Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הסאבוופר של רוקפורד שדיברתי עליו בתחילת השירשור הP3D412 החדש? מאמינים שירעיד את האוטו? או שאולי הדיוק בסאב הזה בא על חשבון עוצמה?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה רוצה להרעיד את האוטו אתה תמטרך להשקיע לפחות 3k על סאב.

שלא נדבר על תשתית חשמל והגברה שנלווים לזה

יש מעל 2000 ש"ח גם טובים

ותבדוק את אופציית ההמנה מחו""ל..

פורסם

תשקול גם idmax חזק ומדוייק מאוד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

l7 מדוייק? זה הדבר האחרון שהייתי אומר על הl7.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

כן ניתן להשיג idmax חדש אבל די נדיר, אוכל לעזור לך למצא. לגבי הרוקפורד את האמת ששמעתי אותו פעם אחת ואם היו נותנים לי לבחור אחד מהם הייתי לוקח idmax בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

כמו שזה ניראה אתה סגור על הרוקפורד אז תנסה לבדוק איפה תוכל לישמוע אותו, רוקפורד של היום זה לא האיכות של פעם ואני חושב שאפקט כמו שאתה רוצה עדיף ללכת על סאב 15 אינץ.

:fadein:
פורסם
כן ניתן להשיג idmax חדש אבל די נדיר, אוכל לעזור לך למצא. לגבי הרוקפורד את האמת ששמעתי אותו פעם אחת ואם היו נותנים לי לבחור אחד מהם הייתי לוקח idmax בלי לחשוב פעמיים.

אתה יודע מה אמור להיות המחיר בערך של הIDMAX?

האם תוכל בבקשה לפרט קצת יותר על הרוקפורד? כלומר, איך התרשמת ממנו?

פורסם
יש מעל 2000 ש"ח גם טובים

ותבדוק את אופציית ההמנה מחו""ל..

אני מצטער אבל בסכום של 2000 שקל בארץ ו2000 שקל בחו"ל (כולל משלוח ומיסים) לא מקבלים את אותה התמורה.

מי שיזרוק פה בארץ 2000 שקל על סאב הוא פראייר לדעתי.

אבל בוא נישאר על הפסים פה. הבחור ציין בבירור שהתקציב הוא 1500 שקל. יד 2 זו האופציה הכי חכמה לנצל את התקציב הזה

פורסם
אני דיברתי על פלסטיקה? :lol:

התכוונתי לחלונות ודלתות, גריל קדמי, מגבים. :wink:

מגבים אמנם לא, אבל כל השאר שציינת דווקא כן ויש שיעידו.

אפילו בקבוק קולה על הגג קיפץ לו.

וזה עוד גולף עם פח בריא.

פורסם

הרוקפורד נחמד, די חזק וגם מבחינת דיוק הוא לא רע, אבל לא חזק או מדוייק ברמה של הסאבים היותר טובים ששמעתי,, בקיצור הוא אחלה סאב אבל לא משהו מלהיב מבחינתי. ה6w שהציעו לך פה הוא סאב מעולה אבל בטח יחרוג מהתקציב. את הidmax אני אישית מאוד אוהב, מדויק וחזק, הוא אוליי לא סאב spl מ אבל הוא חזק מאוד יחסית לסאבים הממוצעים לגבי המחיר אני מניח שהוא יהיה משהו סביב התקציב שלך. אגב אם תלך על סאב משומש אוליי תמצא משהו מעניין.w

פורסם

אגב גם ההרץ 15" שהציעו לך מעניין. לא יצא לי לשמוע אותו אבל אני מתאר לעצמי שהוא ייתן תוצאה חזקה. רק קח בחשבון שבד"כ אלמנט גדול יותר יורד נמוך יותר אבל פחות מדוייק.

• תוכן חדש...