Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

ובכן, ברשותי רכב ניסאן אלמרה 2004, מנוע 1.8 כמובן.

הבעיה שמתרחשת לאחרונה, כבר מספר חודשים, גורמת לעוגמת נפש קשה לפעמים ולבעיות.

כפי שתראו בוידאו, שהצלחתי לתפוס אתמול, כי נמאס לי ובכדי להביא ראיות למוסך, האוטו, בזמן נסיעה בינעירונית, עירונית, עם מזגן, בלי מזגן, נכבה.

כפי שתראו בוידאו, משום מה, מחוג הסל"ד משחק וקופץ בצורה היסטרית, זה קורה גם בסל"ד גבוה יותר, לאחר מכן, מייד לאחר מכן, מופיעה נורית שמן, מצבר ביחד ולאחר מכן מנוע כמובן.

בסורק תקלות, הכל תקין, אין שום בעיה.

הכנסנו את הרכב למוסך, הרכב שהה 3 ימים במוסך, כמובן שעל כל פיפס צריך לשלם לכן, ביקשנו לעדכן אך ורק כשיש צורך ממשי, מה עשו בסופו של דבר? ניקוי מצערת ! וזה הכל... לאחר 3 ימים.

המוסך הינו של קרסו, מכיוון שהאמנו שכן ימצאו את הבעיה, אבל מסתבר שרק רכבים חדשים עם אחריות ועם פוטנציאל כספי זוכים ליחס.

אנחנו אובדי עצות.

מה שכן, שמתי לב שבדרך כלל, רוב הפעמים זה קורה כאשר המזגן עובד, ומדי פעם, כשעומדים עם מזגן, אבל יכול להיות שזה קורה בלי, בזמן עצירה עם P בתיבה, סתם המתנה נגיד, הרכב משתנק, נחנק ובשנייה אחת מצליח לייצב את הסל"ד מכיבוי המנוע...

זה ממש מטריד וגורם לנו פשוט עוגמת נפש וגם כי לא ניתן בעצם לתכנן נסיעות מחוץ לעיר בדרך כלל, עקב הפחד שזה יחזור.

אודה לכם מאוד על נסיון לפתרון .

*** היום מחליפים אלטרנטור, מכיוון שהוא מוציא 15.4 וולט, אבל אני בספק אם זה זה.

**** נפתח את יחידת ה ECM בהגה, ננקה עם ספריי מגעים, אולי זה זה?

**** חיישן קרנקשאפט?

***** הסתבכתי משום מה עם העתקת הקוד בין השורות של יוטיוב, זה תמיד מעוות את כל הקוד... לכן הינה הקישור, אשמח לתיקון ע"י המנהלים.

http://www.youtube.com/watch?v=ou2zDsekOKk&feature=youtu.be

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעה הקרובה, נרכש אלטרנטור חדש במחיר מעולה דרך הדודים.

אמדוד מתח וכמובן, אעדכן במהלך הימים.

כולי תקווה שזאת אכן הבעיה.

פורסם

האם זה פחות או יותר תמיד אחרי זמן מסוים שהרכב עובד ?

האם לאחר שהרכב כבה, מייד אפשר להניע או שצריך לחכות זמן מסוים ?

רענן

פורסם

-האם יש קודן ברכב?, בדוק אופציה של ניתוק דלק.

-בדוק תקינות משאבת הדלק ולחץ דלק.

-בדוק פלאגים.

-בדוק חוטי הצתה.

-מתי תדלקת פעם אחרונה והיכן?.

-בדוק חיישן סיבובי מנוע.

-בדוק חיישן בית מצערת.

-בדוק קלאץ' מזגן.

-בדוק מייצב טורים של המזגן.

חזור לעדכן, חג שמח!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בדגמי 2004 אין את הבעיות של הדגמים הישנים כי אין מנוע צעדים אין גם חוטי הצתה ועוד כל מיני דברים שהציעו פה

צריך קודם לחכות אחרי החלפת אלטרנטור ואז לראות אם יש בעיה

פורסם

ביצענו היום החלפת אלטרנטור באחד חדש לגמריי מהניילון, כמו כן החלפנו פלאגים שהגיע זמנם ב NKG כפי שהיה לאורך כל השנים מהיום הראשון.

