Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוק לרכב משפחתי בעלות של עד 60 אלף ש"ח.

המושב האחורי צריך להיות מספיק רחב לכסא,בוסטר + ילד מתבגר.

יש משמעות גם לצריכת דלק ובטיחות.

בתקציב זה ראיתי שניתן למצוא את הרנו פלואנס ו- סיטרואן C4 פיקסו.

הבנתי שהשם של רנו + סיטרואן לא מי יודע מה והם נסחרים פחות מהמחירון.

במגבלות אלו הייתי רוצה לדעת:

1. מי מביניהם יותר אמין.

2. האם קיים הפרש בעלות הטיפולים.

3. האם יש הבדל בנוחות במושב האחורי עבור 3 ילדים וזאת בהנחה שאני משתמש ב 5 המושבים הראשונים ב פיקסו והיתר משמש כתא מטען.

4. האם בתקציב זה יש רכב נוסף שניתן להכניס למשוואה ?

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

1. למיטב ידיעתי האמינות של 2 הרכבים זהה פחות או יותר. זה כמובן תלוי באיך התנהגו עם הרכב לפני. יצא לי ממש מעט לראות תגובות של אנשים שהיו להם בעיות עם הפלואנס. לא יצא לקרוא אף ביקורת על הפיקאסו מבחינת אמינות. אולי בגלל שהרכב הזה משמש בעיקר להסת שפחות גדולות ואדם ממוצע לא ישתולל עם רכב שמסיע משפחות ולכן לרוב האמינות נשמרת.

2. מבחינת עלות התחזוקה, אם תלך למוסכים שמתמחים ברכבי רנו או סיטרואן אך אינם מורשים תוכל לחסוך בעלויות התיקונים. 2 הרכבים שציינת אינם במסגרת אחריות כך שאין חובה לטפל במוסך מורשה של היבואן. כמובן שזה עלול להשפיע במכירה של הרכב אם לא טופל במוסך מורשה.

3. הפיקאסו יותר רחבה ולכן נוחות הישיבה שם תהייה יותר גבוהה. יחד עם זאת הפלואנס זה אחד הרכבים המשפחתיים הרחבים ביותר מאחור ולכן בהשוואה לרכבים משפחתיים אחרים הוא יהיה המרווח ביותר.

פורסם

מבחינת נוחות ושימושיות הפיקאסו משמעותית נוח יותר למשפחה.חוץ האלמנט הרוחב יש גם אלמנט הגובה, הרבה יותר קל להושיב ילדים לתוך כיסא בטיחות ברכב גבוה. ובנוסף תא המטען של הפיקאסו גדול יותר ומתאים יותר לעגלות ,אופניים וכו שוב בגלל הגובה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עד כמה שזכור לי בפיקסאו מותקן גיר רובוטי בעל קלאץ' אחד,

הוא פחות חלק מהAL4.

כדאי לעשות נסיעת מבחן!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן אבצע נסיעת מבחן כדי לחוש את הגיר הרובטי .

החלפת קלאץ מתבצעת כל כמה ק"מ ? והם ידוע מה העלות ?

והאם נכון שבגיר רובוטי לא מבצעים החלפת טיימינג ?

במידה ויש עוד עזים על טיפולים עתידיים אשמח לדעת מראש.

פורסם

אין קשר בין הגיר רובוטי אוטומטי או רגיל לרצועת טימינג שהיא רצועת תזמון שסתומים ונמצאת במנוע. במקרה הזה לרכב אכן יש רצועה ולא שרשרת טימינג לכן יש לבדוק מתי הוחלפה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...