Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SX4 Outdoor סוזוקי

bitbit3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום הייתי בסוזוקי והתענינתי בדגם הנ"ל.

משהוא יכול לתת חוות דעת חיוביות או שליליות?

אני מעונין ברכב משפחתי שישמש כרכב ראשון.

תא מטען שיתאים ל 2 עגלות ילדים (לכן ניסן גוק ניפסל), תא נוסעים שיכול לשמש שני ילדים מאחורה עם סאות בטיחות.

המחיר שהציעו הוא 100K על הדגם הלא מפואר.

אשמח לקבל חוות דעת כלשהן

פורסם

שלום וברכה,

היית היום בסוכנות ולא בדקת האם גודל הבגאז' מתאים ?

רק אתה יודע אילו עגלות יש לך.

אם תשאל אותי, הבגאז' של סוזוקי האצ'בק לא מספיק גדול ולא מספיק עמוק בשביל 2 עגלות. אין בעיה עם שני כסאות בטיחות מאחור.

בעיקרון רכב אמין, זריז, יחסית חסכוני ולא יקר בביטוחים וטיפולים, ישיבה גבוהה (ג'יפונית), אבל מיושן יחסית.

בשביל משפחה עם 2 עגלות תינוק הייתי מעדיך פוקוס סטיישן או יונדאי I30 סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חוות דעת נוספת: הרכב נחמד אבל די מיושן, המחליף כבר הוצג באירופה וצפוי להגיע ארצה עוד השנה (סוזוקי SX4 החדש).

ב-100 אלף ש"ח מדובר לדעתי בדיל סביר, לא הכי מוצלח אבל גם לא נורא במיוחד. ואם גיר ידני אינו פסול מחמת מיאוס אצלכם בבית, הייתי שוקל ברצינות את יונדאי i30cw החדשה שעם גיר ידני נכנסת בתקציב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תא מטען שיתאים ל 2 עגלות ילדים (לכן ניסן גוק ניפסל), תא נוסעים שיכול לשמש שני ילדים מאחורה עם סאות בטיחות.

תא המטען של הסוזוקי הזאת לא יוכל להכיל חלק מהעגלות שאני מכיר, אז על שתיים אין בכלל מה לדבר (רק אולי עגלות מטריה).

בכל מקרה הצורך בשתי עגלות בו זמנית הוא שלב זמני של מספר חודשים, אם נדלקת על הדגם הזה אולי אפשר להסתדר זמנית.

בכל מקרה אם תא מטען גדול חשוב לכם יש דגמי סטיישן כמו שציינו פה (גם פוקוס) שכידניות נכנסות בקושי לתקציב או אוטומטיות משומשות. גם לסקודה אוקטביה יש תא מטען עצום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מחזיק ב-SX4 למעלה משנתיים וחצי - מרוצה מאד. אבל קח את דגם 4 הדלתות, תא מטען גדול (נפח דומה לזה של I30CW) עם פתח התטענה רחב מאוד - בדיוק מתאים לצרכיך.

חסרון משמועתי מבחינתך - חוסר אפשרות לבטל כרית אויר ימנית קדמית (אם לא שיפרו את העניין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחזיק ב-SX4 למעלה משנתיים וחצי - מרוצה מאד. אבל קח את דגם 4 הדלתות, תא מטען גדול (נפח דומה לזה של I30CW) עם פתח התטענה רחב מאוד - בדיוק מתאים לצרכיך.

חסרון משמועתי מבחינתך - חוסר אפשרות לבטל כרית אויר ימנית קדמית (אם לא שיפרו את העניין).

אולי הנפח דומה( לא בדקתי), אבל אי אפשר להשוות בין יכולת ההעמסה ונוחות ההעמסה ברכב סטיישן בהשוואה לסדאן.

עבור מי שצריך להעמיס שתי עגלות רכב סטיישן זה פשוט כמו כפפה ליד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמנם את שלב העגלות סיימתי לפני כ-16 שנים, אבל בכל זאת לדעתי תא המטען של הסוזוקי עדיף כיון ששטח הרצפה שלו הרבה יותר גדול, לא צריך לערום את המטען לגובה והוא לא מסתיר את המבט דרך החלון האחורי.