נכון להרגע, לא ביצענו ניקוי או פתיחת איזור הסוויצ' בכדי להגיע ליחידת ה ECM וכו'.

בבדיקת המתחים :

14.3-4 מתח תקין.

עומס עם אורות + מזגן , המתח תקין

בזמן לחיצת דוושה המתח תקין.

כולי תקווה כי אכן האי סדר עם הוולטז' שהוציא האלטרנטור המקורי, מבית HITACHI של ניסאן, יהווה פתרון לבעיה.

את המקורי, נכניס לשיפוץ, תמיד טוב שיהיה אחד ספייר.

( לציין כי הרכב אצלנו מהסוכנות, 1 ק"מ שנת 2004 לכן ההיכרות טובה עם הרכב )

*** במידה וזה לא יעזור, נעבור יחידה יחידה וננקה וכמובן, עם ספריי מגעים וכו'.

*** לגבי תדלוקים, מתדלקים קבוע לאורך שנים בתחנה מסויימת לפניי היציאה מהעיר אשדוד, תחנה גדולה וידועה ( דור אלון ) .

*** קיים קודן, אך הוא תקין, מה שלא היה תקין ועדיין עושה בעיות, אלו המפתחות מדי פעם שמסרבים להניע ( בעיה ידועה בניסאן ) ואני נאלץ לשלוח את היד למושב האחורי ואז להחזיר בכדי שיקלוט מחדש את האימובילייזר... באחד המפתחות הבעיה תוקנה, השני זקוק לקידוד...

האם ישנה אפשרות שלאחר התנעה, חוסר תקשורת עם חיישן האימובילייזר יגרום לניתוק? או השתנקות?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אני מתקשה להאמין שהתקלה נבעה ממתח מעט גבוה שהאלטרנטור הוציא.

היה עדיף לבדוק מתח ac ביציאה שהוא לרוב הגורם לבעיות אבל זה בסדר שהחלפת לאחר.

מניסיוני בתקלה זו ברכב זה התקלה נעוצה בחיישן קראנק שכושל ועם אני זוכר נכון החברה מספקת בקופסה אחת את שני החיישנים - קאמ וקראנק - הם זהים לחלוטין ומחליפים את שניהם ביחד .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

מהניסיון שלי תקלה בחיישנים האלו תגרום תמיד לקוד תקלה ועד כמה שאני מבין לא היה קוד תקלה

אפשרות אחרת היא לשרשרת תזמון רפויה ואז גם בדרך כלל יהיה קוד תקלה של חיישן קרנק

תקלות אימובייליזר מקורי של הרכב לעולם לא יגרמו לדימום מנוע

פורסם

חיים יוד, תודה רבה על התייחסותך.

אתה צודק, באמת שהחלפנו את חיישון האקמשאפט אם אני לא טועה, מכיוון שגם מחשב הרכב בבדיקה פרימיטיבית וגם בסורק הראו תקלה מדוייקת של חיישן זה. ( לפניי מספר חודשים ) אך אולי זה קרה עם גיל הרכב, אני חושש שזה קרה מגיל הרכב ולא היה קשור לתקלה, אלה הופיע בסמוך לאירוע זה.

זהו חיישן מקורי שחור שכזה, עלה כ 700 שקל כזכור לי.

מה שכן, בוודאות לא החלפנו 2 חיישנים, ידוע לי שקיים חיישן קראנקשאפט גם כן, חיישן מיקום נכון לפי איך שהוא נקרא?

( מוזר שהמוסך לא הציע להחליף גם וגם, או ששילמנו עבור 2 חיישנים בעצם וקיבלנו 1? )

לפי הבנתי, מחליפים גם אותו בניסאן לאן תקופה מסויימת או כאשר נוצרות בעיות, איך אין כל בעיה שהסורק מראה או כיוון לבעיה זאת.

האלטרנטור נתן גם במתח ישיר כ 15.4-5 שזה לא תקין. הוא יישלח לשיפוץ.

השגנו חדש מהניילון במחיר מעולה לכן...

