Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אלפה רומיאו מיטו, שנת 2010, Progression ידני 1.4.

מחירון הוא 84K, כמה בערך מוכרים 'באמת' רכבים אלו? כמה להוריד מהמחירון בממוצע? דברים מיוחדים שצריך לבדוק?

אשמח לכל עצה או טיפ בנושא

תודה!

פורסם

105 120כ"ס.ידני/אוטומט??תן פרטים.קמ יד ועוד ועוד ע"מ שיוכלו לסייע לך.כשאמרת פרוגרישין אני מבין שאינך מתכוון ל155כס

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

קצת יותר פרטים -

אלפא מיטו MITO - Distinctive

120 כ"ס

ידני

70K קילומטר

שנת 2010

עוד לא ממש ראיתי רק דיברתי בטלפון עם הסוחר / מגרש

תודה!

פורסם

אני החזקתי במשך כמעט 3שנים 155כס ידנית ונהניתי מכל רגע.ה120 לא ממש מוכרת לי ברמה האישית אני בטוח שחבר'ה שנהגו או החזיקו ישפכו אור.מבחינת מנוע עד כמה שידוע לי זה מנוע זהה לבראבו טורבו מנוע אמין ולא ידוע על בעיות מיוחדות איתו.תנסה לעשות מאמץ ל155 וכמובן פרטית לטעמי עדיפה על סוחר/מגרש.שים לב להבדלים באבזור בין הפרוגרישין לדיסקנטיב כגון שליטה מההגה בקרת אקלים מפוצלת ועוד.בהצלחה!!

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
תודה!, ההפרוגרישין יותר מאובזרת או שלהיפך?

להפך.כמו כן למיטב זכרוני ב120 אין אפשרות לחבילת ספורט וב155 בטוח יש(ג'נט17-18")ספוילר אחורי סוג של דיפיוזר שחור מאחור ועוד מס דברים שלטעמי משדרגים את המראה של הרכב היפיוף לכשעצמו...

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
סך הכול המנוע הנ״ל מאוד אמין, אבל בהפרשי המחיר עדיף לקנות את ה155,הוא הרבה יותר נמרץ, ולהתפנק עם הדיסטינקטיב מבחינת אבזור.

מסכים ומחזק את דברייך.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם ככה אז אצתרך לרדת שנתון ל2009 בשביל להתאים לתקציב, ה155 כ"ס 2009 מחיר מחירון 82K, וגם ממש קשה למצא..

פורסם

עדיף לרדת בשנתון במיוחד אם בפער של שנה אתה מקבל מנוע חזק יותר ורכב מאובזר יותר.

האם מדובר במגרש לא מוכר או באוטודיל\ביי אנד דרייב?

לגבי המחירון, השמורות ימכרו (ודיי מהר) במחירון ואולי אפילו קצת מעל.

פורסם

באוטודיל\ביי אנד דרייב לא מצאתי מיטו בשנים 2009 או 2010, זה מגרש רגיל... בכל מקרה ברור שאקח את הרכב לבדיקה מקיפה.

תודה!

פורסם

מצאתי את דגם הMove עם 155 כ"ס במצב שמור ומטופל כל 30K במוסך המורשה. קילומטרג מאד גבוהה - 95K.

שנת 2009.

מחירון 71.5K בעל הרכב מבקש 75K!, האם זה נראה לכם הגיוני??

תודה!

פורסם

האם זה הגיוני שהוא מבקש 75 במקום 71? כן :)

הקילומטראז' אמנם גבוה אבל בהנחה שהיא שמורה ומטופלת והכל פיקס, זה מחיר מאוד נמוך יחסית לתמורה מאוד גבוהה.

בדוק אותה במוסך מומחה ובקש שיבדקו את מצב הטורבו.

• תוכן חדש...