Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, mrmiki1234 כתב:

מה כדאי לעשות? 

אני הייתי מנסה עם פן לשיער או אקדח חום, אבל מאוד מאוד בזהירות ומרחוק. השיטה הישנה מעל לנר, גם אפשר. רק הצעות שאני הייתי מנסה. לא לוקח אחריות על הביצוע.

אחריות על השואל, ולא עליי. אני לא יודע מה מצבו של השעון. ומסיר אחריות מעליי. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

משער שלא צללת איתו עמוק יותר מ100 מטר, אז כנראה שהאטימה כבר הלכה,

צריך להחליף את האטם של גב הקייס, הרוב הולכים לשען עבור זה, אז על הדרך לבקש ממנו לייבש ולבדוק שאין נזק

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 דקות, yairw כתב:

משער שלא צללת איתו עמוק יותר מ100 מטר, אז כנראה שהאטימה כבר הלכה,

צריך להחליף את האטם של גב הקייס, הרוב הולכים לשען עבור זה, אז על הדרך לבקש ממנו לייבש ולבדוק שאין נזק

לי יש הרגשה (רק הרגשה, לא שאני יודע משהו) שאם הוא יודע לצלול לעומק שכזה, מה שניקרא 'צלילה טכנית', הוא לא היה בא עם שעון כזה ועם שאלה כזאת.

ברגע שנכנסת לחות לשעון, לא יעזור כלום לטווח הארוך, למעט פירוק וייבוש התוך.
כמו כן וכמובן - גם החלפת האטמים (לא רק בגב השעון) בכדי למנוע תופעה חוזרת.

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

פן לשיער או אקדח חום, אבל מאוד מאוד בזהירות ומרחוק.

אקדח חום זה ממש לא רעיון טוב. 

תפוקת החום של הכלי הזה עוברת בהרבה את זו של מייבש שיער. 

אם תנסה (חס וחלילה) לייבש שיער עם אקדח חום, הריח של שיער חרוך יזכיר לך תוך שניות בודדות למה זה לא רעיון טוב.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

השעון בן חמש. אכן לא עבר צלילות. הדבר היחיד הוא החלפת סוללה לפני כמה חודשים, שכנראה פגעה באטימה. השאלה כמה תיקון כזה יעלה.. ? 

פורסם

בדקת שהכתר סגור כמו שצריך?

בהרבה מקרים חדירת המים קוראת כשאחד הכתרים של השעון (במקרה הזה יש רק אחד) לא היו סגורים כמו שצריך והשעון היה במים. 

חייבים לפתוח את השעון וליבש אחרת עלולה להיות קורוזיה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הדיילי שלי כבר 14 שנה: 

IMG_9545.thumb.jpeg.3580f12b3b5b7e531c6f045abe987d9a.jpeg

ולאירועים מיוחדים:

IMG_1580.thumb.jpeg.ca40d72d4036a6aff4d468dacc665708.jpeg

• אהבתי 4

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המקורית. מראה של שעון בר מצווה קלאסי מ-1970.

ואם עור אז הכחולה, שתואמת לצבע לוח השעון.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שיש עליו עכשיו

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצמיד שיש עליו עכשיו זה מהסוג הזול המרשרש שנתפס בשיערות של היד. תזמין משהו דומה אבל איכותי יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהלן, שעון SHTURLING מאמזון. חדש לגמרי. כיוונתי אותו לפני כ-3 ימים ועכשיו הוא 4 שניות מאחור הזמן המקורי. זה אמור להיות מנגנון קוורץ פשוט. האם זה סביר או שעליי להחזיר אותו?

פורסם

לפני 14 שעות, ירחמיאל כתב:

נא עזרתכם וחוות דעתכם, איזו רצועה עדיפה לתכשיט הזה? מה הכי יתאים כאן?
תודה.

הייי, היה לי אותו פעם! זה SNKL43 נכון?
לא זו ולא זו, ובוודאי שלא את הצמיד מתכת, איכס, מי אתם אנשים חסרי מעוף שלובשים את השרשרות ברזל המשעממות האלה..
שים לו רצועה אדומה, או גוון חום-אדמדם, זה נשמע הזוי ולא צבע סולידי אבל זה ממש מעיר לחיים את הכחול Sunburst של הDial.
seiko_5_snkl43_automatic_37mm__1655646958_e138c20e_progressive.jpg
זה שלי:
image.thumb.png.424d62d38f7d229d32902420df41ee01.pngimage.png.1ee744c6ae3d36632aea1c401047566c.png

• תוכן חדש...