: פעם עישון גם היה עניין תרבותי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני מספר שנים בזמן השירות הצבאי הייתי מעשן מלבורו ב-21 ש"ח, היום נקסט עולה 22.8 ש"ח.

חבר בעבודה מעשן פרלמנט ב-33 ש"ח, 3 חפיסות ב-100 ש"ח... טירוף!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
התינוק גם חשוף לג'יפה מרכבי דיזל, למשל. למה עליהם אין אקסטרא-אקסטרא מס?

אם מישהו מעשן במקום שמוגדר כאיזור ללא עישון, צריך לקנוס אותו. אם, מצד שני, אתה התיישבת באיזור שמוגדר כאיזור עישון.... אז תחנק או שתעבור מקום.

אגב: פעם עישון גם היה עניין תרבותי.

בשנות ה049 וה-50 היו פרסומות בסגנון "הרופא שלך ממליץ על (מותג של סיגריות) או (מותג של סיגריות) יפה לבריאות. היה. נגמר.

הקצף כאן יוצא על המעשנים במקומות שבהם העישון אסור. לדוגמא - רציפי תחנת רכבת.

לגבי רכבים מזהמים - אין ספק שיש מקום לקנוס את מפעיליהם ובעליהם בקנסות כבדים. אבל כמו בעניין העישון והרב דברים אחרים - חוקים יפים אינם נאכפים. גם נושא ה"מיסוי הירוק" פועל בכיוון זה, אם כי לא בצורה מספקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם כבר ההפך. אלכוהול זה הדבר הכי מגעיל ודוחה שקיים. אני חושב שצריכים לעשות תעריף לאלכוהול לפי מחלקות. סטנדרט, פרימיום, סופר פרימיום שליטר וודקה מקומית כגון קיגלביץ' או פרפקט או אלסקה יעלה 500 וכל דרגה מעל המחיר יקפוץ פי 3. ואני מאוד רציני. על בירה הייתי משאיר תעריף קצת יותר נמוך. 20 שקל לחצי ליטר מקומי בסופרים, 100 שקל לתוצרת חוץ.

ככה יעשו פה כסף, הרי כולם "חייבים" לשתות ולהתנהג לאחר מכן כמו חבורה של קופים. האלכוהול הורס את דור העתיד ומחריב את הדור הנוכחי. ישראל כץ מאשים את המבסוטון והנייס גאי ? אני מעדיף נוער עם עיניים אדומות מאשר משפחות שלמות בבית העלמין.

די עם התייפייפות הזאת.

גם לקנאביס יש תופעות לוואי שהורסות את דור העתיד ומחריבות את הדור הנוכחי.

אני מבין שהרבה יותר מגניב להיות סטלן ולהוציא את התסכול שהסם שאתה כל כך אוהב לא חוקי ואלכוהול שאתה פחות אוהב כן.

זה שאתה החלטת שאתה מעשן וצורך סמים קלים ויוצא נגד האלכוהול לא אומר שאני צריך לקנות פאולנר או גינס ב100 שקל.

למרות שהאלכוהול הוא בהחלט לא דבר בריא וגורם לתופעות לוואי ועל הקנאביס אפשר להתווכח שעות. אבל אתה מעלה לי פה מבסוטון ונייס גאי?

מדובר בזבל של הזבלים. אם הקנאביס והאלכוהול מיוצרים ממשאבים טבעיים, הסמי פיצוציות האלה מיוצרים מחוומרים כימים וחומרי הדברה.

הסמים האלה גורמים נזק ישיר למוח,גורמים להזיות וכבר דפקו אנשים בצורה מחרידה.

פורסם
די עם התייפייפות הזאת.

גם לקנאביס יש תופעות לוואי שהורסות את דור העתיד ומחריבות את הדור הנוכחי.

אני מבין שהרבה יותר מגניב להיות סטלן ולהוציא את התסכול שהסם שאתה כל כך אוהב לא חוקי ואלכוהול שאתה פחות אוהב כן.

זה שאתה החלטת שאתה מעשן וצורך סמים קלים ויוצא נגד האלכוהול לא אומר שאני צריך לקנות פאולנר או גינס ב100 שקל.

למרות שהאלכוהול הוא בהחלט לא דבר בריא וגורם לתופעות לוואי ועל הקנאביס אפשר להתווכח שעות. אבל אתה מעלה לי פה מבסוטון ונייס גאי?

מדובר בזבל של הזבלים. אם הקנאביס והאלכוהול מיוצרים ממשאבים טבעיים, הסמי פיצוציות האלה מיוצרים מחוומרים כימים וחומרי הדברה.

הסמים האלה גורמים נזק ישיר למוח,גורמים להזיות וכבר דפקו אנשים בצורה מחרידה.

סמי פיצוציות זה ערבוביה של חומרים כימייה(שאין לך שום יכולת לדעת מה יש בהם) ואגב, גם סיגריות הן כאלה ומזמן כבר לא מכילות טבק בתוך נייר עם פילטר.

אלכוהול טוב במידה הנכונה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
למה ? כי שמנים תופסים יותר נפח באוטובוס או במילים אחרות במקום שמן אחד ניתן להכניס שני רזים לאוטובוס 8).

בעבר הייתה איזה חברת תעופה שחשבה באמת לגבות מחיר גבוה יותר מנוסעים מעל משקל מסויים.

