Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח שזה יעזור פרצופו יתפרסם בכל המדינה

אגב זה הפרטים של הסוחר השני

http://infsrv.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=582258%3A-1&Itemid=4

עושה רושם שמדובר בסוחר מורשה מטעם משרד התחבורה, למה שלא תנסח מכתב יפה עם פרטי העוקץ ותשלח למשרד התחבורה?

אחרי שיתעלמו ממך תשלח עוד פעם. ואחרי שיתעלמו בשנית תשלח עוד פעם.

עוד איזה פסק דין שמצאתי ברשת

ת"ק 34636-02-12 מועטי נ' אבו אליונס ואח'

בית משפט לתביעות קטנות בקריות

ת"ק 34636-02-12 מועטי נ' אבו אליונס ואח'

28 פברואר 2012

לפני כב' השופטת פנינה לוקיץ'

תובעים

1. אליצור מועטי

נגד

נתבעים

1. מרים אבו אליונס

2. אבינו יצחק שלייכר

3. מוסך טכנו אקספרס שרותי רכב בע"מ

יש לנו קונה תמים

סוחר תמים

ומוסך תמים...

אם הייתי תושב הצפון והיה לי זמן פנוי, הייתי מכין 5000 פלייארים שמזהירים מאותם נוכלים ותולה באזורי התעשיה השונים בחיפה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב , תגובה מ YNET מ 2009 , הבחור כבר מרמה את כל העולם ואחותו מספר שנים.

10. איך נפלתי....כנסו..

אבי טל , קיבוץ עין כרמל (28.04.09)

לפני שבוע קניתי פונטו ספייס2003 לבת בכסף האחרון שהיה לי

המוכר היה אבינו שלייכר מחיפה ןבדקנו אותה בבדק-ליין. מוסך שלו...בלילה...רק אחכ' התברר לנו שהכל היה מבויים! נשארתי עם פח וצבע בקיצור..חולה מאז...

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

תרגיל עוקץ במכירת רכב - "הוא ביקש לבדוק את הרכב וחיבל בו מבלי ששמתי לב"

גיליה טמיר-רייק מספרת כיצד רומתה על-ידי אדם בשם אבי שלייכר שרכש ממנה רכב - למי עליה לפנות? וכיצד מזהים רמאים מסוגו?

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FKKFEM&c41t4nzVQ=EE

פורסם
תרגיל עוקץ במכירת רכב - "הוא ביקש לבדוק את הרכב וחיבל בו מבלי ששמתי לב"

גיליה טמיר-רייק מספרת כיצד רומתה על-ידי אדם בשם אבי שלייכר שרכש ממנה רכב - למי עליה לפנות? וכיצד מזהים רמאים מסוגו?

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FKKFEM&c41t4nzVQ=EE

מדובר בארוע המפורסם שרץ בפייסבוק.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151467638533375&set=o.260689792175&type=1&

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

Kenworth אני לא חושב שכרגע לעשות מסמך כמו שעשית זה טוב אולי עדיף טבלה כמו עם המגבות, אני יכול להוסיף את הסיפור אבל א. אני לא ממש יודע אותו לגמרי.

ב. זה יהיה אותו דבר כמו כולם.

לא עדיף בשלב זה לעשות טבלה מסודרת של כל הנפגעים ולהעביר את זה למי שצריך, הרי כל הסיפורים הם אותו הדבר רק הרכב, המוכר והמקום שונה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Kenworth אני לא חושב שכרגע לעשות מסמך כמו שעשית זה טוב אולי עדיף טבלה כמו עם המגבות, אני יכול להוסיף את הסיפור אבל א. אני לא ממש יודע אותו לגמרי.

ב. זה יהיה אותו דבר כמו כולם.

לא עדיף בשלב זה לעשות טבלה מסודרת של כל הנפגעים ולהעביר את זה למי שצריך, הרי כל הסיפורים הם אותו הדבר רק הרכב, המוכר והמקום שונה.

הקובץ פתוח לעריכה חופשית, כל רעיו מתקבל בברכה. אני כן חושב שיש לסיפורי משמעות מכיוון שעל פי הסיפורים ניתן ללמוד הרבה על אופן העבודה של הנוכלים.

באופן אישי לי זה לא חשוב. לא נפגעתי על ידי נוכלים מהסוג הנל ואני סומך על עצמי לא ליפול למעשי נוכלות בעתיד.

פשוט הרמתי את הכפפה לטובת החברים פה ואחרים.

פורסם
ידוע, רק רציתי ליידע שהנושא עלה גם אצל גבי גזית.

הויראליות ברשת עשתה את שלה, כספה הוחזר:

10cpuyu.jpg

כספה הוחזר- אבל מה עם כל השאר שהוא רימה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ידוע, רק רציתי ליידע שהנושא עלה גם אצל גבי גזית.

הויראליות ברשת עשתה את שלה, כספה הוחזר:

10cpuyu.jpg

מעניין איך זה הלך (תודה לכולם על התגובות-שיילך לתרופות למיניהם...)

"שלום גברת, אני אח של אבי שלייכר הנוכל , הוא ביקש ממני להחזיר לך את ה5000 שח שלקח לך בטעות , תוך כדי שהוא מנצל את החום הישראלי-35 מעלות!!! לא פחות- ואת היותך עם ילד קטן על הידיים". הוא לא ישן בלילה מאז שחיבר חזרה את צינורית הדלק והוציא את התפוח אדמה מהאגזוז. מקווה שתתחשבי בעצמך ובכוחות הנפשיים שלך ולא תגישי נגדו תלונה כי בין כה חוץ מהוצאות משפט לא תקבלי יותר ממה שהשלייכרים נתנו לך בנדיבותם הרבה"

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

זה הלך ככה:

הוא חשב בטיפשותו שהחזרת הכסף תוריד את הבאז ברשת, ואת המשטרה ממנו, או לכל הפחות תרכך את זה קצת.

מה שהוא לא מבין, זה שבמצב הנוכחי זה אבוד מבחינתו.

פורסם

לא זה לא. הוא יחכה כמה חודשים עד שהבאזז ירגע, ואז ישוב לסורו.

אם יש דבר אחד שעם ישראל הוכיח לאורך השנים זה שהוא לא יודע ללמוד מההיסטוריה.

פורסם

אין מה להגיד.

מן הראוי שהתופעה הזו תטופל מיידית על מנת שהסאגה תיפסק ואנשים תמימים לא יפלו ברשת של סוחר רכב נוכל עם רזומה כזה מרשים. פשוט שיא גינס בנוכלות !

:evil:

• תוכן חדש...