ד"א - עם שני ילדים קטנים הסתתדרתי עם סופרמיני (רנו 14, סדודה פייבוריט) ועם שלושה עם סופרמיני מאורכת (יונדאי אקסנט בגרסתה הראשונה). ברור שכאשר עברתי למשפחתית בגודל מלא נהניתי משיפור בנוחות, אבל לטעון שאי אפשר להסתדר עם שני ילדים ברכב קצר זו גוזמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אמנם את שלב העגלות סיימתי לפני כ-16 שנים, אבל בכל זאת לדעתי תא המטען של הסוזוקי עדיף כיון ששטח הרצפה שלו הרבה יותר גדול, לא צריך לערום את המטען לגובה והוא לא מסתיר את המבט דרך החלון האחורי.

ד"א - עם שני ילדים קטנים הסתתדרתי עם סופרמיני (רנו 14, סדודה פייבוריט) ועם שלושה עם סופרמיני מאורכת (יונדאי אקסנט בגרסתה הראשונה). ברור שכאשר עברתי למשפחתית בגודל מלא נהניתי משיפור בנוחות, אבל לטעון שאי אפשר להסתדר עם שני ילדים ברכב קצר זו גוזמה.

כל מה שאני כותב זה מניסיון אישי מהשנתיים האחרונות.

לפני 16 שנים העגלות היו שונות ממה שיש היום. לפני 16 שנים העגלות המקובלות היו עגלות בסיסיות שיכולות להתקפל לגודל קטן יחסית ולכן כתבתי שאם לפותח השרשור יש עגלות כאלו (מטריה) כנראה שלא תהיה לו בעיה עם תא המטען של ה- SX4.

שים לב גם שדין רכב בתצורת סטיישן או 5 דלתות אינו כדין רכב בתצורת סדאן בה פתח ההטענה מוגבל יותר משמעותית בגלל החלון האחורי הקבוע. בהרבה מקרים תא המטען גדול מבחינת הנפח, אך הגישה אליו מוגבלת ע"י פתח קטן יחסית.

פורסם

תודה לכל העונים.

תא המטען זה לא הדבר הכי חשוב אבל בהחלט חשוב.

הקריטריונים החשובים לי הם-

• רכב אמין
  • חסכוני
  • מתאים למשפחה צעירה
  • תקציב עד 110K

אם יש לכם רעיונות לרכבים נוספים שעונים על הקריטריונים הנל אני אשמח לשמוע

פורסם

אני אמשיך לחזור על עצמי ואומר שוב, C3 פיקאסו תתאים לך בול!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהנחה שידנית היא אופציה רלוונטית, לדעתי הרומסטר היא אופציה מעולה עם תמורה מהטובות שיש בקבוצת המחיר הזאת.

כ-100K זוזים יספקו לך מכונית סופר מרווחת כאשר הילדים יושבים גבוה עם חלונות (כהים - מגיעים מקוריים מהיצרן) ע נ ק י י ם.

הספסל מאחור מורכב מ-2.5 מושבים עצמאיים, כאשר השניים הקיצוניים נעים על מסילה. כמו כן, זוית המשענת ניתנת לכיוון (לא קיים במשפחתית סטנדרטית). תא המטען גדול וורסטילי.

המנוע 1.2 TSI חזק מאד ומאד חסכוני (אצלי לאחר שנתיים וחצי ו-40K ק"מ הצריכה הממוצעת היא 15 ק"מ/ל').

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
תודה לכל העונים.

תא המטען זה לא הדבר הכי חשוב אבל בהחלט חשוב.

הקריטריונים החשובים לי הם-

• רכב אמין
  • חסכוני
  • מתאים למשפחה צעירה
  • תקציב עד 110K

אם יש לכם רעיונות לרכבים נוספים שעונים על הקריטריונים הנל אני אשמח לשמוע

הרכב עונה על כל הקטגוריות שלך ,

לא תמצא טוב יותר במחיר הזה (הרכב סופר אמין וחיסכוני )

לך על זה

• תוכן חדש...