Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הברקסים מקדימה רועשים קצת. ולא החלפתי מזמן. אסיר גלגל ואבדוק. אבל במידה ואכן צריך, מהי העלות המשוערת?

האם כדאי במורשה?

תודה לעונים.

פורסם

החלפת רפידות וצלחות בלימה קידמית, לקחו ממני 157.5 שקל על העבודה.

נוזל בלם עלה 30 ש"ח dot4, זוג צלחות קדימה עלו לי 156 ש"ח, רפידות 128.

מוסך מורשה משרד התחבורה ולא של היבואן.

סה"כ 441.5 ש"ח עלה לי "לעשות ברקסים קומפלט"

אחורים לא עשיתי כי היו חדשים אצלי, אבל העלות זולה יותר, פחות עבודה, אין צלחות.

אפשר ללכת למוסך יבואן לשלם יקר יותר, או למצוא זול יותר ממה שאני עשיתי, המחיר נע סביב ה400 ש"ח בכל מקום שבדקתי.

פורסם

אני החלפתי זוג רפידות מקדימה, במוסך יבואן, רפידות מקוריות של פיאט, עלה 350 ש"ח כולל עבודה.

לא הוחלף נוזל בלם ולא הוחלפו דיסקים.

זה היה בפונטו ספייס 2001 ELX אוטומטית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
נשמע לי מחירים נמוכים מדי לחלקים מקוריים או תחליפיים מחברה מוכרת ומומלצת...

תתפלא, החלפים של פיאט ובמיוחד הספייס מאוד מאוד זולים, בצורה שמפתיעה אותי כל פעם מחדש.

פורסם

עדכון,

הייתי במוסך מורשה (זה מה שהפונטו שלי אוהבת :) ) במוסך שפיק מזאווי. הוא העלה את הרכב על הליפט, פירק את הגלגלים אמר לי שהכל בסדר גם בדיסקים וגם ברפידות, הסביר לי את לבדוק לבדי זאת, ולא לקח שקל.

אם המנהל כזה נחמד, זה אומר הכל.

פורסם
עדכון,

הייתי במוסך מורשה (זה מה שהפונטו שלי אוהבת :) ) במוסך שפיק מזאווי. הוא העלה את הרכב על הליפט, פירק את הגלגלים אמר לי שהכל בסדר גם בדיסקים וגם ברפידות, הסביר לי את לבדוק לבדי זאת, ולא לקח שקל.

אם המנהל כזה נחמד, זה אומר הכל.

זה המוסך שבו אני טיפלתי בפיאט שלי. הם ממש אחלה! הייתי מבסוט עד השמיים...

כששקלתי לקנות שוב פונטו, אמרו לי שאני יכול להביא לשם את הפונטו שאני רוצה לקנות ויעשו לי בדיקה חינם לרכב...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

באמת נחמדים. כל הכבוד שהם מציעים בדיקה חינם ללקוחות שלהם.

לגבי הפחיות, אינני זוכר. רעש יכול להיות בשל איכות הרפידה, לכלוך וכו'.

למעלה משנה, לא היה לי רעש אז אני חושב שזה בגלל לכלוך או משהו כזה.

הרעש לא מפריע לי, העיקר שהכל יעבוד כמו שצריך.

פורסם

חריקות כמעט תמיד ישעם רפידות לא מקוריות, גם אם האיכות שלהם עולה על המקורי, ככה זה בפיאט מניסיוני.

אגב, איפה המוסך הזה יושב שמעתי עליו הרבה.

פורסם
חריקות כמעט תמיד ישעם רפידות לא מקוריות, גם אם האיכות שלהם עולה על המקורי, ככה זה בפיאט מניסיוני.

אגב, איפה המוסך הזה יושב שמעתי עליו הרבה.

יתכן,

אבל מעל שנה לא היו רעשים...

פורסם

רעשים עדינים יכולים להופיע עם הזמן בחיכוך של הרפידה עם הצלחת וכמו שנאמר בפיאט זוהי תופעה מוכרת. כל עוד ניבדקו הרפידות והצלחות והם תקינים הסר דאגה מליבך. האם ניבדקו גם הברקסים האחוריים עם ההורדה של התופים?

• תוכן חדש...