לא רק בעבר. זה חי, קיים ובועט באיזור סמואה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי חדשות בשבילך, גם אתה צורך סמים. אלכוהול הוא סם לכל דבר. ההבדל הוא בחוקיות.

ואם חבר שלי צריך לשלם 200 ש"ח על בוף סיגריה, לך מגיע לשלם 100 ש"ח על פאקינג פאולנר.

על מבסוטון ושות' אין לי מה להוסיף. שפל השפלים, תחתית המדרגה, 100% זבל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
סמי פיצוציות זה ערבוביה של חומרים כימייה(שאין לך שום יכולת לדעת מה יש בהם) ואגב, גם סיגריות הן כאלה ומזמן כבר לא מכילות טבק בתוך נייר עם פילטר.

אלכוהול טוב במידה הנכונה.

הוכח שמדובר בחומרים כימים ולא חומרים טבעיים. לא צריך להיות כימאי בכדי לדעת שחומרי כימים הם לא החברים הטובים ביותר של הגוף האדם,במיוחד שמדובר בייצור בתוך מעבדות חסרות כל פיקוח וחסרות כל היגנייה בסיסית. יש לי מכר שעוד סובל מתופעות סכיזופרניות אחרי שעישן פעם אחת את החרא הזה וחטף הזיות.

עם קנאביס אין לי בעיה,למרות שגם לו יש תופעות לוואי על תאים במוח. אבל במינון נכון (כמו אלכוהול ואפילו כמו אקמול)אני סבבה לגמרי עם זה.

יש לי חדשות בשבילך, גם אתה צורך סמים. אלכוהול הוא סם לכל דבר. ההבדל הוא בחוקיות.

ואם חבר שלי צריך לשלם 200 ש"ח על בוף סיגריה, לך מגיע לשלם 100 ש"ח על פאקינג פאולנר.

על מבסוטון ושות' אין לי מה להוסיף. שפל השפלים, תחתית המדרגה, 100% זבל.

סליחה?

אתה הופך את הבדל למינורי ושולי למרות שהוא ממש לא כזה.

אני לא עבריין שאני שותה אלכוהול. אבל אם אני מעשן בוף אני כן עבריין, ואני יודע את זה ומוכן לשלם את המחיר תרתי משמע.

זה שבעייניך צריך לעשות לגלזציה וכל עוד אין לגלזציה אני אשם? מגיע לי לשלם 100 שקל על כוס בירה בגלל שחבר שלך מחליט לעשות משהו שהוא לא חוקי?

וחוץ מזה,איפה פה ההשוואה בכלל בין בוף לכוס בירה.

פורסם

ציטוט שלך:

מבחינתך, כל עוד זה חוקי - זה לא סמים? (שים לב איך אתה מתייחס לזה, סמים לא... אבל אלכוהול?? ברור!, זה שהסמים שלך ממותגים כ"פאולנר" או "גינס" לא מוריד מערכם כסמים).

אני פשוט ממשיך (בציניות) עם האנלוגיה המטופשת של השרשור הזה, שאם זה מפריע למישהו (ע"ע פרנקוס, שמפריע לו עשן סיגריות) אזי צריך למסות את זה עד כדי חיסול התופעה.

אז כן, (שוב, בציניות, גם אני לוגם מהטיפה המרה), אם זה מפריע לי איך שאנשים מתנהגים עם אלכוהול והנזקים שהוא גורם (שלדעתי, גרועים פי כמה וכמה מסיגריות), חובה להפציץ במיסים עליו עד שהתופעה תיעלם.

שרשור דפוק.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

השרשור הזה נראה כמו קיבוץ של ילדים בני 13 שמתווכחים למי יש יותר גדול, אם זה מזיק אך בו זמנית תורם (נסיעה ברכב מזהם) אז עוד איכשהו אפשר לחיות עם זה, למסות את זה בצורה כלשהיא.

אם זה נטו מזיק ולא מביא שום תועלת צריך להכחיד את זה מהעולם, הסיגריות גורמות לכל כך הרבה נזק ישיר ועקיף שזה פשוט לא נורמלי, סרטן, מחלות ריאות, מחלות בחלל הפה, עוד עשרות מחלות אחרות, קיצור תוחלת החיים, סירחון, 1 מכל 5 מעשנים שמת הוא מעשן פאסיבי, נזק לעובר בהריון, פגיעה בכושר הגופני, התמכרות ועוד ועוד ועוד.

בצד הכספי הטיפול בנזקי העישון עולה עשרות מיליונים בשנה, מחלקות אונקולגיות, הקרנות, אישפוזים, ניתוחים, אובדן ימי עבודה למשק, אובדן עובדים למשק, ומה התועלת? כלום פשוט כלום! אין פלוס אחד שאפשר לזקוף לזכות הסיגריות חוץ מקיום הצורך ההתמכרותי אחרי שכבר התמכרת.

אז לכל המעשנים שבכוח מכסים את העיניים ומתנגחים עם הראש בקיר בשרשור הזה תתאפסו על עצמכם ואל תתווכחו לשם הויכוח.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ומה בדיוק התרומה של האלכוהול לעולמנו...?

אשמח לשמוע דבר אחד טוב (חוץ משחרור מיני של נשים, את זה גם מריחואנה וגם אקסטות וקוק עושים יפה מאוד)

(גם אני נגד סיגריות, אבל אם משהו לא מתאים לך אישית, זה לא אומר שלגיטימי להטיל עליו מיסים קשים)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...