Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בבעלותי פיאט בראבו 2009 מנוע 1.4T מדגם T-JET שמפיק 120 כוחות סוס ו 21 קג"מ.

בחו"ל משווקים את הפיאט בראבו גם עם מנועי multiair שמפיקים 140 כוחות סוס ומשפרים את התאוצה מ0-100 ביותר משניה.

השאלה שלי היא מה זה בעצם מולטיאייר אם השינוי הוא במנוע או אך ורק בטורבו (/סופרצ'ארג'ר?) שמתלווה אליו ואם אפשר לעשות את ההסבה הזאת פה בארץ וכמה היא משתלמת?

איזה עוד אופציות יש לשיפור משמעותי בהספקים חוץ מצ'יפ (שראיתי שמשפר כמות סוסים קצת לא הגיונית..) בלי להחליף מנוע.

תודה רבה לעוזרים !

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מולטיאייר זו מערכת שסתומים אלקטרו-הידראולית (תחשוב על VVT רק 3 דורות קדימה), שנועדה לבקר את תערובת הדלק-אוויר הרצויה במנוע בצורה הכי מדויקת שאפשר ובכך גם לתרום לחיסכון בדלק וגם להספק המתקבל.

מדובר במערכת פיזית שנמצאת בבלוק ולא משהו שאפשר להוסיף ברגע כמו מגדש טורבו אחר.

לא ניתן להוסיף את המערכת למנוע TJET "סגור".

פורסם
מולטיאייר זו מערכת שסתומים אלקטרו-הידראולית (תחשוב על VVT רק 3 דורות קדימה), שנועדה לבקר את תערובת הדלק-אוויר הרצויה במנוע בצורה הכי מדויקת שאפשר ובכך גם לתרום לחיסכון בדלק וגם להספק המתקבל.

מדובר במערכת פיזית שנמצאת בבלוק ולא משהו שאפשר להוסיף ברגע כמו מגדש טורבו אחר.

לא ניתן להוסיף את המערכת למנוע TJET "סגור".

בעסה:cry:

אני הייתי מתחיל מבדיקה של שינוי תוכנה או TMC.

על זה כבר חשבתי אני רוצה יותר לקבל מידע על שיפורים פיזיים שאפשר לעשות ברכב הגדלת טורבו שיפור מנוע וכד'

הרכב קיים מעט זמן אז אני לא מוצא יותר מידי פרוייקטים שאנשים כבר עשו עליו ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקבל מידע על מה אפשר לשפר בו, יש מוסכי שיפורים שעוסקים בפיאט?

תודה רבה לשניכם על העזרה!!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ציפ יעשה את העבודה, תוספת הסוסים ניראת לא הגיונית כי מדובר במנוע טורבו וכאן הציפ מוציא לאור את היכולת האמיתית של המנוע והטורבו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ההתקנה של הצ'יפ כזה יכולה להתבצע ע"י כל אחד?

כי כולל משלוח הוא עולה משהו כמו 1500 שקל ומוסך שמתקין צ'יפ פה בארץ עולה 2500-3000 אם ההתקנה כל כך פשוטה מה החסרון חוץ מזה שאין לך אבא ואמא למקרה שמשהו משתבש...

ומה עם שיפור של המנוע או שדרוג הטורבו? אם אני קודם אתקין את הצ'יפ ואז אשדרג את הטורבו זה יתאים? ראיתי שמישהו ציין שלצ'יפ של TMC יש רמות מ1-9 ושרמות 6 ומעלה הו לרכבים משופרים זה קשור איכשהו?

שוב אני שואל יש מוסכים שמתמחים בשיפור של איטלקיות ?

תודה רבה על התשובות הזריזות והעיניניות!!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

היי,

הייתי במצבך לפני חודשים ספורים.

בעל T-Jet 120 רובוטי.

עשיתי remap אצל E&A של אבסולוט.

קיט יניקה אצל לירן מארגונטיקס.

בולמים של KW.

4 צמיגים של Bridgestone.

עוד קצת קוסמטיקה כמו החלפת ידיית הילוכים.

יישור קו וטיפולים באהבה.

והיד עוד נטויה.

אולי החלפת טורבו וDown pipe...

IMG_1769.jpg

IMG_1770.jpg

יפעע..

• תוכן חדש...