*** מה שכן, לא העפנו מבט לשרשרת התזמון, מה שכן, בניסאן זהו שרשרת מתכת כפי שאתם בטח יודעים, ונראה לי שישנו מותח אוטומטי או משהו כזה ברכב.

אבל אכן, אעיף מבט מחר.

פורסם
חיים יוד, תודה רבה על התייחסותך.

אתה צודק, באמת שהחלפנו את חיישון האקמשאפט אם אני לא טועה, מכיוון שגם מחשב הרכב בבדיקה פרימיטיבית וגם בסורק הראו תקלה מדוייקת של חיישן זה. ( לפניי מספר חודשים ) אך אולי זה קרה עם גיל הרכב, אני חושש שזה קרה מגיל הרכב ולא היה קשור לתקלה, אלה הופיע בסמוך לאירוע זה.

זהו חיישן מקורי שחור שכזה, עלה כ 700 שקל כזכור לי.

מה שכן, בוודאות לא החלפנו 2 חיישנים, ידוע לי שקיים חיישן קראנקשאפט גם כן, חיישן מיקום נכון לפי איך שהוא נקרא?

( מוזר שהמוסך לא הציע להחליף גם וגם, או ששילמנו עבור 2 חיישנים בעצם וקיבלנו 1? )

לפי הבנתי, מחליפים גם אותו בניסאן לאן תקופה מסויימת או כאשר נוצרות בעיות, איך אין כל בעיה שהסורק מראה או כיוון לבעיה זאת.

האלטרנטור נתן גם במתח ישיר כ 15.4-5 שזה לא תקין. הוא יישלח לשיפוץ.

השגנו חדש מהניילון במחיר מעולה לכן...

*** מה שכן, לא העפנו מבט לשרשרת התזמון, מה שכן, בניסאן זהו שרשרת מתכת כפי שאתם בטח יודעים, ונראה לי שישנו מותח אוטומטי או משהו כזה ברכב.

אבל אכן, אעיף מבט מחר.

ברצון למרות שאליך גם להודות לדן אידין שמבחינתי הוא הסמכות לרכבים מדגמי רנו וניסן יותר ממני .

שהיה בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

בדוק מצבר ואת מפלס חומצה כי יכול להיות שהוא כבר התייבש מטעינת היתר

אם יש סימנים של חומצה שנזלה החוצה יכול להיות שזה מקור הצרות שלך---פגיעה של צמות חשמל מהחומצה

פורסם

אני שמח לדעת שמומחי רנו וניסאן באמת משקיעים מזמנם, אני מאמין שהנכם יודעים כמה רצון ותרומה מעבר למקלדת אלו שקוראים ונתקלים בבעיה, שמחים על כך :)

בבחינת המצבר היום, לשמחתי ובכלל, להפתעתי, נקי לגמריי והמפלס תקין, ככל הנראה עצרנו את הבעיה בזמן ( חודשים בודדים )

מחר אבדוק את מצב שרשרת התזמון בהחלט.

מה שמאוד מדאיג ומבאס בבעיה, זה העניין שהיא מופיעה בזתמונים ובזמנים מאוד לא הגיוניים...

לדוגמא, אתמול נסעתי לת"א וחזור, פעמיים רק במהלך הדרך, הרכב קיבל חבטות קשות של כאילו מישהו משחק עם דוושת הגז ומאיץ ועוזב במיידי, כאילו הרכב עוצר בפתאומיות ונותן גז מעצמו.

הגעתי לעיר, ( נסיעה עם מזגן תמיד ) בדיוק לפניי פניה פשוטה, במהירות 20 קמ"ש עם סיבוב ההגה... הרכב פשוט נרדם בצורה שקטה לגמריי... ממש כמו מוות טבעי, והנוריות שמופיעות בסרטון בלינק שצילמתי, מופיעות... ( הוא כבה כל כך בשקט, שלא היה לי מושג שהוא לא פועל כי שמעתי רדיו בווליום נמוך והרגשתי זאת רק בהתקשחות ההגה ורק אז הסטתי את מבטי לשעונים וראיתי ... )

זה משגע :/

• תוכן חדש...