Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרצו לבן שלה לפייסבוק והיא רוצה ללכת למשטרה, אולי על הדרך היא תקפיץ את בעלה לתחנה.

1.jpg

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי נסיון כזה גם אני חוותי.

לפני כשלוש שנים הייתה ברשותי גולף V5 שמורה מאוד .

החלטתי למכור אותה ולהתקדם.

מהר מאוד התקשרו אנשים אחד מהם היה עו"ד צעיר מירושלים, הנ"ל ביקש מימני שנעשה בדיקה במוסך שהוא מטפל בו באופן קבוע.

הגעתי איתו למוסך שסמוך למקום עבודתי והשארתי בטיפשותי את הרכב אצלו לבדיקה .

שנינו הלכנו לשתות קפה כשחזרנו הנ"ל טען שהמנוע גמור .

בהתחלה נלחצתי אבל סרבתי להוריד במחיר, כמובן שבעל המוסך ביקש מימני שאשאיר את הרכב אצלו והוא יתקן את התקלה בעלות סימלית של 5000 ₪ ואז אני אמכור את הרכב ללקוח הקבוע שלו בפחות כי גם אז יש ירידת ערך.

למזלי לא קניתי את הסיפור ושלחתי את המוכר לדרכו, לאחר שבוע הרכב נלקח לבדיקה במכון בדיקה מוסמך ע"י אדם אחר ונמצא תקין לחלוטין .

ברצוני לציין שהרכב נמכר במחיר גבוה מהמחירון הגולף היתה בת 8 ללא תקלות כלל וללא תאונות מעולם.

לאחר כחודש פגשתי את אותו עו"ד במקרה ברחוב וסיפרתי לו שהרכב נמכר ונמצא תקין הוא כמובן אכל את עצמו כי חיפש במשך חודשים גולף במצב כזה .

במקרה הזה הנוכל הוא המוסך שרצה להרוויח מימני תיקון ללא צורך וגם לדאוג לעצמו להמשך עבודה עם אותו לקוח אידיוט.

פרטים של המוסך אשמח לתת בהודעה אישית לכל המעוניין, מדובר על מוסך באיזור גבעת שאול בירושלים.

פורסם

למי ששאל, חלק מהמקרים שתוארו בשרשור בוצעו ע"י אבי שלייכר aka אבינו שלייכר וחלק ע"י השותף שלו יוסף אבו אליונס (או יוסי יונס כמו שהוא מציג את עצמו).

הם בדר"כ משחקים תפקידים, אחד בתפקיד הקונה ואחד בתפקיד "המוסכניק" (כנראה שבמקרה שפתח את השרשור המוכרת קצת הרסה להם את התוכניות וניגשה ישר למוסכניק שהיא מכירה וככה לא הייתה להם הזדמנות לדחוף את השותף לעוקץ).

אגב, את שיתוף הפעולה ביניהם במקרי נוכלות קודמים אפשר לראות למשל פה:

http://www.courts.co.il/178958/%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A7-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9B%D7%A8-%D7%AA%22%D7%A7-9210-11-11

או בהרבה פסקי דין אחרים שיש על שם אבי שלייכר.

אני רואה שהסיפור תופס תאוצה. מקווה שמעבר לפייסבוק גם במשטרה יבינו/ידעו שיש פה המון נפגעים (שלא בעיה להגיע אליהם) ובאמת תעשה עם זה משהו.

פורסם
למי ששאל, חלק מהמקרים שתוארו בשרשור בוצעו ע"י אבי שלייכר aka אבינו שלייכר וחלק ע"י השותף שלו יוסף אבו אליונס (או יוסי יונס כמו שהוא מציג את עצמו).

הם בדר"כ משחקים תפקידים, אחד בתפקיד הקונה ואחד בתפקיד "המוסכניק" (כנראה שבמקרה שפתח את השרשור המוכרת קצת הרסה להם את התוכניות וניגשה ישר למוסכניק שהיא מכירה וככה לא הייתה להם הזדמנות לדחוף את השותף לעוקץ).

אגב, את שיתוף הפעולה ביניהם במקרי נוכלות קודמים אפשר לראות למשל פה:

http://www.courts.co.il/178958/%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A7-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9B%D7%A8-%D7%AA%22%D7%A7-9210-11-11

או בהרבה פסקי דין אחרים שיש על שם אבי שלייכר.

אני רואה שהסיפור תופס תאוצה. מקווה שמעבר לפייסבוק גם במשטרה יבינו/ידעו שיש פה המון נפגעים (שלא בעיה להגיע אליהם) ובאמת תעשה עם זה משהו.

לפי הפסק דין השופטת הורתה לו לשלם רק את ההפרש מהמחירון, כלומר להחזיר לאישה את הכסף שהיא היתה אמורה לקבל ללא התקלה המדומה+הוצאות בית משפט (2500 שח).

איפה פיצויים על הזמן ואיפה העונש על הנוכלות? אין!

מסקנה? העסק משתלם ואפשר להמשיך לחגוג

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נו, אז פרסמו תמונה, מה כבר יעשו לו? למישהו יש ספק שהוא ימשיך עם מעשי הנוכלות?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
פרצו לבן שלה לפייסבוק והיא רוצה ללכת למשטרה, אולי על הדרך היא תקפיץ את בעלה לתחנה.

לפי הפרופיל שלה היא חזק בפוקר ...... כנראה בעלה המסכן חייב לגנוב בשביל לכסות את חובות ההימורים .....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

לרוב אלה שכותבים את השם שלהם בפייסבוק בעברית, המילה PRIVACY זרה להם , שלא לדבר על להגדיר משהו שיגן על הפרופיל.

ככה שכל עם ישראל חוגג לה על הפרופיל כרגע (כבר פרצו לילדים שבטח עשו 1234 בסיסמא), ואין לה מושג שאפשר לחסום את הכל.

הפעם הבורות עובדת לטובה (צריך למצות את הדין עם החלאה) , וסביר להניח שהאשה ראויה לבעל כזה מקסים (ספר לי מי חברייך ואגיד לך מי אתה)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מצחיק ככל שישמע אני חושב שאין מה לערב את הילדים בסיפור, הם אמנם עלולים לגדול ולהפך לחסרי תועלת כמו אביהם אך עדיין יש להם סיכוי, מה גם שההבנה שלהם לגבי למה פורצים להם לפייסבוק ומה עוללו לעולם תסתכם בסוף ב"אבא עבד על איזה אשכנזי* מנייק אז הוא פרץ לי לפייסבוק"

*הוא כותב הוא אשכנזי, לעיתים קצת מנייק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני מאחל למחוקקים במדינתו ליפול בעוקץ הנ"ל פעם אחר פעם אחר פעם! בתקווה שאז הם יבינו כמה חשוב להעניש בחומרה זוהמה אנושית שכזאת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...