Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש הזה קנה ממני רכב לפני שנתיים גם בחיפה (זיהיתי אותו עכשיו לפי התמונה) הוא סגר איתי על 21000 יום לפני , כאשר הלכנו למחרת להעביר בעלות הוא הגיע עם עוד מישהו שאמור להיות "מכונאי" הם בילבלו לי את השכל שניהם וביקשו שאני אפתח את הבגאז כאשר המכסה מנוע עדיין פתוח(כנראה עשו שם משהו) והאוטו לא הניע יותר (ואנחנו אמורים לנסוע לדואר) הבנתי שמנסים לדפוק אותי והתחלתי לחפש מה הם עשו במנוע ולא מצאתי (מה לעשות מקצוענים) ואז אבי הציע לקנות בכל מקרה את הרכב אבל ב18000 כי כנראה הלך מנוע. כמובן שלא הסכמתי ובסוף הרכב נמכר ב20000 (מחירון 21) בהתחשב שלאוטו היו מלא מכות ומערכת הזרקה גמורה לגמרי והאוטו היה נכבה כל יום מתי שבא לו, אני חושב שאבי דפק את עצמו. אחר כך הבנתי שהם פשוט שמו תפוח אדמה באגזוז בזמן שבילבלו לי במוח ובגלל זה האוטו נחנק ולא הניע טריק ישן מאוד ששכחתי ממנו באותו הרגע

חשוב לציין בשביל שאחרים ילמדו: מהרגע שהבנתי ש"דופקים" אותי התעקשתי ללכת קודם לבנק שיפקיד לי את הכסף לחשבון ורק אחר כך העברת בעלות כי הוא רצה לדחוף לי צק או מזומן (ככל הנראה מזויף אבל רק אחרי העברת בעלות) בסוף העסקה שניהם היו ממש מבואסים ממני וכבר הבינו שעליתי עליהם כי צחקתי כל הזמן אז כבר לא היה להם מה להסתיר ובהעברת בעלות הם כבר הוציאו תעודות סוחר והעבירו את הרכב ישר על שם של איזה אשה וגם לא היו נחמדים כמו בהתחלה

במקרה שלי הם הציגו את עצמם בתור אחים שאחד מהם אחרי תאונה וזקוק לרכב כדאי לנסוע לרמבם לטיפולים

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה יעשו להם? 20 שעות עבודות שירות?

חבל שלא שללו ממנו את האפשרות להיות סוחר רכב אחרי כמה פעמים שהוא היה בבית משפט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מישהו באמת צריך להעביר את כל החומרים שהצטברו פה כולל תמונה למערכת כולבוטק

יש מעוניין :wink::-)

פורסם

טוב, אז הבחור הגיע גם לחבר שלי שמוכר גולף MK3 עם נתונים טובים (ידנית, יד ראשונה).

שהוא הגיע, אז זיהיתי אותו מהשרשור הזה.

כמה חבל לאותו נוכל שהרכב נמצא באילת, הבחור הגיע עד אילת ואז שזיהינו את הבחור נפנפנו אותו לשלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איכס זה אחד ההתפתחויות היותר מגעילות שקראתי פה לאחרונה E:

ממש שאפו על כך שתוך שבוע יש פה עדויות רבות ושונות וסיפורים נאספו מרחבי האינטרנט ואפילו תמונה שלו.

הדיון הזה הוא תעודת הצטיינות לפורום. :mm_yeah:

פורסם
טוב, אז הבחור הגיע גם לחבר שלי שמוכר גולף MK3 עם נתונים טובים (ידנית, יד ראשונה).

שהוא הגיע, אז זיהיתי אותו מהשרשור הזה.

כמה חבל לאותו נוכל שהרכב נמצא באילת, הבחור הגיע עד אילת ואז שזיהינו את הבחור נפנפנו אותו לשלום.

מה אמרתם לו ואיך הוא הגיב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

התעצבן על זה שהוא בזבז נסיעה לאילת, אבל הבין שקלטתי אותו.

הוא הבטיח ש"זה יעלה לנו ביוקר".

בימים הקרובים שמנו את הרכב בחנייה סגורה של חבר אחר.

הרכב נמצא כבר 18 שנים אצל ההורים של חבר שלי, אז ברור שלא ניתן לקומבינטור לעשות עליו קופה.

אגב, עוד לפני שהוא ניגש לרכב הוא ניסה לבקש מחיר יותר נמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מישהו באמת צריך להעביר את כל החומרים שהצטברו פה כולל תמונה למערכת כולבוטק

יש מעוניין :wink::-)

פתחתי מסמך גוגל דוקס משותף על מנת שכל אדם יוכל לכתוב שם את המקרה שלו. כל המידע הזה ישמר ויעזור בעתיד למי שיחפוץ בו.

ברגע שהמידע מפוזר בפורום הוא יעלם וישכח ולכן חשוב לתעד את כל המקרים שהתרחשו.

לכל מי שהגיב בשרשור הנ"ל אם תוכלו להקדיש כמה רגעים ולהוסיף את המידע לטופס המצורף.

https://docs.google.com/document/d/1c_Ci3XIX3S2k1XduBsQjRgMaqu_uoLtOX00Sq2jO6wI/edit?usp=sharing

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...